NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Tips voor een geslaagd kinderfeestje

Tips voor een geslaagd kinderfeestje

Vroeg of laat is het zover, wanneer je kinderen hebt ontkom je er natuurlijk niet aan dat ze, wanneer ze jarig zijn, graag een kinderfeestje willen organiseren. Dit kun je natuurlijk volledig zelf voor eigen rekening nemen, maar het uitbesteden ervan is ook geen slecht idee. Uiteraard is alles afhankelijk van de temperatuur, maar ook je budget. Stel dat 10 euro per persoon te besteden hebt, dan kun je je wel voorstellen dat de mogelijkheden redelijk beperkt zijn. Om je een idee te geven hoe je eenvoudig thuis een onvergetelijk kinderfeestje kunt organiseren, hebben we een aantal tips voor je.

 

Organiseer een spelletjes middag

Kinderen vinden het doen van spelletjes vaak ontzettend leuk. Hoe gaaf is het dan dat je thuis allerlei verschillende (oud Hollandse) spellen klaarzet, die je met elkaar kunnen doen. Hierbij kun je denken aan sjoelen, koekhappen, maar ook spijkerpoepen mag natuurlijk tijdens een traditionele spelletjesdag niet ontbreken. Kortom, keuze genoeg dus! Deze spellen kun je voor het grootste deel zelf in elkaar flansen, maar zijn vaak ook voor een relatief laag bedrag voor één of meerdere dagen te huren. Wanneer je hiervoor kiest, zullen de kinderen een onvergetelijke middag hebben.

 

Zorg voor iets lekkers

Een kinderfeestje zonder iets lekkers, dat kan natuurlijk niet! Hoe leuk is het dan om een popcorn en ook Suikerspinmachine te laten komen die als best getest zijn, zodat ze zelf aan de slag kunnen of dat er iemand wat lekkers voor ze maakt. Vervolgens is het ook aan te raden om grote kannen met ranja op tafel te zetten, zodat ze zelf hun drinken kunnen pakken. Wel is het handig om te tafel even goed af te dekken, met bijvoorbeeld een groot kleed, zodat je voorkomt dat je tafel beschadigd of helemaal plakkerig wordt. Hoe dan ook, dit wordt een dag om nooit meer te vergeten!