Behaal nu een diploma voor rij instructeur via een online studie

  1. examinator online zelfstudie. Op deze procedure binnen de kortste tijd in het bezit kunt zijn van je eigen bedrijf!. Het beginnen van een eigen organisatie is continu opwindend. Speciaal in deze beroepsgroep. Derhalve is het wijs om degelijk voorbereid aan de slag te gaan. Wij van OnlineStuderen.com helpen je door onze daarvoor bedoelde studies met genoegen een stapje voorts naar het welslagen van je eigen zaak.

De opleiding om auto rij instructeur te worden

Wil je in bezit zijn van een kwalitatief, erkend en voordelig diploma of wil jij rijles instructeur worden of een NIWO vergunning behalen?

Met onze cursus kan je immers ook onderwijzen op zogenaamde RIS-rijscholen, deze opleidingsinstituten volgen een lesmethode waarbij leerlingen stap-voor-stap leren autorijden en de studenten beter worden voorbereid op meerdere verkeerssituaties.

Hoe zien onze verkeersopleidingen eruit?

Tijdens de opleiding zul jij verscheidene fase dienen doorlopen. het eerste stadium richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een goede auto rijinstructeur te worden. Het is de bedoeling dat jij dit deel via het web volgt in jouw eigen tijd en tempo. Tevens zul je een paar autorijlessen moeten volgen en een rijexamen moeten afleggen om aan te tonen dat je over voldoende rijvaardigheid beschikt.

Wanneer jij het eerste stadium  volledig succesvol hebt afgerond, kun jij aan de tweede fase beginnen. Deze fase leg je hoofdzakelijk thuis af door het volgen van lessen door het web. Buiten deze cursussen zul jij ook de opgedane kennis in de praktijk moeten brengen door het verrichten van verschillende praktijk testen. Als jij deze fase succesvol bent doorgekomen kun jij doorstromen naar de derde fase.

De verkeersacademie die wij presenteren beschikt over een verscheidene modules. Om de modules met voorspoed af te ronden is het de intentie dat je de leerstof precies bestudeerd en oefent. Dit doe je door regelmatig meerdere opdrachten te maken en praktijkoefeningen te uitvoeren. Tot slot wordt de beroepsopleiding besloten met een examen. De examen kan je zo veelvuldig als je wilt maken.

Bel of mail ons vandaag nog

Wil je in bezit zijn van een goed, gerenommeerd en goedkoop certificaat? De studie is in wezen voor iedereen betaalbaar. Dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Kijk op http://www.onlinestuderen.com voor meer informatie.

http://www.onlinestuderen.com