NSSK.NL
Image default
Auto

Auto’s invoeren voor de prijs van een Golf in Duitsland

Auto’s invoeren voor de prijs van een Golf in DuitslandAuto's invoeren voor de prijs van een Golf in Duitsland

Er bestaan eigenlijk geen mensen die een voorstander zijn van het kopen van een compleet nieuwe auto. Voor het auto invoeren uit Duitsland nemen wij als voorbeeld een Volkswaken Golf. Een van de belangrijkste redenen is dat de marktwaarde van de auto in de eerste maanden al met zo’n 30 tot 40% afneemt. Dat betekent dus dat de auto die u bijvoorbeeld voor 10000 euro heeft verkocht naar een paar maanden nog maar 7000 euro waard is, wanneer u deze gelijk weer zou willen verkopen. De enige manier hoe een nieuw auto voordelig kan zijn, is als u een autoverkoper weet op te sporen die onwetend is van het feit dat jonge occasions bestaan. Een occasion, voor het geval u niet weet wat het woord betekent, is een ander woord voor een tweedehands auto.

Voorbeeld auto import Golf

Stel dat u bijvoorbeeld naar de prijslijst van een Volkswagen Golf GTD kijkt. Wat gelijk opvalt is dat deze auto, toch niet de meest gewilde en spectaculaire auto,enorm veel geld kost als u het nieuw koopt. Met een paar leuke opties, die iedereen er eigenlijk altijd bij wil hebben, betaalt u toch al zo gauw ongeveer €47.500 euro. 

Verschillende mooie auto’s

Voor zo’n over het algemeen impopulaire auto, kunt u verschillende veel mooiere en op het oog duurdere auto’s tweedehands krijgen. Dit heeft betrekking wanneer u een auto gaat importeren. Een aantal voorbeelden die u voor een veel lagere prijs dan 47.500 euro kunt krijgen zijn bijvoorbeeld: de Land Rover Range Rover Sport 5.0 V8 Supercharged, voor 39000 euro. Of de BMW M3 4.0 V8 Coupé, voor 36.000 euro. Of de Mercedes C63 AMG Touring 2011, 34 dKM, voor 45.500 euro. Of de Audi RS5, 2010, 59 dKM, voor 47000 euro. Of de BMW 1M 2011, 30 dKM, voor 40.000 euro. Ook kunt u een porsche kopen in Duitsland.

Wij hebben het gezegd

Zo ziet u maar dat er een enorm veel geweldige auto’s tweedehands veel goedkoper verkrijgbaar zijn dan een splinternieuwe lelijkere Volkswagen Golf. Natuurlijk is het wel mogelijk dat u nog steeds de voorkeur geeft aan de Volkswagen, maar u moet wel bedenken dat wanneer u deze auto koopt, een deel van de waarde van de auto na een aantal maanden alweer verloren is. De meest efficiënte manier voor het aanschaffen van een voor u nieuwe auto, is door een tweedehands auto te kopen.

Bezoek de website voor meer informatie : Auto’s invoeren voor de prijs van een Golf in Duitsland