NSSK.NL
Image default
Architectuur

Met prefab serres bouwen

Het gebruiken van prefab voor het bouwen van serres is heel gewoon geworden omdat het veel tijd en geld bespaart. Steeds meer bouwbedrijven maken gebruik van prefab voor het bouwen van serres. Op deze manier besparen ze geld en kunnen ze de serres goedkoper aanbieden aan klanten.

Nu weet je misschien nog niet wat prefab inhoud en hoe het tijd kan besparen. Prefab betekent dat het al van tevoren is gefabriceerd. Bij serres worden sommige delen ervan al van te voren gefabriceerd dus prefab. Dit bespaart op locatie veel goed omdat het niet helemaal gebouwd moet worden en delen al klaar zijn.

De kosten voor het maken van prefab onderdelen is ook goedkoper omdat dit in grote aantallen kan. Zo kan een bouwbedrijf een grote bestelling plaatsen en zo flink wat geld besparen op materiaal voor het bouwen van de serres.

Een ander groot voordeel is dat het bouwen van serres op deze manier veel sneller gaat en is het mogelijk om al binnen een week al het werk af te ronden. Dit is natuurlijk goed voor zowel de klant als het bedrijf zelf. Klanten kunnen eerder genieten van hun serre en het bedrijf kan snel weer verder met andere projecten.