NSSK.NL
Image default
Beauty en verzorging

Wat zie jij er uitgerust uit

Wat zie jij er uitgerust uitWat zie jij er uitgerust uit

Als je ouder wordt, kan je huid wat slapper worden. Zo kunnen ook je oogleden wat gaan hangen zodat je er altijd een beetje moe en somber uitziet.

Je huid wordt slapper doordat de hoeveelheid van het eiwit elastine in je huid minder wordt. Ook het eiwit collageen wordt minder en verslijt bovendien. Als je regelmatig dezelfde bewegingen met je gezicht maakt, zal je daar de sporen van gaan zien. Zo ontstaan ook fronsrimpels.

Je kunt het verouderingsproces ook versnellen door vaak in de zon te gaan zitten. Door de UV straling zal je huid verouderen en je vergroot ook nog een de kans op huidkanker. Niet doen dus. Ook roken en overmatig drinken hebben dit effect. Rokers krijgen op den duur echt een lelijke huid. Dat komt doordat de doorbloeding ernstig gehinderd wordt.

Wat kun je doen als je eenmaal overhangende oogleden hebt? Gelukkig is hier wel wat aan te doen. Je kunt ooglidcorrectie bovenoogleden laten uitvoeren door Faceland. Dit is maar een klein chirurgische operatie maar met een mooi resultaat. Mensen die niet weten dat jij dit hebt laten doen zullen naar je toe komen en zeggen: “Wat zie jij er uitgerust uit.”

Na de operatie moet je je oogleden goed koelen om te voorkomen dat de huid rondom je ogen een al te grote bloeduitstorting krijgt. Je kunt het niet helemaal voorkomen maar wel verminderen. Je krijgt eerst blauwe plekken boven je ogen die door een geheimzinnig proces naar de onderkant van je ogen zakken. Daarna verkleuren de plekken van paars naar groen naar geel.

Maar na een weekje of twee kun je het resultaat van de operatie pas goed bekijken. Grote kans dat je er erg blij mee bent. Je ziet er weer ongeveer zo uit als je je voelt.

Bezoek de website voor meer informatie : Wat zie jij er uitgerust uit