NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

De glastechniek van Ter Huurne BV

De glastechniek van Ter Huurne BVDe glastechniek van Ter Huurne BV

Ter Huurne BV

Ter Huurne BV is een veelzijdig bedrijf dat al 35 jaar werkzaam is op het gebied van glastechniek en overkappingen. Bij ons kan u voor diverse glasconstructies terecht voor uw woning. Het voordeel van onze onderneming is dat wij allerlei soorten woningtoepassingen kunnen maken. Overal waar glas in verwerkt is kunnen wij voor u produceren. Hierdoor hoeft u niet bij meerdere bedrijven aan te kloppen als u nieuwe wensen heeft voor uw huis. Dan hoeft u dus niet opnieuw informatie in te winnen over het bedrijf. U kan op zijn minst bij ons een offerte aanvragen voor de aanbouw die u in gedachte had. De medewerkers van Ter Huurne BV helpen u vervolgens verder op weg om uw woning op te knappen met het mooiste raamwerk. Als u kijkt op onze website terhuurnebv.nl dan ziet u meteen de diverse werkzaamheden die wij doen. Wij maken en plaatsen het niet alleen, maar wij houden ons ook bezig met de ontwikkelingen op het gebied van glaswerken en overkappingen. Daardoor kan u er zeker van zijn dat u te maken krijgt met werknemers die kennis hebben van de producten. Niet alleen weten zij hoe zij het moeten maken, maar ook de achtergrond ervan. Daarnaast krijgt u ook producten in huis die uitermate geoptimaliseerd zijn voor uw woning. Zo kan u bij ons de volgende aanbouwen opvragen:

 • serres
 • tuinkamers
 • terrasoverkappingen
 • balkonbeglazing
 • lichtstraten
 • carports
 • windschermen

Binnen deze categorieën zijn er nog allemaal andere varianten waar u Ter Huurne BV voor kan inschakelen. Onze veelzijdige medewerkers zijn in staat alles te creëren op het gebied van woonoverkappingen en glaswerken voor het huis. Alles wordt gemaakt in eigen beheer en is daardoor van de beste kwaliteit. Gedurende het hele proces houden wij de ontwikkeling van uw aanbouw in het oog.

De glastechniek van Ter Huurne BV

Eigenlijk kan uw hele huis aangepakt worden door Ter Huurne BV. Dat is al meteen duidelijk als u kijkt op onze website. Serres worden op maat en in meerdere vormen en stijlen gemaakt. Allemaal beschikken ze over HR++ inbraakwerend veiligheidsglas. De onderbouw maken wij van:

 • vastglas kozijnen
 • schuifpuien
 • schuifvouwwanden
 • gemetselde spouwmuren

Wij kunnen de uitvoeringstekening maken en eventueel zelfs de vergunning regelen. Aangezien Ter Huurne BV 35 jaar geleden al met de bouw van serres begonnen, kunnen wij zonder twijfel zeggen dat wij deskundig hierin zijn. In de loop der jaren zijn er allerlei varianten bij gekomen, waardoor u de keus heeft uit meerdere mogelijk aanbouwen voor uw huis.

 

Serres zijn in meerdere vormen en voor meerdere ruimtes te maken. U hoeft niet een groot huis te hebben om een mooie glazen ruimte te maken. Gelukkig is voor Ter Huurne BV niets vreemd op het gebied van beglazing. Zo maken wij ook bijvoorbeeld balkonbeglazing en lichtstraten. Wanneer u mooie glazen laat zetten om een balkon, kan u nog genieten van het buitenlicht, maar heeft u minder last van de weersinvloeden of het geluid van buiten. Ter Huurne BV maakt de volgende constructies:

Bij lichtstraten moet u denken aan de terrasoverkappingen, uitbouwen en ook de serres die gemaakt zijn uit aluminium profielen. De beglazing wordt gemaakt uit veiligheidsglas van 8 mm. De glazen worden vastgezet met kliklijsten met een neopreen afdichting. Ook hier is het glas HR++ isolatieglas, maar u kan ook kiezen voor zonwerend isolatieglas. Mocht u interesse hebben in deze producten van Ter Huurne BV dan heeft u de keuze uit de volgende modellen:

 • Zadeldak: deze sluit mooi aan op de woning of bedrijfspand.
 • Lessenaardak: vaak gemonteerd aan de gevel boven tuindeuren in een platdak.

Gemaakt in eigen beheer met de beste kwaliteit

Alle modellen maakt Ter Huurne BV in eigen beheer. Wij ontwikkelen, fabriceren, leveren en monteren. Deze werkzaamheden gebeurd allemaal binnen een bedrijf. Daardoor kunnen wij het hele proces in de gaten houden. Zo is de kwaliteit in de gaten te houden. Daarom ontvangt u van ons een mooi product voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast wordt overal 10 jaar garantie gegeven. Na al die jaren zijn wij gespecialiseerd geworden in aanbouwen voor woningen. Gedurende ons bestaan maken wij producten voor klanten in Nederland en zelfs Duitsland. De producten zijn gemaakt volgens de nieuwe mogelijkheden en technologieën. Wij houden ons niet alleen bezig met het maken van een mooie serre, overkapping of tuinkamer. Maar wij verdiepen ons ook in de veiligheid van uw woning op meerdere punten. Zo is het glas gemaakt van het meest recente glas wat veilig is en inbraakwerend. Wij begrijpen dat glas soms enigszins gezien wordt als een risicovolle investering voor uw huis. Daarom maakt Ter Huurne BV alles van het veiligste materiaal wat ongewenste gasten uit uw huis houdt. U heeft altijd de mogelijkheid te genieten van de het buitenlicht of in de avonden misschien zelfs het maanlicht. Laat u niet tegenhouden door alle gevaren van weer en inbraak. Ter Huurne BV maakt de veiligste glazen constructies. Bent u geïnteresseerd in een of meer producten van Ter Huurne BV? Lees dan meer informatie op onze website terhuurnebv.nl. Hier staat alles over de modellen die wij maken, de materialen die wij maken en onze werkwijze. Indien gewenst kan u zelfs een kijkje nemen in onze showroom. Daar kan u onze producten voelen en ervaren. Mocht u door onze website al overtuigd zijn, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bezoek de website voor meer informatie : De glastechniek van Ter Huurne BV