Categoriearchief: Adverteren

Nssk

Wat kan een freelance SEO voor jouw bedrijf betekenen? | Ralf van Veen

Automatisch gegenereerde inhoud
Deelnemen aan koppelingsregelingen
Pagina’s maken met weinig of geen originele inhoud (d.w.z. gekopieerd van ergens anders)
Cloaking – de praktijk van het tonen van zoekmachine kruipers andere inhoud dan bezoekers.
Verborgen tekst en links
Deuropeningspagina’s – pagina’s die zijn gemaakt om goed te rangschikken voor specifieke zoekopdrachten om het verkeer naar uw website te leiden.
Het is goed om goed bekend te zijn met de Webmaster Guidelines van Google. Maak tijd om ze te leren kennen.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Ralf van Veen, freelance SEO specialist bij https://ralfvanveen.com

Bekijk hier de volledige Webmasterrichtlijnen van Google Webmaster
Bing Webmaster richtlijnen
Basisprincipes:
Zorg voor duidelijke, diepe, aantrekkelijke en gemakkelijk te vinden inhoud op uw site.
Houd paginatitels duidelijk en relevant.
Links worden beschouwd als een signaal van populariteit en Bing beloont links die organisch gegroeid zijn.
Sociale invloed en sociale aandelen zijn positieve signalen en kunnen een impact hebben op hoe je op de lange termijn organisch scoort.
Pagina snelheid is belangrijk, samen met een positieve, nuttige gebruikerservaring.
Gebruik alt-attributen om beelden te beschrijven, zodat Bing de inhoud beter kan begrijpen.
Dingen die je moet vermijden:
Dunne inhoud, pagina’s die meestal advertenties of affiliate links tonen, of die anders bezoekers doorsturen naar andere sites zullen niet goed scoren.
Beledigende linktactieken die erop gericht zijn om het aantal en de aard van inkomende links, zoals het kopen van links, deelname aan linkprogramma’s, op te blazen, kunnen leiden tot de-indexering.
Zorg voor schone, beknopte, beknopte, keyword-inclusieve URL-structuren. Dynamische parameters kunnen uw URL’s vervuilen en dubbele inhoudelijke problemen veroorzaken.
Maak uw URL’s beschrijvend, kort en rijk aan trefwoorden indien mogelijk, en vermijd niet-lettertekens.
Het begraven van links in Javascript/Flash/Silverlight; houd de inhoud er ook buiten.
Dubbele inhoud
Trefwoord vulling
Cloaking – de praktijk van het tonen van zoekmachine kruipers andere inhoud dan bezoekers.
Richtlijnen voor het vertegenwoordigen van uw lokale bedrijf op Google
Als het bedrijf waarvoor u SEO-werkzaamheden uitvoert, lokaal opereert, hetzij vanuit een winkel of vanuit een winkel of naar de locaties van klanten rijdt om service te verlenen, komt het in aanmerking voor een Google My Business listing. Voor lokale bedrijven zoals deze, Google heeft richtlijnen die bepalen wat u wel en niet moet doen bij het maken en beheren van deze aanbiedingen.

Basisprincipes:
Zorg ervoor dat u in aanmerking komt voor opname in de Google My Business index; u moet een fysiek adres hebben, zelfs als het uw huisadres is, en u moet klanten persoonlijk bedienen, hetzij op uw locatie (zoals een winkel) of bij hen (zoals een loodgieter).
Eerlijk en nauwkeurig vertegenwoordigen alle aspecten van uw lokale bedrijfsgegevens, met inbegrip van de naam, het adres, het telefoonnummer, het website-adres, de bedrijfscategorieën, de openingstijden en andere functies.
Dingen die u moet vermijden
Aanmaken van Google My Business listings voor entiteiten die niet in aanmerking komen voor Google My Business listings
Een verkeerde voorstelling van een van uw belangrijkste bedrijfsinformatie, inclusief het “opvullen” van uw bedrijfsnaam met geografische of servicetrefwoorden, of het creëren van aanbiedingen voor valse adressen.
Gebruik van postbussen of virtuele kantoren in plaats van authentieke straatadressen
Misbruik van het recensiegedeelte van de Google My Business listing, via nep positieve recensies van uw bedrijf of nep negatieve recensies van uw concurrenten.
Kostbaar, beginnende fouten die voortvloeien uit het niet lezen van de fijne details van de richtlijnen van Google’s
Als u zich concentreert op een plaats in de Bing zoekmachine, maak dan ook kennis met hun richtlijnen. Het is alleen maar beleefd (en verstandig!).

Bekijk de volledige Bing Webmaster richtlijnen hier
Lokale, nationale of internationale SEO?
Lokale bedrijven zullen vaak willen rangschikken op lokale trefwoorden zoals “[service] + [bij mij in de buurt]” of “[service] + [stad]” om potentiële klanten die op zoek zijn naar producten of diensten in de specifieke locatie waar ze deze aanbieden, vast te leggen. Niet alle bedrijven zijn echter lokaal actief. Veel websites vertegenwoordigen geen locatiegebonden bedrijf, maar richten zich op doelgroepen op nationaal of zelfs internationaal niveau. Wees op zoek naar meer over het onderwerp van lokale, nationale en internationale SEO in hoofdstuk 4!

Voldoen aan de intentie van de gebruiker
In plaats van deze richtlijnen te overtreden in een poging om zoekmachines te misleiden om je hoger te rangschikken, concentreer je op het begrijpen en vervullen van de intentie van de gebruiker. Wanneer een persoon naar iets zoekt, heeft hij/zij een gewenst resultaat. Of het nu gaat om een antwoord, concerttickets of een kattenfoto, die gewenste inhoud is hun “gebruikersintentie”.

Als een persoon een zoekopdracht uitvoert naar “bands”, is het dan de bedoeling om muziekbands, trouwbands, bandzagen of iets anders te vinden?

Jouw taak als SEO is om gebruikers snel te voorzien van de inhoud die ze wensen in het formaat waarin ze het wensen.

Algemene intentie van de gebruiker typen:

Informatief: Zoeken naar informatie. Voorbeeld: “Wat is het beste type laptop voor fotografie?
Navigeren: Zoeken naar een specifieke website. Voorbeeld: “Appel”
Transactioneel: Zoeken om iets te kopen. Voorbeeld: “goede deals op MacBook Pro’s”
U kunt een glimp opvangen van de intentie van de gebruiker door uw gewenste trefwoord(en) te Googlen en de huidige SERP te evalueren. Bijvoorbeeld, als er een fotocarrousel is, dan is het

https://ralfvanveen.com

Vazen zonder risico online bestellen.

De vazen van Flowertools zien er prachtig uit en u zou er graag één willen kopen. Toch vind u er wel één nadeel aan zitten en dat is dat u alleen online kan shoppen. Online heeft u te maken met het feit dat de vazen via de post naar uw woning moeten komen. Het enige nadeel is wel dat glaswerk kapot kan gaan. Daar gaat uw nieuwe mooie vaas waar u zoveel geld aan besteed heeft. Gelukkig kan u via ons vazen zonder risico online bestellen. Stel uw nieuwe bloemenvaas gaat ineens kapot. Dit kan natuurlijk gebeuren ondanks dat wij er alles aan doen om ze veilig te verzenden. Mocht dit gebeuren dan sturen wij u binnen 24 uur een nieuwe vaas toe.

Vazen die u nergens anders ziet.

De reden dat u graag onze vazen wil bestellen is natuurlijk vooral de uitstraling. Deze modellen ziet u eigenlijk nergens anders en sprankelen in uw woonkamer. U kan ze zelfs zien als een decoratie item naast gewoon een bloemenvaas. Nergens anders komt u deze modellen tegen en dit is logisch want wij importeren ze zelf persoonlijk vanuit de fabriek. Elke keer zijn we weer op zoek naar vernieuwende Flowertools waar u als bloemenliefhebber van kan genieten.

Vazen om cadeau te geven.

Onze vazen zijn natuurlijk ook prachtig om cadeau te geven tijdens een bijzonder moment. Bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of afscheid. Of wat dacht u van iemand met een nieuwe woning? Daar horen natuurlijk bloemen bij en die kan u zelf geven in een prachtige bloemenvaas van Flowertools. Natuurlijk kan u de vazen ook gewoon lekker aan uzelf cadeau geven. U kan zo nog meer genieten van bloemen!

http://flowertools.nl/vazen/
Nssk

Je smartphone zo snel mogelijk opladen

Een smartphone waarvan de batterij bijna leeg is, daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Misschien krijg je wel een belangrijk telefoontje van een klant of moet jij zo deur uit. Op dat moment moet je smartphone het natuurlijk wel doen en moet de batterij niet leeg zijn. In het eerste geval is een antwoordservice altijd nog een oplossing, hierdoor wordt de telefoon doorverbonden wanneer jij even geen tijd hebt. De klant krijgt dan een receptioniste aan de telefoon die op de hoogte is van jouw bedrijf. Hierdoor wordt u klant netjes te woord gestaan en kan u op een later moment terug bellen. In het tweede geval is er niet veel aan te doen, zonder telefoon weg gaan is misschien geen optie. Op dat moment doe je de telefoon dan ook snel aan de lader, maar hoe krijg je hem nou zo snel mogelijk opgeladen? Hier een aantal tips.

Je kan allereerst een betere adapter gebruiken, zo laadt een adapter die bij een iPad hoort vaak krachtiger op, dan de lader die is geleverd bij de iPhone. Daarnaast moet je ook een goede Usb-kabel gebruiken, niet elke kabel is namelijk even goed. De meegeleverde usb-kabel bij je smartphone is dan vaak ook beter dan één die in de winkel is gekocht. Ten derde is het altijd verstandig om de telefoon in vliegtuigmodus te zetten. Hiermee ga je namelijk offline en zo laadt de telefoon sneller op, want hij verbruikt minder energie. Het is dan ook verstandig om alle apps en functies even uit te schakelen, je telefoon laadt sneller op als de processor en het werkgeheugen minder hoeven te doen. Ten slotte werkt het het allerbeste wanneer je de smartphone uitzet. Het is misschien niet ideaal, maar hier laadt hij wel het snelst mee op.

Het is daarnaast natuurlijk verstandig om voordat u weggaat even in de gaten te houden hoe vol uw telefoon is en daarnaast als u weet dat een belangrijke klant kan bellen houdt hier dan rekening mee. Het is wel zo dat een telefoonservice ervoor zorgt dat u niet alle telefoontjes meer hoeft aan te nemen als het even druk is, deze worden dan namelijk doorverbonden.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/
Nssk

LED strips en hun LED voeding

Als u de LED Strip verlichting koopt vergeet dan niet een LED voeding te bestellen. LED Strip verlichting is afhankelijk van een perifere eenheid genaamd een voeding, ook wel aangeduid als een transformator of driver, die nodig is om de led strip te laten werken.

Led voedingen komen in vele vormen en maten, variërend van zeer basic ‘plug and play’ eenheden tot commerciële stijl transformatoren die hardwired in uw netvoeding kunnen worden aangesloten. Deze voedingen worden ook aangeduid als transformatoren. Dit is omdat naast het voeden van de LED Strip deze eenheden zijn ontworpen om te ‘transformatie’ van het lichtnet 230V AC naar een lage spanning 12V DC om te vormen.

Er zijn een paar overwegingen die u moet overwegen wilt als het gaat om het selecteren van het type van voeding die u nodig hebt.

Ten eerste, wilt u deze aansluiten op een stopcontact, of u van plan bent om hardwire uw LED Strip verlichting aan te sluiten met een lichtschakelaar?

Als het antwoord op de voormalige vraag ‘ja is’ zult u een standaardstuurprogramma vereisen voor’plug and play’. Hierdoor is de meest elementaire levering beschikbaar en kunnen snel en eenvoudig een setup voor binnenlandse standaardtoepassingen via een voedingsbron aangesloten worden. De gehele eenheid lijkt nauw op een lap top lader en is ongeveer 2 meter in lengte.

Voor meer complexe toepassingen of indien er geen stekker beschikbaar is, is een alternatieve transformator beschikbaar. Hiervoor gebruikt men voedingen met draad aansluitingen die kan worden aangesloten rechtstreeks tot de netvoeding. 

Naast het kiezen van het type van voeding, moet u ook de grootte bepalen. Deze kunnen worden geleverd in verschillende grootte, variërend ergens van een lage 20W tot vele malen dit cijfer. Deze cijfers beschreven de maximum ‘belasting’ die de transformator kan beheren. De ‘belasting’ van uw LED Strip verlichting wordt berekend door het vermogen per meter te nemen en het te vermenigvuldigen met het aantal meter die u gebruikt. Bijvoorbeeld, als u 10 meter met vermogen per meter 7.2W is en is vervolgens de volledige lading 72watts. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze belasting niet hoger is dan de maximale belasting op uw voeding; anders zal u prestatieproblemen ervaren met uw strip verlichting, zoals spanningsval, en vermindering van de levensduur van uw verlichting.

http://www.leds-depot.nl/