Categoriearchief: Alarmsysteem

Nssk

VERMIJD HACKERS WANNEER VAKANTIE ONLINE WINKELEN MET DEZE 10 TIPS

VERMIJD HACKERS WANNEER VAKANTIE ONLINE WINKELEN MET DEZE 10 TIPS

Waarom omgaan met de rompslomp, stress en gevaren bij online winkelen? Je inbox is waarschijnlijk al overspoeld met deals die je niet kunt missen. Maar holiday shopping is net zo productief voor cybercriminelen als voor online retailers. Besteed aandacht aan uw online transacties en volg deze tips om uw persoonlijke gegevens te beschermen en veilig te blijven tijdens het online winkelen tijdens de vakantie. Wij van slotenmaker Den Haag geven u enkele tips.

Koop van een veilig en vertrouwd apparaat

Koop nooit een tablet, telefoon of computer zonder antivirussoftware. Het kan niet alleen worden geïnfecteerd door malware, maar alle informatie die is binnengebracht op een onbeveiligd apparaat, inclusief creditcardnummers, loopt het risico gestolen te worden. Gebruik altijd een beschermd apparaat met up-to-date beveiligingssoftware.

Winkelen via een beveiligde verbinding

Uw gegevens en informatie kunnen gemakkelijk worden gestolen als een hacker het netwerk beheert waarop u winkelt. Het wordt aanbevolen om alleen via uw eigen beveiligde netwerk te winkelen in plaats van een openbaar netwerk. Zorg er ook voor dat elke website waarop u zich bevindt het HTTPS-vergrendelingssymbool in uw URL-venster heeft in plaats van HTTP.

Koop niet op browsers

Hackers kunnen u misleiden door op een valse link te klikken als u in een browser probeert te winkelen. Het is veel veiliger om vertrouwde online winkelsites of applicaties te gebruiken. Als u in een browser gaat winkelen, raden betrouwbare experts Mozilla Firefox aan, omdat het op dit moment over de sterkste privacyhulpmiddelen van alle browsers beschikt.

Sommige deals zijn te goed om waar te zijn

Als een deal te mooi lijkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk zo. Cybercriminelen weten dat mensen op zoek zijn naar de best mogelijke prijzen en zullen onwetende slachtoffers vaak in de val lokken met valse deals. Open nooit bijlagen in e-mails die ongelooflijke deals beloven en gebruik alleen vertrouwde leveranciers bij het plaatsen van uw bestellingen.

Beoordeel bankafschriften

De meeste banken en kaarten zullen u terugbetalen als uw gegevens zijn gestolen, dus het is belangrijk om uw bankafschriften in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat er geen mysterieuze aankopen zijn gedaan. Bel alsjeblieft onmiddellijk je bank- of creditcardmaatschappij om hen op de hoogte te stellen van de aankoop en houd uw rekeningen onmiddellijk vast.

Gebruik geen debet

Creditcardfraude kan frustrerend en gebruikelijk zijn, maar geloof het of niet, creditcards bieden meestal meer bescherming tegen cybercriminelen dan debetkaarten. Als je kunt, gebruik je creditcards terwijl je online winkelt en betaal je meteen het saldo met je debet. Dit is veel veiliger dan rechtstreeks met uw bankpas.

Gebruik unieke logins

Ja, het is erg lastig om meer dan één login te onthouden, maar als je dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruikt voor elke retailer, dan moet een hacker de info alleen krijgen om toegang te krijgen tot alle anderen. We raden u aan om voor elke winkel waar u winkelt verschillende inloggegevens te gebruiken en de informatie in een Word-bestand te bewaren, zodat u het niet vergeet.

Maak wachtwoorden moeilijk

Bovendien moeten wachtwoorden altijd zo lang mogelijk zijn en een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen gebruiken. Als u problemen ondervindt bij het onthouden van al uw wachtwoorden voor elke winkel, kunt u een wachtwoordbeheerder gebruiken om te helpen.

Lees het privacybeleid

Elke website heeft zijn eigen privacybeleid. Het is misschien vervelend, maar het is een goed idee om ze allemaal grondig te lezen. Sommige sites lijken in orde, maar verkopen uw informatie aan de hoogste bieder.

Gebruik tweestapsverificatie

Het kan vervelend zijn, maar tweestapsverificatie voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw account door uzelf te verifiëren, zelfs als u het wachtwoord kent. Ze kunnen vragen om een ​​e-mail of telefoonnummer of een speciale code verzonden via tekst. Dit type verificatie kan iemand gemakkelijk weerhouden van het doen van al zijn vakantie-aankopen op uw account.

Uw veiligheid en beveiliging zijn voor ons het belangrijkst. Volg deze tips om veilig te blijven en te blijven winkelen voor de beste deals tijdens de vakantie.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag
Nssk

Wifi Camera beveiliging Kopen? Lekker handig overal op zak en 24/7 beveiligd!

Wifi Camera Beveiliging van zeer scherpe kwaliteit bij Beveiligingscameras.nl

Wanneer u graag wilt dat uw huis goed word beveiligd dan is het ook zeker weten aan te raden om te kiezen voor een goede camera beveiliging. Waarschijnlijk heeft u zelf al wel een paar camera’s gezien en misschien heeft u er ook een paar nieuwe op het oog. Het is in elk geval belangrijk om een camera te kiezen die uw huis continu goed beveiligd en die dan ook een goede opname kwaliteit hebben. Het is dan ook van belang om een camera te hebben die betrouwbaar is zodat u zeker weet dat er altijd gefilmd word. Wanneer u op zoek bent naar een camera bewaking met een goede kwaliteit en een goede betrouwbaarheid dan is een wifi camera vaak wel een goede keus.

Er is erg veel vraag naar draadloze camera’s en dit zorgt ervoor dat er een breed assortiment is. Er is dan ook een brede keus uit verschillende wifi camera’s.  Deze camera’s die dan ook een niet zo hoge resolutie hebben zijn wel weer goedkoper om aan te schaffen. Op het moment dat u een camera wilt hebben die altijd de beste 720 p HD draadloze kwaliteit heeft dan kunt u beter gaan voor een wat duurder model.

Wel is het belangrijk om te weten dat een beveiligingscamera wifi dus uitsluitend werkt met een internet verbinding. Op het moment dat u dus kiest voor een wifi camera met een zeer goede film kwaliteit is het belangrijk om er mee rekening te houden dat het wifi wel wat langzamer kan gaan werken. Een goede aanrader is het dus bijvoorbeeld om dan een wat sneller wifi netwerk af te sluiten. 

De website heeft steeds weer nieuwe producten in het assortiment en dus zit er altijd wel iets geschikt voor u bij. Zo kunt u sommigen camera’s die op wifi werken eenvoudig bedienen en de camera beelden bekijken met uw smartphone. Ook zijn er verschillende wifi camera’s die de mogelijkheid hebben om van afstand bediend en bekeken te worden. Wanneer u bijvoorbeeld even niet thuis bent kunt u alsnog via uw smartphone het huis in de gaten houden. Daarnaast zijn de producten helemaal niet zo duur en kunt u op de website van Beveiligingscameras.nl een groot overzicht vinden van camera’s met verschillende prijsjes. Voor iedereen is er wel een goede wifi camera te vinden.

 

https://beveiligingscameras.nl
Nssk

Zonder schade een slot openen met een lockpick

Er zijn verschillende manieren om sloten te openen zonder sleutel. Deze technieken zijn te onderscheiden in 2 categorieën: schadeloze technieken en technieken die wel schade toebrengen aan het slot.
 
Over het algemeen zijn de technieken die schade toebrengen aan het slot veel betrouwbaarder, sneller en makkelijker uit te voeren. Deze zijn daarom ook zeer in de smaak bij tuig die hun vingers niet van andermans spullen kunnen houden.
 

Sloten openen met een lockpick set

Maar de schadeloze techniek is een techniek die vaak op een zeer geavanceerde manier moet worden uitgevoerd om er succesvol een slot mee te openen. Zo is er een technieken die lockpicking heet. Dit is zo’n verfijnde vaardigheid dat mensen er zelfs een sport van hebben gemaakt.
 

Er worden op internationaal niveau wedstrijden in gehouden en er zijn ook wereldwijd bijeenkomsten van fanatiekelingen. Dit zijn vaak mensen met een ict achtergrond. Ze zien het succesvol kunnen uitvoeren van deze techniek als een kunde die alleen met het juiste inzicht van de werking van het slot en veel oefening kan worden uitgevoerd.
 
Het is een puzzel de men blindelings op een zeer kleine schaal moet worden uitgevoerd. Een puzzel die ervoor ontworpen is om nooit opgelost te kunnen worden. Daarom is het juist extra leuk als het dan wel lukt. De kleinste verkeerde beweging en het slot zal niet meer open gaan.
 
Maar al deze uitdagingen maakt het voor de lockpicker des te leuker!

http://lockpickwebwinkel.nl/
Nssk

Het bouwplaatsbeveiligingsysteem

Er wordt bij dit systeem gebruik gemaakt van de hooggeplaatste domecamera. Deze wordt pas ingeschakeld wanneer er een daadwerkelijke beweging op het terrein wordt waargenomen. Hierbij is het systeem direct verbonden met de alarmcentrale. Hierdoor maakt men het mogelijk dat er een zeer effectieve opvolging plaats vindt. Het is hierdoor de optimale beveiliging die een bouwplaats kan hebben. Het systeem kan natuurlijk worden toegepast op grote en kleine terreinen. Ook wanneer er een permanente of kortstondige beveiliging gewenst is, is het een geschikte methode. Omdat men tegenwoordig nog maar weinig winst maakt op de producten die verkocht worden, is het van belang dat men geen extra verlies leidt, door het stelen van producten. Wanneer er dus daadwerkelijk een inbraak of vandalisme wordt geconstateerd zal men de beelden rechtstreeks doorzetten naar de politiemeldkamer. Hierdoor zal er een snelle en effectieve opvolging plaats vinden

Het komt helaas nog maar al te vaak voor dat een bouwplaats wordt bestolen door criminelen. Daarom moeten we dergelijke bouwplaatsen helaas beveiligen. Diefstal en daarbij het vandalisme kost jaarlijks veel geld maar het geeft ook de nodige frustratie. Het is wanneer men een bouwplaats bekijkt niet alleen de directe schade die men heeft bij een dergelijk bedrijf maar ook de indirecte gevolgschade. Doordat er materialen worden gestolen of stukgemaakt kunnen bepaalde producten niet op tijd worden afgeleverd en zal men dan daarbij ook niet de deadline kunnen halen. Een opleverdata is hierdoor aan de orde van de dag. Het enige wat men kan doen is de bouwplaats goed te beveiligen. Dat kan men doen door er bijvoorbeeld en omheining omheen te plaatsen maar vaak zal dat niet afdoende werken. Daarom wordt er tegenwoordig vaak voor dergelijke plaatsen de BouWatch geplaatst. Dat is een goede oplossing, hoewel een beveiliging voor de volle 100 % nooit verwezenlijken zal zijn. Toch is een bouwplaats beveiliging door middel van de BouWatch nog nooit zo slim en snel geweest. Het is een uniek systeem. Door het plaatsen van een BouWatch beveiliging is de pakkans van de criminelen groter. Je krijgt door middel van dit systeem een goede alarmering op ongewenste personen en/of voertuigen. 

Wanneer u een dergelijk systeem wilt hebben kan dat zeer snel worden gerealiseerd. Wanneer u vandaag belt kan het morgen al operationeel zijn. Het verplaatsen kan ook snel plaatsvinden. Daarvoor kan men een kraan of heftruck gebruiken. Kabels en internetaansluitingen zijn allemaal niet nodig. Dus voor een goed beveiligingssysteem is dit zeker voor u de beste oplossing.

https://www.securitycabin.nl/

Lockpick skills

Lockpicking is een vaardigheid waarmee sloten kunnen worden open gemaakt zonder daarbij de sleutel te gebruiken.

Het voordeel van deze methode om een slot te openen is dat er geen schade wordt toegebracht aan het slot. Dit kan in sommige gevallen erg voordelig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je de sleutel kwijt geraakt en je hem op het moment niet kan vinden maar je weet dat de kans groot is dat die hem binnenkort weer tegenkomt. Het is dan zonde om deel slot te beschadigen en vervolgens een nieuw slot te moeten kopen.

Lockpicking wordt ook als sport beoefent en er worden zelfs wedstrijden gehouden om te kijken wie er het beste in is. Mensen van over de hele wereld komen bij elkaar op verschillende plekken in de wereld om wedstrijden te houden. Ook delen zij met elkaar de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Deze mensen hebben hierbij geen negatieve intenties. Ze vinden het slechts leuk om bezig te zijn met veiligheid en zichzelf te meten met de huidige systemen. Ze zien het als een uitdaging om deze systemen te slim af te kunnen zijn. Wanneer er een nieuw product op de markt komt dan gaan ze gelijk op zoek naar mogelijke zwaktes om te kijken of het product wel aan de standaard voldoet die ze claimen. Het is goed dat deze mensen doen omdat de meeste mensen hier totaal geen inzicht in het en gewoon aannemen dat ze maar adverteren.

Verbetering van beveiligingssystemen

Doordat lockpickers steeds bezig zijn met het uitdagen van beveiligingsystemen. Worden deze systemen steeds beter en beter. Het is een vicieuze cirkel waarbij de beveiliging zich steeds verder en verder door ontwikkeld.

Heeft dit artikel jou nieuwsgierig gemaakt over de kunst der lockpicking? Voel je dan vrij om de website te bekijken. Hier staan allerlei uitgebreide instructie gidsen op en we delen met jou de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysieke beveiliging.

Aan de slag met lockpicking!

Mocht je gelijk al willen beginnen met het uitoefenen van lockpicking. Dan kun je op onze website ook een goede lockpick set kopen om te beginnen met deze sport. Ik wens je alvast veel plezier en mocht je nog vragen hebben over lockpicking voel je dan vrij om ons een e-mail te sturen. Ons e-mail adres staat op de site vermeld. Tot ziens!

http://LockpickWebshop.nl