NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Tips bij het beletteren van een auto

Als u op wilt vallen moet uw bedrijf, dan kunt u dat op verschillende manieren doen. Er zijn veel vormen van reclame en bij ieder bedrijf past een andere vorm. Hebt u een bedrijf waarbij uw werknemers veel onderweg zijn? Dan is het beletteren van een auto een goede manier van reclame maken. Bent u benieuwd waar u op moet letten bij het laten beletteren van een auto? Lees dan verder en kom erachter!

 

De kleur 

Om te beginnen is het belangrijk om te kijken naar de kleuren van uw logo en de kleuren van de huisstijl. Als u een logo hebt die overwegend zwart is, is lastig om een zwarte auto te bedrukken. Het is mogelijk door het logo te voorzien van een witte rand, maar het kan zijn dat het logo daardoor een andere uitstraling krijgt dan normaal. De eerste tip is om een auto te kiezen in een andere kleur dan de kleur van het logo. 

 

De plek op de auto 

Als u de kleur van de auto en de kleur van het hebt gekozen, is het tijd om te kijken op welke plek van de auto u de stickers wilt laten plakken. U kunt ervoor kiezen om enkel de zijkanten te laten beletteren. Maar u kunt ook de hele auto laten bedrukken, zodat uw bedrijf extra opvalt. Iedere auto is anders en om de juiste plek te bepalen voor de belettering, is het verstandig om contact op te nemen met een expert. Samen kunt u dan de perfecte plaats bepalen. 

 

Laat je adviseren 

Wilt u uw auto laten bedrukken in de stijl van uw bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van www.bosmanreklame.com en ontdek de mogelijkheden. Twijfelt u of uw auto geschikt is? Neem dan contact op en laat u adviseren door een expert. 

 

https://www.bosmanreklame.com/