Categoriearchief: Cadeau

Relatiegeschenken

RelatiegeschenkenRelatiegeschenken

Een goed bedrijfsrendement is een absolute must voor iedere onderneming. Een bloeiend klantenbestand, betrouwbare zakenpartners, noem maar op: ze dragen allemaal bij tot een constante en zelfs florerend resultaat. Wilt u dit bedrijfsrendement een boost geven? Dan is het van groot belang om uw klanten en uw relaties goed te onderhouden en van tijd tot tijd ook blijk te geven van appreciatie. Een relatiegeschenk is hiervoor het ideale middel!

 

Waarom kiezen voor een relatiegeschenk?

Zoals het woord het zelf zegt: een relatiegeschenk is een cadeau dat u schenkt aan uw relaties. Gaande van zakenpartners tot collega’s, van klanten tot zelfs vrienden en familieleden. Relatie dient u dus op te vatten in de ruime betekenis van het woord! Maar… denken we aan een relatiegeschenk, dan denken we automatisch aan onze klanten en zakenpartners.

Om deze continu tevreden te houden is het niet alleen belangrijk om goede producten en services te bieden, maar ook om hen af en toe te verwennen met een kleinigheidje. Een kleinigheid die voor hen een grote appreciatie en wederzijds respect zal opwekken. Een kleinigheid zoals een fles champagne. Het resultaat? Een aangename en goede verstandshouding tussen beide partijen! Denk maar eens na: u zou toch ook graag een fles champagne cadeau krijgen als bedankje of om een gesloten deal te vieren? Inderdaad!

 

Luxueuze relatiegeschenken: uniek en bijzonder

Speciaal om uw relaties optimaal te verwennen, hebben we voor u speciale relatiegeschenken samengesteld. Diverse merken, verschillende soorten champagnes van vele regio’s in een prachtige verpakking. Stuk voor stuk hebben ze een heerlijke inhoud, waarvan het water u al in de mond loopt vanaf het ontkurken van de fles.  Ze brengen ook een luxueuze uitstraling met zich mee, wat helemaal anders is bij de klassiekere relatiegeschenken als balpennen of sleutelhangers.

Bij Champagnes.nl kunt u nog een stapje verder gaan. Maak bijvoorbeeld een verpletterende indruk met een unieke fles champagnes, zoals een Laurent Perrier of een Bollinger in de James bond 007 Brut 2002 editite. Verras uw relaties op een bijzondere manier en verwen ze met een relatiegeschenk om u tegen te zeggen.

 

Een relatiegeschenk met alles erop en eraan

Een fles champagne cadeau geven is altijd een topper, maar waarom zou u niet gaan voor net dat ietsje meer? Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een heerlijke fles van een gerenommeerd merk met bijpassende glazen? Zo kan uw relatie onmiddellijk de glazen heffen op een nieuwe samenwerking of op een succesvolle verderzetting ervan.

Ongeacht de gelegenheid waarvoor u een relatieschenk zoekt, onze speciale geschenksets vormen een echte aanrader. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Snuister dan gerust eens tussen ons breed gamma aan flessen champagne. U vindt er ongetwijfeld waarnaar u op zoek bent!

 

Bezoek de website voor meer informatie : Relatiegeschenken
nssk

iTunes tegoed kopen met Bitcoins

iTunes tegoed kopen met BitcoinsiTunes tegoed kopen met Bitcoins

iTunes tegoed betalen met Bitcoin

Bitcoin kan al op veel verschillende plekken gebruikt worden Ook op igiftcards.nl kunt u nu uw kaart van iTunes betalen met bitcoins en zo dus uw aankopen binnen iTunes afrekenen.

Bitcoin is een online betaalmethode waarbij u als het ware betaalt met electronisch geld. Deze betaalmethode wordt ook in Nederland steeds populairder. U koopt bitcoins en kan ze vervolgens online uitgeven. Betalingen kunnen er over de hele wereld mee gedaan worden zonder van munteenheid te hoeven wisselen. Het is een veilige manier om online betalingen te doen omdat het anoniem is en er is geen tussenkomst van een bank vereist. Uw privacy is hierbij volledig gewaarborgd.

Als u aan bitcoins wil komen dan kunt u deze op internet kopen of van andere krijgen in ruil voor contant geld. Uw persoonlijke portemonnee wordt door Bitcoin beheerd. ITunes had al een applicatie om uw bitcoinsaldo te raadplegen maar nu is het dus ook mogelijk om te betalen met bitcoins. Dit werkt als volgt.

Om online aankopen te kunnen doen binnen iTunes heeft normaal gesproken een creditcard nodig om saldo te creëren. Het alternatief was een iTunes kaart kopen in de winkel maar daar moet u de deur voor uit. iGiftcards biedt de oplossing. Surf naar igiftcards.nl, koop tegen een kleine vergoeding uw iTunes kaart en en betaal met bitcoins. In een paar klikken heeft u eenvoudig uw kaart betaald. Na het betalen ontvangt u een iTunes code die u bij de iTunes Store in kan wisselen voor saldo. Net als wanneer u in de winkel een iTunes kaart koopt. Het saldo wordt vervolgens gewoon op uw Appel ID bijgeschreven.

Met uw Apple ID kunt u nu uw favoriete muziek, app’s, flims of zelfs boeken uit de App Store betalen en dit alles zonder tussenkomst van een bank, contant geld, een winkel of een creditcard. Bitcoin is de makkelijkste en veiligste manier voor online betalingen. U hoeft geen kenner te zijn om ermee om te kunnen gaan en u zit nooit meer zonder iTunes saldo.

Probeer het snel zelf en betaal uw volgende iTunes kaart ook op igiftcard.nl en betaal met bitcoin. Bitcoin is de veiligste en snelste online betaalmethode het is dus de toekomst.

Bezoek de website voor meer informatie : iTunes tegoed kopen met Bitcoins
nssk

Muziek ontdekken op Spotify

Muziek ontdekken op SpotifyMuziek ontdekken op Spotify

Spotify is een jong Zweeds bedrijf en is in 2006 opgericht. Als gebruiker kun jij uit een database van miljoenen nummers kiezen en online muziek streamen. Sinds 18 mei 2010 is Spotify ook beschikbaar in Nederland en kun je als luisteraar veel muziekplezier beleven.

Nieuwe muziek en artiesten uitproberen op Spotify

Ben je een beetje uitgekeken op je huidige afspeellijsten op Spotify en wil je graag iets nieuws proberen, maar weet je niet precies hoe? Dit is gelukkig gemakkelijk te realiseren bij Spotify, aangezien Spotify een functie heeft waarmee je muziek kunt ontdekken. Dit is niet alleen leuk, maar vooral ook eenvoudig te gebruiken en toe te passen. Leuk aan deze dienst van Spotify is, dat naarmate je deze functie langer gebruikt, de muziek die wordt aangeboden steeds beter bij je past. Spotify werkt namelijk met zogenaamde algoritmes om relevante muziek te zoeken bij je opgeslagen afspeellijsten en de meest beluisterde muziek. 

Hoe werkt de Ontdekken-pagina op Spotify?

Door gebruik te maken van de Ontdekken-pagina, krijg je voortdurend persoonlijke luistertips waarmee jij je muziekwereld en voorkeuren kunt uitbreiden. Zo ontvang je niet alleen eindeloos veen aanbevelingen naar aanleiding van de muziek die je luistert, maar blijf je ook op de hoogte van nieuwe singles en albumreleases van je favoriete artiesten. Je kunt zelfs op de hoogte worden gehouden van concerten die worden gegeven. 

De voor- en nadelen van Spotify

Het grote voordeel van Spotify is dat muziek voor iedereen toegankelijk is en dat je beschikt over een muziekcollectie waar je “u” tegen zegt. Je kunt je favoriete muziek luisteren op je tablet, mobiel of computer. Nadeel is wel dat wanneer je kiest voor de gratis versie, je te maken krijgt met reclameonderbrekingen. Bij de Premium-versie van Spotify heb je geen last van reclameonderbrekingen en kun je daarnaast muziek downloaden en offline luisteren. De geluidskwaliteit is ook scherper bij de Premium-versie en je bent niet meer afhankelijk van de shuffle-modes zoals bij de gratis variant. 

Een ander nadeel van Spotify zou kunnen zijn dat artiesten uiteindelijk maar weinig geld verdienen aan Spotify. Hier is al veel discussie over geweest en dat zou jou misschien kunnen belemmeren om gebruik te maken van Spotify.

Waarom kies je voor Spotify?

Er zijn verschillende redenen op te noemen waarom je zou moeten kiezen voor de diensten van Spotify:

*Je kunt gratis een account aanmaken, het kost je helemaal niets;
*Je muziekervaring wordt verrijkt;
*Het is eenvoudig te gebruiken en je ontdekt veel nieuwe muziek;
*Je kunt eindeloos bladeren door nieuwe releases, toplijsten en afspeellijsten;
*Je kunt een koppeling maken met Facebook, zodat Spotify ook een sociaal aspect krijgt.

Kortom, verrijk je muzikale kennis en ervaring en probeer eens de gratis variant van Spotify. Je kunt je account altijd nog upgraden wanneer je de Premium-versie wilt uitproberen. Veel luisterplezier toegewenst!

Je kunt Spotify Premium eenvoudig aanschaffen door een Spotify Gift Card in te wisselen op je Spotify account.

Bezoek de website voor meer informatie : Muziek ontdekken op Spotify