NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Mediator Bennekom

Mediator Bennekom

Mijn man en ik hadden 4 jaar geleden besloten om te scheiden. Deze beslissing kwam toen vooral van zijn kant. Ik had namelijk niet echt het gevoel dat hij zich ongelukkig voelde, maar als hij zich zo voelde, was het beter om uit elkaar te gaan. We hadden een zoon van 1 jaar en we waren allebei erg druk met werk en ons kind. Daardoor waren we erg moe en geïrriteerd en maakten we veel ruzie met elkaar. Mijn man vond daarom dat het beter was om te scheiden en nu ik terug kijk, was dat inderdaad een goede beslissing. Wij zijn samen op zoek gegaan naar een mediator in Bennekom en vonden toen Circles Mediation.

Communiceren

We hadden een eerste gesprek met de mediator gepland en daar hadden we allebei een goed gevoel bij. We zijn gelijk officieel met de mediation begonnen. De mediator begeleidde ons tijdens het proces en zorgde ervoor dat wij op een normale manier met elkaar gingen communiceren. Mijn man kon zijn verhaal vertellen en ik de mijne. Na een aantal gesprekken met de mediator hadden wij beiden het gevoel alsof het weer beter ging met onze relatie. Wij maakten thuis minder ruzie en daarom besloten wij om niet te gaan scheiden en het nog een keer te proberen. Twee jaar later hebben wij samen besloten om toch uit elkaar te gaan. Hoewel het in het begin beter ging met onze relatie, vielen we weer in onze oude patronen. Wij hebben toen een nieuwe afspraak gemaakt met Circles Mediation en zij heeft ons goed geholpen om het voor ons en voor onze zoon goed te regelen.

Circles Mediation

We zijn nu een jaar gescheiden en daar ben ik achteraf gezien erg blij mee. Gelukkig is de relatie met mijn ex-man prima en dat komt mede door onze mediator. Zij zorgde ervoor dat wij met elkaar gingen communiceren, zodat we elkaar ook konden begrijpen. Wat ik ook erg fijn vond aan haar was dat ze heel professioneel bleef toen wij voor de tweede keer terug kwamen. Ik schaamde me daar een beetje voor, maar gelukkig oordeelde ze daar niet over en bleef ze neutraal. Voor iedereen in Bennekom die gaat scheiden raad ik haar zeker aan.

https://www.circles-mediation.nl/mediator-bennekom/