NSSK.NL
Image default
Banen en opleidingen

Heeft u een vacature voor een inkoper? Deze specialist helpt!

Zoekt u een inkoper omdat u de inkoop voor uw bedrijf zelf niet meer aan kan? Als uw bedrijf groeiende is, is dat natuurlijk heel fijn, maar dit betekent ook dat u het steeds drukker krijgt. U moet nieuwe mensen aannemen, zich bezighouden met alle zaken rondom de bedrijfsvoering en dan ook nog de inkoop doen. U komt daar vaak niet aan toe, terwijl dit toch een heel belangrijk onderdeel is van het runnen van een bedrijf. Gelukkig is er een oplossing: laat de vacatures inkoop invullen door de ervaren recruiters van INSINC!

The crucial click wanneer u een vacature voor een inkoper heeft

‘The crucial click’ is heel belangrijk wanneer u uw vacatures voor de inkoop wilt invullen. U heeft een beeld van de nieuwe inkoper, en zoekt precies die persoon. Het is belangrijk dat de inkopers elkaar aanvullen. Wat de een niet heeft, heeft de ander wellicht. Zo wordt één en één drie. Hoe dat wordt gerealiseerd? De gespecialiseerde recruiters zoeken niet alleen naar mensen met de juiste competenties, maar ook naar mensen met de juiste persoonlijke eigenschappen en mensen met de juiste aansluiting bij de bedrijfscultuur.

Vul uw vacature voor een inkoper vast in na een proefperiode

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe inkoper, is het natuurlijk fijn als u de nieuwe medewerker op proef kunt aannemen. U weet dan zeker dat de medewerker past bij uw bedrijf, de collega’s en de functie. Ook voor de nieuwe medewerker is dit fijn, omdat ook deze kan proberen of de functie iets voor hem of haar is. Zo weet u zeker dat u de vacatures voor de inkoop voor langere tijd invult. U weet dan namelijk zeker dat de persoon past bij de werkzaamheden, maar ook in het team en binnen uw bedrijf. Dat bevordert de kans dat de persoon blijft.

Gerelateerde artikelen

Tips voor je sollicitatiegesprek

De noodzaak van trainingen

High Tech Testco├Ârdinator