NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Een tijdschrift als huwelijkscadeau

Waarschijnlijk heeft u de titel met een frons op uw voorhoofd gelezen, een tijdschrift als huwelijkscadeau? Is dat niet een beetje klein? Maar… wij hebben het niet over zomaar een tijdschrift, namelijk een geheel eigen tijdschrift! Dat klinkt dan al stukken beter toch?

Origineel huwelijkscadeau

Een eigen glossy (tijdschrift) als huwelijkscadeau is erg origineel en zeker niet afgezaagd om te geven. Je kunt dit cadeau alleen geven of natuurlijk met meerdere mensen. Bovendien is het ook erg leuk om te maken en om te geven, een origineler huwelijkscadeau als dit kan haast niet want er staan eigen foto’s, uitspraken etc. in. Het is dus helemaal persoonlijk. Bent u al benieuwd hoe het bruidspaar zal reageren als ze hun zelf op de voorpagina zien staan? Lees dan vooral snel verder.

Moeilijk? Wel nee

Het tijdschrift maken is niet zo moeilijk als dat het lijkt. U gaat naar onze site, jilster.nl/huwelijkscadeau en nadat u uzelf geregistreerd heeft kan u direct beginnen met het maken van het huwelijkscadeau! Omdat u zelf kan bepalen hoe elke pagina eruit komt te zien, welke tekst erop komt en welke foto’s erop komen wordt elke pagina naar uw wens. Wilt u het cadeau samen met iemand anders cadeau doen, en wilt u hem samen met deze persoon maken? Geen probleem, u kunt mederedacteuren toevoegen zodat u samen met iemand kan werken zonder dat jullie daarvoor bij elkaar moeten zijn, ook zit er een chatfunctie op dus dat is helemaal handig. Dit is vooral fijn als u het huwelijkscadeau samen met iemand geeft die niet in de buurt woont.

Twijfel over Jilster?

Twijfelt u na het lezen van dit artikel toch nog wel? Neem dan eens een kijkje op onze site ( jilster.nl). U kan daar meerdere reacties lezen van mensen die het cadeau hebben ontvangen, en mensen die het hebben weggegeven. U kan natuurlijk ook altijd proberen om een tijdschrift te maken. U betaald namelijk pas als u het tijdschrift heeft gemaakt, en het daadwerkelijk wilt kopen. Het maken zelf is dus geheel vrijblijvend. Op onze site hebben we ook diverse tips staan voor als u zelf even geen inspiratie meer heeft waarmee u de pagina’s wilt vullen.