NSSK.NL
Image default
Auto

Bij onze rijschool Groningen hanteren we scherpte tarieven

Bij onze rijschool Groningen hanteren we scherpte tarievenBij onze rijschool Groningen hanteren we scherpte tarieven

Van der Heide Rijschool Groningen

Bent u net jarig geweest en mag u eindelijk beginnen met het halen van het felbegeerde papiertje? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met van der Heide Rijschool Groningen. Wij willen u te allen tijde graag voorzien van advies, zodat u zo snel mogelijk uw rijbewijs behaalt. Van der Heide Rijschool Groningen is al sinds 1986 bezig met het geven van autorijlessen en wij hebben hierdoor inmiddels veel ervaring opgedaan. Dit zorgt er dan ook voor dat ons slagingspercentage hoger ligt dan gemiddeld. Wanneer u woonachtig bent in Groningen of omgeving dan is Rijschool Groningen van autorijschool van der Heide de beste oplossing. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en enthousiaste instructeurs en instructrices. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u persoonlijke aandacht krijgt. Wij willen u voorzien van alle adviezen gedurende uw les. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u op een verantwoorde en veilige manier leert autorijden. En dit alles tegen zo min mogelijk kosten. Dit zijn voor van der Heide Rijschool Groningen belangrijke punten, waar wij dan ook op focussen. Wanneer u bij ons lest dan krijgt u rijles in de stad Groningen of in de omgeving. De examenplaats is dan ook Groningen. Daarnaast lest u altijd in dezelfde lesauto. Dit vinden wij voor u wel zo prettig. We kunnen u thuis ophalen maar dit kan ook van andere locaties. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Wanneer u nieuwsgierig bent geraakt bezoek dan onze website. U kunt hier direct een proefles aanvragen door simpel wat gegevens achter te laten. Van der Heide Rijschool Groningen neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u snel uw nieuwe rijbewijs halen.

Bij onze rijschool Groningen hanteren we scherpte tarieven

Wanneer u op zoekt bent naar een professionele rijschool dan bent u bij van der Heide Rijschool Groningen aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van rijlessen. Hierdoor weet u dat u over een persoonlijk advies en veel ervaring kan beschikken zodra u besluit om bij Rijschool Groningen te gaan lessen. Dus woont u in Groningen of omgeving en bent u binnenkort van plan om te beginnen met het behalen van uw rijbewijs? Bezoek dan snel onze website voor meer informatie. U kunt bij ons ook een proefles nemen. Zo kunt u zien of het u bevalt. Uiteraard weten wij dat het lessen altijd veel geld kost daarom hanteren wij ook zeer scherpe tarieven. Hierdoor zijn er al vele studenten en scholieren bij ons geweest om hun rijbewijs te halen. Van der Heide Rijschool Groningen zorgt ervoor dat u geen onnodig hoge kosten maakt. En aangezien wij een slagingspercentage hebben dat hoger ligt dan het gemiddelde dan weet u dat u bij ons succes zal hebben.

Wanneer u besluit om bij ons te lessen dan betaalt u voor een uur autorijles 37 euro. Dit kan uiteraard ook anderhalf uur, dit kost u dan 55,50. U ziet dit zijn scherpe tarieven. U kunt ook kiezen om een pakket te nemen bij ons dit kost u in totaal dan €1280 euro maar dan heeft u direct 29 lessen, een praktijkexamen en een eigen verklaring. Kies daarom voor Rijschool Groningen van der Heide. U zult zien dat u hier geen spijt van zult krijgen.

De voordelen

Als u binnenkort van plan bent om te beginnen met het nemen van autorijlessen dan zijn wij de organisatie waar u moet zijn. Bij van der Heide Rijschool Groningen kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met ervaren en goed opgeleide instructeurs en instructrices. Door deze ervaring en een hoge mate van enthousiasme neemt voor u de kans toe dat u sneller slaagt voor uw rijbewijs. Rijschool Groningen: van der Heide heeft niet voor niets een hoger slagingspercentage dan gemiddeld. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de rijlessen wordt voorzien van persoonlijke aandacht zodat u op een snelle manier leert om verantwoord en veilig deel te nemen in het verkeer. Daarnaast investeren we in u zodat er geen onnodig hoge kosten in rekening worden gebracht. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Indien u voor ons kiest dan krijgt u gegarandeerd lessen tegen een scherp tarief. Zo kost een uur lessen bij ons €37, -. Al meerdere studenten en scholieren hebben zich hierdoor aangemeld en hebben inmiddels hun rijbewijs behaald. Wilt u graag eerst kijken of het ook echt iets is voor u, meldt u dan vandaag nog aan voor een proefles. Zo kunt u meteen zien of deze rijschool Groningen bij u past.

Wanneer u voor Rijschool Groningen van der Heide kiest dan weet u zeker dat u altijd les krijgt van dezelfde rijinstructeur. U lest ook altijd in dezelfde auto, ook gedurende uw rijexamen. U krijgt van ons gratis theorielessen en we kunnen u thuis ophalen. Hierdoor hoeft u niet naar een bepaalde locatie om op te stappen. Wij rijden de auto voor en u kunt direct instappen en beginnen. Kies daarom voor van der Heide rijschool Groningen.

Bezoek de website voor meer informatie : Bij onze rijschool Groningen hanteren we scherpte tarieven