NSSK.NL
Image default
Cadeau

iTunes tegoed kopen met Bitcoins

iTunes tegoed kopen met BitcoinsiTunes tegoed kopen met Bitcoins

iTunes tegoed betalen met Bitcoin

Bitcoin kan al op veel verschillende plekken gebruikt worden Ook op igiftcards.nl kunt u nu uw kaart van iTunes betalen met bitcoins en zo dus uw aankopen binnen iTunes afrekenen.

Bitcoin is een online betaalmethode waarbij u als het ware betaalt met electronisch geld. Deze betaalmethode wordt ook in Nederland steeds populairder. U koopt bitcoins en kan ze vervolgens online uitgeven. Betalingen kunnen er over de hele wereld mee gedaan worden zonder van munteenheid te hoeven wisselen. Het is een veilige manier om online betalingen te doen omdat het anoniem is en er is geen tussenkomst van een bank vereist. Uw privacy is hierbij volledig gewaarborgd.

Als u aan bitcoins wil komen dan kunt u deze op internet kopen of van andere krijgen in ruil voor contant geld. Uw persoonlijke portemonnee wordt door Bitcoin beheerd. ITunes had al een applicatie om uw bitcoinsaldo te raadplegen maar nu is het dus ook mogelijk om te betalen met bitcoins. Dit werkt als volgt.

Om online aankopen te kunnen doen binnen iTunes heeft normaal gesproken een creditcard nodig om saldo te creëren. Het alternatief was een iTunes kaart kopen in de winkel maar daar moet u de deur voor uit. iGiftcards biedt de oplossing. Surf naar igiftcards.nl, koop tegen een kleine vergoeding uw iTunes kaart en en betaal met bitcoins. In een paar klikken heeft u eenvoudig uw kaart betaald. Na het betalen ontvangt u een iTunes code die u bij de iTunes Store in kan wisselen voor saldo. Net als wanneer u in de winkel een iTunes kaart koopt. Het saldo wordt vervolgens gewoon op uw Appel ID bijgeschreven.

Met uw Apple ID kunt u nu uw favoriete muziek, app’s, flims of zelfs boeken uit de App Store betalen en dit alles zonder tussenkomst van een bank, contant geld, een winkel of een creditcard. Bitcoin is de makkelijkste en veiligste manier voor online betalingen. U hoeft geen kenner te zijn om ermee om te kunnen gaan en u zit nooit meer zonder iTunes saldo.

Probeer het snel zelf en betaal uw volgende iTunes kaart ook op igiftcard.nl en betaal met bitcoin. Bitcoin is de veiligste en snelste online betaalmethode het is dus de toekomst.

Bezoek de website voor meer informatie : iTunes tegoed kopen met Bitcoins