NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Wanneer onderooglidchirurgie de oplossing is

Wanneer onderooglidchirurgie de oplossing is

Als je op zoek bent naar een manier om het uiterlijk van je onderoogleden te verbeteren, kan een onderooglidcorrectie (ook bekend als blepharoplastie) precies zijn wat je nodig hebt. Deze ingreep kan helpen bij allerlei problemen, van wallen en rimpels onder het oog tot verslapte huid en donkere kringen. Laten we samen eens kijken waarom mensen kiezen voor een onderooglidcorrectie en voor welke problemen het helpt!

 

Leeftijdsgebonden veranderingen

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar elasticiteit, waardoor plooien en rimpels ontstaan die er eerder niet waren. Dit is vooral merkbaar rond de ogen, het deel van het gezicht dat het eerst tekenen van veroudering vertoont. De hangende huid die ons er moe en ouder doet uitzien dan we ons voelen. Onderooglidchirurgie is een effectieve oplossing om deze leeftijdsveranderingen tegen te gaan. Bij de ingreep worden overtollig vet en huid onder het oog verwijderd en het resterende weefsel aangespannen om weer een jeugdiger uiterlijk te krijgen.

 

Wallen onder het oog

Een andere veel voorkomende reden waarom mensen kiezen voor een onderooglidcorrectie is omdat ze wallen of wallen onder het oog willen verminderen of verwijderen. Deze aandoening ontstaat wanneer vet zich ophoopt onder de ogen, waardoor ze er opgezwollen of gezwollen uitzien. Een operatie aan het onderooglid kan helpen door het vet onder de ogen te verwijderen of te verplaatsen en door slappe spieren die tot dit probleem bijdragen aan te spannen. Het verwijdert ook overtollige huid die in de loop der tijd is ontstaan door veroudering of erfelijke factoren, waardoor je een meer uitgerust en fris uiterlijk krijgt.

 

Donkere kringen

Donkere kringen zijn een ander probleem dat ervoor kan zorgen dat we er moe uitzien, zelfs als we goed uitgerust zijn. Deze donkere kringen vormen zich onder onze ogen door een combinatie van genetica, keuzes in levensstijl, allergieën, ziekte, slaapgebrek, overmatige blootstelling aan de zon en andere factoren. Hoewel concealer ze soms tijdelijk kan verbergen, is een onderooglidcorrectie vaak de beste oplossing om het uiterlijk ervan blijvend te verbeteren door overtollig vet en huid te verwijderen en overgebleven vetophopingen te herverdelen voor langdurige resultaten.