NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Reclamefotografie

Fotografie & Marketing

Dat lijkt een logische combinatie voor een reclamefotograaf, maar als het aankomt op het vermarkten van je eigen dienstverlening als fotograaf, wordt het toch lastig!

StudioVHF

Fotograaf Vincent Hartman van de gelijknamige fotostudio bij Zwolle onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. De activiteiten bestrijken nagenoeg alle disciplines die het vak fotografie kent, verdeeld over de zakelijke en de particuliere markt. Dit is een bewuste keuze vanwege de afwisseling en het draagt bij aan een constante onwikkeling van vaardigheden en ervaring. Het nadeel is dat de doelgroepen zo uiteen lopen dat er eiegnlijk verschillende communicatie kanalen voor zijn. Om deze reden was het portfolio op de website Fotostudio Zwolle al opgesplitst in een zakelijke en particuliere gallery. Speciaal voor de zakelijke doelgroep is er nu ook een volledig nieuwe website gekomen.

Reclamefotografie

StudioVHF verzorgt voor de zakelijke markt verschillende soorten fotografische dienstverlening: reclamefotografie, bedijfsfotografie, productfotografie, interieurfotografie en redactioneel. Een zakelijke doelgroep zit niet te wachten op foto’s van families, kinderen, trouwerijen en evenementen vandaar dat speciaal voor deze doelgroep een nieuwe website is gekomen, genaamd STUDIOVHF. Deze website voldoet tevens aan de laatste eisen op het gebied van mobiele platforms.

StudioVHF werkt samen met verschillende reclame- en communicatie-bureau’s en werkt de communicatie concepten uit door middel van fotografisch beeld.

Productfotografie

De fotostudio tussen Zwolle en Raalte is bij uitstek geschikt voor productfotografie voor kleine tot middelgrote producten zoals sieraden, kleding en stoelen. Hiervoor heeft de studio de beschikking over een grote vast rondwand en een opnametafel. De parkeerplaats is voldoende groot voor bezorgingsbusje en kleine vrachtwagens en via een openslaande deur kunnen producten rechtstreeks de opnameruimte ingedragen worden. Voor mode en beauty is er een aparte ruimte aanwezig voor omkleden, hairsyling en visagie.

Interieurfotografie

Buiten de studio fotografeert de fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie interieurs voor interieurbouwers, project- en kantoorinrichters en architecten. Over heel Nederland worden interieurs gefotografeerd in retail, kantoor en openbare ruimtes. Hiervoor beschikt de fotograaf over een arsenaal aan analoge en digitale technieken, waaronder het z.g. ‘onthoeken’ door middel van tilt- en shift objectieven.

Bedrijfsfotografie

De veelzijdigheid van StudioVHF komt met name in het MKB goed tot zijn recht. Deze bedrijven verwachten al of niet via een reclamebureau dat 1 fotograaf alle benodigde foto’s kan maken. Of dit nu portretfoto’s of profielfoto’s zijn van het personeel, het pand, het interieur, het productieproces of de producten. StudioVHF heeft het allemaal al een keer gedaan!

Redactionele Fotografie

Voor landelijke vakbladen en enkele lokale uitgaven levert de fotograaf van StudioVHF foto’s van mensen, omgevingen, installaties en zelfs sport. Ook uitgevers hebben het gemak van een multidisciplinair fotografie bedrijf ontdekt.