NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Binnenkort verhuizen?

Binnenkort verhuizen?Binnenkort verhuizen?

In Nederland verhuist men gemiddeld 7 keer in hun hele leven. Dit zorgt ervoor dat er wat ervaring wordt opgebouwd met verhuizingen. Negentig procent zorgt voor zijn eigen verhuizing. Vaak worden er busjes ingehuurd en dozen van de supermarkt gebruikt om de inboedel in te pakken. Het kan erg veel tijd, energie en mogelijk problemen kosten als u er voor kiest zelf te verhuizen. Maar 10% van de Nederlanders die verhuizen schakelt hier een verhuisbedrijf voor in. In sommige situaties is dit erg verstandig. Verhuizen vanaf een hoger gelegen verdieping kan erg moeilijk zijn. Zeker als u voor het eerst verhuist. In dat geval is het misschien verstandig om een verhuisbedrijf aan te nemen die u hierbij assisteert.Ook de afstand kan een factor zijn. Als u binnen uw woonplaats verhuist is op en neer rijden een relatief kleine moeite. Verhuizen naar een verder gelegen plaats is een grotere uitdaging. Om zo min mogelijk kosten te maken is het zaak om het aantal ritten te minimalizeren. Het op de juiste manier inpakken zorgt er voor dat alles goed gepositioneerd kan worden en uw inboedel niet beschadigt raak tijdens de rit. Een verhuisbedrijf kan in één keer vaak uw hele inboedel naar de locatie verhuizen.

Hoe duur is de verhuizen?

Om de verhuizing zo goedkoop mogelijk te houden is het verstandig om het inpakken zelf te doen. Dit is meestal het duurste onderdeel indien u een verhuisbedrijf aanneemt omdat dit hen veel tijd kost. Het inpakken en de demontage van grotere of breekbare objecten zou u kunnen overlaten aan de verhuizers zelf. Een gemiddelde verhuizing is vrij prijzig. U moet al gauw denken aan zo’n duizend euro en dat is als u een deel van het inpakwerk zelf doet. Wij raden u daarom aan om eerst offertes van meerdere partijen te vergelijken voordat u een keuze maakt. Uit onderzoek is gebleken dat de prijzen van verhuisbedrijven fors van elkaar kunnen verschillen. In sommige gevallen kunt u zelfs een paar honderd euro beparen. Mocht u willen weten hoeveel u precies kunt besparen dan kunt u online naar de prijzen kijken of websites gebruiken die al een vergelijking hebben gemaakt.

Aanvullende verzekering

Als u een inboedel verzekering heeft dan bent u tijdens de verhuizing vaak niet verzekerd. Dit komt omdat deze verzekering vaak alleen geldig is binnen uw woning. Onderweg naar de nieuwe locatie is deze verzekering dus meestal niet meer van toepassing. Wanneer u een verhuisbedrijf aanneemt zullen zij de verantwoordelijkheid op zich nemen als er eventuele beschadigingen zijn. Soms kunt u ook extra verzekeringen afsluiten via de verhuizers of uw eigen verzekering.

Bezoek de website voor meer informatie : Binnenkort verhuizen?