Categoriearchief: Auto

Alles voor je Kever of type 3 VW is 24/7 te bestellen bij Paruzzi

De VW type 3 is in drie uitvoeringen op de markt gekomen:

· de fastback, voluit de VW 1600 TL Fastback;

· de sedan, ook bekend als Limousine/Ponton en

· de stationwagen of Variant.

Deze wagens worden nu niet meer gemaakt. De productieperiode liep van 1961 tot 1973.

Hierbij geven we enkele interessante technische eigenschappen van de Volkswagen type 3. In totaal zijn er ruim tweeëneenhalf miljoen van gemaakt (2.583.015 om precies te zijn) in de VW-fabrieken in Wolfsburg en Emden. De auto wordt getypeerd als compacte middenklasser. De type 3 VW heeft achterwielaandrijving en een 1.5 of een 1.6L H4 motor. Er zijn zowel handgeschakelde (4 versnellingen) als automaat (3 versnellingen) modellen.

Bijzonder is het dat de motor achterin is geplaatst. De reden? Onder de voorklep veel bagageruimte creëren. Het aanbod type 3-onderdelen op paruzzi.com is zeer compleet. Dat gaat van koppelingspedaalassen tot verwarmingskabel doorvoertules. En van schakelbehuizing lager-bussen tot versnellingsbak vulpluggen.

Ook degenen die parts zoeken voor hun oldtimer Kever, slagen bij Paruzzi. Is de claxondop van je Nardi design stuur aan vervanging toe? Er zijn mooie aluminium uitvoeringen voorradig voor een schappelijke prijs.

Je kunt ook een compleet nieuw stuur aanschaffen. Een prachtige houten variant bijvoorbeeld van het merk EMPI. Driespaaks custom sturen zitten ook in het Paruzzi-assortiment. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende diameter- en dieptematen. Andere Kever-onderdelen die vaak online besteld worden, zijn:

· een benzinetank met borgklemmen;

· accuplaten;

· een 2-tip uitlaat met keramische coating;

· achterbumpers;

· een bakeliet verwarmingspijp en

· rempedaalveren.

Via internet bestellen heeft veel voordelen. In de eerste plaats kun je shoppen wanneer je maar wilt. Misschien wel ’s nachts als je net uit je avond-/nachtdienst komt en nog niet wilt gaan slapen? ’s Morgens vroeg voor je de weg op gaat of gewoon halverwege de middag omdat je een uurtje over hebt? Je kunt 24/7 zien of de artikelen die je nodig hebt leverbaar zijn en wanneer ze bezorgd kunnen worden.

https://www.paruzzi.com/nl/
Nssk

Lease een bestelwagen

Wie een bestelwagen leasen gaat doet er verstandig aan om eerst een aantal zaken voor zichzelf duidelijk te maken. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de maat van de wagen. Dit hangt natuurlijk af van de werkzaamheden die je met je bedrijf doet. Het gaat er bij een bestelbus die je voor zakelijke doeleinden gebruikt natuurlijk in de eerste plaats om dat hij voldoet aan de wensen en eisen die je hebt om jouw werk naar behoren te kunnen doen. Het is dan dus ook goed om te weten wat de mogelijkheden allemaal zijn. Die zijn vaak flink uitgebreider dan je vooraf dacht.

Alles inbegrepen bij zakelijk leasen

Het is vooral goed om te weten dat leasen vaak betekent dat alles rondom de auto hierbij is inbegrepen. In deze all-in dienst zit bijvoorbeeld opgenomen dat de kosten voor onderhoud en service gedekt zijn. Ook zijn de periodieke keuringen voor de APK al geregeld. Dit betekent dus dat je niet veel meer hoeft te doen rondom je bestelauto. Dit is een fijne wetenschap. Wie immers zijn wagenpark in eigen beheer heeft moet al dit soort zaken allemaal zelf regelen, buiten de dagelijkse werkzaamheden op je werk om. Dit kost natuurlijk onnodig veel tijd. Veel ondernemers zien hier dan dus ook de voordelen van in.

Geen vast merk

Het grote voordeel van een leasemaatschappij is dat deze over het algemeen onafhankelijk is. Dat betekent dus dat je niet vast zit aan een bepaald merk. Als ondernemer wil je immers natuurlijk het liefst dat de auto wordt aangepast aan datgene wat jij ermee wilt doen als je je werkzaamheden uitvoert. Daarom wil je ook de bestelauto die hier het best bij past. Wanneer je gaat leasen, dan is dit vrijwel altijd gewoon mogelijk. Je kunt dan datgene wat jij nodig hebt laten verzorgen. Dit is natuurlijk zeer aantrekkelijk om te weten.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/
Nssk

Verkoop van elektrische auto’s fors gestegen

In de eerste helft van 2018 is de verkoop van elektrische auto’s fors toegenomen. De verkoop van elektrische auto’s in 2017 was al bijna verdubbeld ten opzichte van 2016 en in 2018 wordt deze lijn doorgetrokken. De toename van elektrische auto’s zien we ook terug in het straatbeeld, overal zien we namelijk elektrische laadpalen. Ook een laadpaal elektrische auto kopen? Neem dan een kijkje op de website van Reith Power.

Nieuwe elektrische modellen

Met name treft de komst van nieuwe elektrische modellen kopers naar de auto dealer. Denk hierbij aan de nieuwe Jaguar I-Pace, maar ook de tweede generatie van Nissan Leaf. De Tesla Model S blijft nog steeds het meest verkochte model. Je komt alleen nog in aanmerking voor een verlaagd bijtellingspercentage als je een volledig (nieuw) elektrische auto aanschaft. Alleen in dit geval profiteer je van een verlaagd bijtellingspercentage.

Nu al meer eleketrische auto’s verkocht dan in 2017

Dit jaar zijn er al ongeveer 9000 elektrische auto’s de showrooms uit. Als we dit vergelijken met het eerste half jaar dan is dit een stijging van maar liefst 140%. Er zijn dus nu al 8% meer elektrische auto’s verkocht dan in heel 2017. Wauw! Als we kijken naar het aandeel van volledig elektrische auto’s binnen de autoverkoop dan staat het inmiddels op 3.1%. Door de bijtellingsveranderingen is de afzet van plug-in hybrides bijna volledig ingestort in 2018.

http://reithpower.nl/laadpaal/
Nssk

Kilometerregistratie en haar voordelen

Wat zijn de voordelen van de kilometerregistratie? Zoek je een goede methode voor de kilometerregistratie? Dan kun je ervoor kiezen om dit niet op papier of op de laptop te doen, maar met behulp van een speciaal apparaat voor de kilometerregistratie. Dit apparaat wordt in de auto geïnstalleerd en het houdt automatisch de ritten en de kenmerken van de ritten bij. Dit is veel handiger dan wanneer je alles op papier zou moeten doen. Ben je een nauwkeurig persoon en schaf je liever geen apparaat aan? Dan is het ook prima om de kilometerregistratie op papier bij te houden of digitaal. Het is dan wel aan te raden om de laptop of een kladblok in de auto te leggen. Zo kun je voor en na elke rit de gegevens invoeren. Als je dit meteen doet, dan hoef je later niet te raden wat de kilometerstand was en welke afwijkende route je hebt genomen.

Wat kan je meten met kilometerregistratie?

Laat je het even zitten, dan is de kans groot dat je zaken vergeet of dat je fouten gaat maken. Dat wil je voorkomen, aangezien een verkeerd bijgehouden kilometerregistratie voor flinke boetes kan zorgen. Veel zakenmensen kiezen om die reden voor een apparaat. Zij hoeven daardoor geen tijd te besteden aan de kilometerregistratie en de kans op fouten wordt sterk verkleind. Zo bespaar je tijd en de kans op een boete wordt sterk verminderd. De kilometerregistratie moet je niet alleen bijhouden voor de Belastingdienst en de wet om boetes te voorkomen, maar ook kan het een belastingvoordeel opleveren als jij je eigen auto voor zakelijke ritten gebruikt. Let wel op: als je een zakenauto gebruikt voor privéritten terwijl je geen bijtelling betaalt, dan moet je onder de 500 km aan privéritten blijven. Ga je daar over heen, dan kun je eveneens een boete verwachten. Door alles keurig bij te houden voorkom je zulke problemen.

https://www.routevision.nl/toepassingen/kilometerregistratie
Nssk

Welke voordelen heeft een automatische km registratie voor medewerkers?

Kiezen voor de automatische km registratie heeft diverse voordelen voor medewerkers. Sommige medewerkers zijn veel onderweg voor werkafspraken. Ze moeten bijvoorbeeld naar een potentiële klant om hun product of dienst aan te prijzen. Mensen zoals installateurs en loodgieters komen langs bij de klant om het probleem te verhelpen. Aangezien zij ritten voor hun werk maken, zullen deze kilometers bijgehouden moeten worden. Deze gegevens worden doorgegeven aan de Belastingdienst en als werkgever kun je zien hoeveel geld je de medewerker moet geven voor de reiskosten of de brandstof. Bij de km registratie zal je veel verschillende gegevens in moeten voeren over elke rit. Hoe meer ritten je maakt, hoe meer extra werk erbij komt. Als je zes ritten maakt, dan zal je voor elke rit alle gegevens in moeten vullen. Dit geldt ook voor zeer korte ritten. Je kan je voorstellen dat een medewerker die elke dag meerdere afspraken heeft hier veel tijd aan kwijt is. Met de automatische km registratie voorkom je dat de medewerker veel tijd kwijt is aan zulke administratieve taken. Ook voorkom je dat er fouten worden gemaakt. Voor zowel de medewerker als de werkgever is een systeem de beste keuze. 

Welke middelen kunnen gebruikt worden voor de km registratie?

Voor de km registratie kun je gebruik maken van meerdere middelen en systemen. Het is belangrijk om goed na te denken over de methode of over het systeem, aangezien de km registratie van groot belang is. Een verkeerd ingevulde km registratie kan zorgen voor fikse boetes en andere problemen met de Belastingdienst. Gelukkig zijn er veel methoden en systemen waardoor je altijd iets kunt vinden dat volledig bij jou aansluit. Het makkelijkste is om voor een systeem of een app te kiezen. Deze systemen en apps zijn speciaal ontworpen voor de km registratie. Jij hebt dus de zekerheid dat alle benodigde gegevens bijgehouden worden en dat het systeem of de app het correcte aantal kilometers bijhoudt. Natuurlijk zal je wat geld neer moeten leggen voor een systeem of app, maar dat verdien je vanzelf weer terug omdat jij en je medewerkers minder of geen tijd aan de km registratie hoeven te besteden. Je kan ook kiezen voor handmatige methoden, zoals het opschrijven van de gegevens of het invoeren van de gegevens in een spreadsheet. Dit kost je geen geld, maar je zal wel nauwkeurig moeten zijn en het kost je meer tijd.

https://www.routevision.nl/toepassingen/kilometerregistratie
Nssk

Rittenregistratie voor ondernemers

Rittenregistratie voor ondernemers en bedrijven nodig? Ben je een ondernemer en heb je een auto genomen voor de zakelijker ritten? Dan heb je er waarschijnlijk voor gekozen om geen bijtelling te betalen. In dat geval mag je de auto vrijwel enkel voor zakelijke afspraken gebruiken. Je mag maar 500 km rijden voor privézaken met de auto. Dit is een maatregel van de Belastingdienst om te voorkomen dat mensen misbruik van de auto van de zaak maken en minder geld hoeven te betalen dan mensen die wel bijtelling betalen. De rittenregistratie zorgt ervoor dat iedereen een eerlijk bedrag betaalt voor een auto. Als ondernemer is het belangrijk dat jij kan aantonen dat jij niet over de grens van 500 km bent gegaan. Doe je dat wel, dan probeer je dus kosten te ontwijken en daar zal je flinke problemen mee krijgen. Voor de rittenregistratie kun je meerdere methoden gebruiken. Als je er zelf zo min mogelijk werk aan wil hebben, dan is een systeem of een app de beste keuze. Bij de Belastingdienst wordt aangegeven welke systemen zij als betrouwbaar beschouwen. Je kan ook zelf de rittenregistratie bijhouden op papier of in een Excel spreadsheet, maar daarbij is de kans op fouten vele malen groter.

Hoe weet je welk systeem je voor de rittenregistratie moet gebruiken?

Bij de rittenregistratie heb je keuze uit veel verschillende methoden. Het is verstandig om van tevoren goed na te denken over het systeem of de methode die het beste bij je past. De meeste ondernemers kiezen voor een systeem of een app. Je zal dan even wat geld neer moeten leggen voor dat systeem, maar dan weet je wel zeker dat alle gegevens op de correcte manier bijgehouden worden. Ook scheelt het je veel tijd aangezien je zelf nik bij hoeft te houden. Wil je liever geen geld uitgeven aan een systeem? Dan kun je ook prima zelf de rittenregistratie bijhouden. Dit is vooral geschikt voor mensen die nauwkeurig werken en niet snel zaken vergeten. Je zal steeds eraan moeten denken dat je alle ritten bijhoudt en dat je de gegevens juist invult. Dit zal voor de een geen probleem zijn, terwijl de ander geen tijd wil besteden aan deze administratie. Je kan op internet veel informatie vinden over de verschillende methoden en systemen die gebruikt worden voor de rittenregistratie. Zoek zoveel mogelijk informatie op en kijk ook eens naar de aanraders van de Belastingdienst. Zo wordt het maken van een keuze eenvoudiger.

https://www.routevision.nl/toepassingen/rittenregistratie
Nssk

Op welke manieren kan de rijschool in Amstelveen je helpen?

De rijschool in Amstelveen  kan je op diverse manieren helpen. Het verkeer is vrij complex en ook het leren besturen van een auto kost tijd. Daarom helpt de rijschool in Amstelveen je met meerdere punten zodat jij je theorie-examen en je praktijkexamen zo snel mogelijk behaalt. Vaak heeft een rijschool een eigen theorieboek dat ze uitlenen of verkopen aan de leerlingen. Dit boekje is onmisbaar als jij je voor gaat bereiden op het theorie-examen. Je vindt namelijk alle benodigde informatie over het verkeer en over de auto in dit boekje. De meeste rijscholen bieden daarnaast theorielessen en proefexamens aan zodat jij weet of je klaar bent voor het theorie-examen. Ook weet je aan welke onderdelen je nog wat extra aandacht moet besteden. Natuurlijk zal je ook moeten leren hoe je de auto dient te besturen. Tijdens het autorijden dien je meerdere handelingen op hetzelfde moment uit te voeren. Je moet de auto besturen met je handen en voeten en tegelijkertijd moet je het verkeer in de gaten houden. De rijschool in Amstelveen zal je helpen om dit te leren. Hoe meer rijlessen je hebt gehad, hoe meer je de auto automatisch bestuurt.

De theorielessen van de rijschool in Amstelveen

Als je begint met rijlessen, dan ontkom je niet aan de theorie. De theorie is de basis van het leren rijden. Je kan tenslotte niet in een auto rondrijden als je geen verstand hebt van verkeersregels, voorrangssituaties en de betekenis van borden en markeringen. De kans is dan ook groot dat jou rijschool in Amstelveen theorielessen aanbiedt. Je komt dan één hele dag of meerdere dagen een paar uurtjes langs om alles over de theorie te leren. Het is erg handig als je het theorieboek zelf al door hebt gelezen, aangezien de informatie dan herhaalt wordt of op een andere manier wordt uitgelegd door een medewerker van de rijschool in Amstelveen. Zo blijft de informatie veel beter hangen. Tijdens de lessen luister je niet alleen naar de uitleg, maar je gaat ook oefenen met de verschillende soorten vragen. Naast de theorievragen krijg je ook vragen om je inzicht te testen. Hoe vaker je daarmee oefent, hoe sneller je de theorie onder de knie krijgt. Herhaling is van groot belang om de informatie goed te onthouden. Dankzij de lessen van de rijschool in Amstelveen is de kans zeer groot dat jij in één keer het theorie-examen zal behalen.

http://rijschooloppertopper.nl/rijschool-amstelveen/
Nssk

Lessen bij een goedkope rijschool in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u bij Rijschooloppertopper.nl aan het juiste adres! Heeft u hiervoor nog geen goede en geschikte rijschool in Amsterdam gevonden? Stop dan nu met zoeken, want hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Het lijkt altijd zo simpel om en goede en betrouwbare rijschool in de regio te vinden, maar uiteindelijk moet je goed kijken bij welke rijschool je terecht gaat komen. Sommige rijscholen zijn namelijk gespecialiseerd in een aantal factoren, zoals wij dat zijn in het opleiden van cursisten die veel last hebben van faalangst. Je rijdt, als het goed is, maar één keer in je leven af en je wil natuurlijk zo goed mogelijk worden voorbereid op deze spannende dag. Bij onze rijschool in Amsterdam gaan we daarom niet alleen professioneel, maar ook zo persoonlijk mogelijk te werk.

Voordelige rijschool in Amsterdam

Op het moment dat je je bij onze rijschool in Amsterdam aanmeldt als cursist om één van onze rijopleidingen te volgen, nodigen we je eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kun jij je alvast op je gemak voelen bij onze organisatie en leren we elkaar beter kennen. Ook kunnen we in dit gesprek een aantal punten naar voren brengen die jij belangrijk vindt bij het halen van je rijbewijs. Als dit gesprek is afgerond, gaan we een rondje rijden om te kijken wat je al kan en op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken van de tijd die jouw opleiding in beslag gaat nemen. Het is helemaal geen probleem als je het eng vindt om voor de eerste keer in de auto te moeten rijden, maar het is wel zo prettig dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Op het moment dat wij een goede inschatting hebben kunnen maken van jouw vaardigheden wat betreft het autorijden, gaan we je een speciaal op maat gemaakt pakket aanbieden waarmee jij zo snel en effectief mogelijk je rijbewijs kan halen. Wij vinden het bij onze rijschool in Amsterdam onnodig om te betalen voor rijlessen die je niet afneemt, dus daarom krijg je van ons al het geld terug dat teveel betaald is bij het afnemen van het rijlespakket. Heb je een pakket van 40 lesuren bij onze rijschool in Amsterdam, maar heb je er maar 30 gebruikt? Dan krijg je de rest gewoon terug! Kijk voor meer informatie over onze rijschool in Amsterdam op onze website of bel voor meer informatie.

http://rijschooloppertopper.nl/
Nssk

Slagingspercentage rijscholen den haag

Slagingspercentage rijscholen den haag

De rijschool met het beste slagingspercentage van Den Haag?

Als we zoeken naar de beste slagingspercentage rijscholen in Den Haag komt verkeersschool Driver Company  naar voren. verkeersschool Driver Company is een betrouwbare BOVAG rijschool met het hoogste slagingspercentage van de grotere rijscholen in Den Haag.

Onder de grotere rijscholen in Den Haag (afname van meer dan 300 auto examens per jaar) is Verkeersschool Driver Company de rijschool met het hoogste slagingspercentage voor het eerste examen en de herexamens gecombineerd!

Terwijl het gemiddelde slagingspercentage (1e examen) bij alle rijscholen in de regio op 36% ligt, haalt een gemiddeld slagingspercentage van maar liefst 60%. Het slagingspercentage bij herexamens ligt zelfs op 65%.

Ook voor de Motor, Scooter en Aanhanger examens ligt het slagingspercentage ver boven het regionale gemiddelde!

De reden dat zij het beste slagingspercentage hebben van rijscholen in Den Haag is omdat: er wordt gereden in de nieuwste auto’s, ze hebben het hoogste slagingspercentage, ze is lid van de  BOVAG. Ook maakt ze deel uit van het  BOVAG Garantiefonds. Ze hebben een hoge beoordeling door leerlingen. Ze maken gebruik van professionele instructeurs, ze hebben flexibele lestijden. Ook geven ze lessen in heel regio Haaglanden en ze is gevestigd in Den Haag.

Rijschool Driver Company is verder bijvoorbeeld gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met ADHD, Dyslexie, Faalangst en licht Autisme, en privéles in meerdere talen voor theorie.

Meld je super snel aan voor een rijopleiding in den haag met rijscholen Den Haag slagingspercentage

Neem een kijkje op onze website

http://drivercompany.nl/
Nssk

Het geheim van een succesvolle onderneming

zakelijk leasen zzp en dacia dokker lease

Om iemand serieus te kunnen nemen, is het belangrijk dat diegene zichzelf serieus neemt. Daarom is het goed om te laten zien dat je als zelfstandig ondernemer je eigen bedrijf serieus neemt. Dat is het geheim van een succesvolle onderneming. Dit kan je bijvoorbeeld laten zien door een leaseauto te nemen. Op die manier kom je altijd professioneel over, omdat je in een nette auto komt die past bij je bedrijf en je werkzaamheden. Een professioneel bedrijf is gegarandeerd van meer klanten en daarmee inkomsten dan een bedrijf wat alles maar half doet.

Zakelijke leaseauto’s

Alle nieuwe auto’s zijn geschikt als leaseauto’s. Bijvoorbeeld de Dacia Dokker lease, een auto met een groot laadruim en neerklapbare stoelen. In deze auto kan je ontzettend veel spullen kwijt. Bovendien is het van belang dan een leaseauto betrouwbaar is, en dat is bij deze auto absoluut het geval. Een supersnelle, strakke wagen is natuurlijk hartstikke leuk om te hebben, maar vanuit zakelijk oogpunt gezien is het veel handiger om een auto te hebben waar je veel in kwijt kan, zodat je altijd en overal je werkzaamheden kunt verrichten. Het is niet handig om daar elke keer weer een auto voor te moeten gaan huren.

Leasen als zelfstandig ondernemer

Voor een zelfstandig ondernemer is het goedkoper om een leaseauto te nemen dan om een auto op naam van het bedrijf te kopen. Een leaseauto kun je immers meteen weer kwijt als je bedrijf bijvoorbeeld minder loopt. Als je een auto gekocht hebt op de zaak en je maakt enorme schade, dan verlies je aardig veel geld. Bij zakelijk leasen zzp zou zulke schade niet zoveel uitmaken, omdat dit in je garantie zit. Met een leaseauto voorkom je dus onverwachte kosten, die met name bij auto’s snel heel hoog op kunnen lopen

https://www.zakelijkleasenzzp.nl/