Service op maat en professioneel all-in schoonmaakwerk in Helmond

Het regelen van schoonmaakwerk voor uw kantoor in Eindhoven of Helmond kan een hoop gedoe zijn. U moet een bedrijf inhuren voor de vloeren en meubels en een bedrijf voor het wassen van de ramen. En doe er dan nog maar een derde bij die de luchtschachten vrij van stof en vuil moet houden. Erg vervelend zelfs! Nu hoeft dat gelukkig niet meer! Bij fideel kunt u een schoonmaakster huren voor het schoonmaakwerk in Eindhoven. Daarnaast kunt u ook uw ramen meteen laten zemen en wordt uw complete pand stof- en vuilvrij gemaakt. Dat noemen wij pas een all-in service! Kies daarom voor de gecertificeerde schoonmaaksters van Fideel.

Betrouwbare dienstverlening van een schoonmaakster in Eindhoven

Een schoonmaakster voor uw pand in Eindhoven moet betrouwbaar zijn. Hij of zij is er namelijk op momenten dat er niemand in het pand is en u kent deze persoon niet. Daarom wilt u natuurlijk een betrouwbare professional. Neem dan eens contact op met Fideel, uw partner voor schoonmaakwerk in Eindhoven en Helmond. Hier vindt u een uitstekende schoonmaakster die u niet alleen een betrouwbare dienstverlening biedt, maar ook schoonmaakwerk op maat. Laat het dan ook vooral weten wanneer u speciale verzoeken hebt wat betreft de schoonmaak van uw kantoorpand. Bij Fideel denken ze hierover graag met u mee en bieden u service op maat.

Schoonmaakwerk én asbestsanering in Helmond en Eindhoven

Wanneer uw kantoor vlak na de Tweede Wereldoorlog is gebouwd, is er grote kans dat uw pand asbest te vinden is. Dit werd toentertijd namelijk verwerkt als isolatiemateriaal. Op zich is dit geen probleem, tenminste, zolang u er niet aankomt. Zodra er panelen of pijpleidingen worden opengemaakt kan asbest vrijkomen en dan heeft u wel te maken met serieuze gezondheidsrisico’s. Met de diensten van een schoonmaakster van Fideel uit Eindhoven kunt u dan ook twee vliegen in een klap slaan. Het schoonmaakwerk wordt voor u in Eindhoven of Helmond tot in de puntjes verzorgd, terwijl tegelijkertijd de nog aanwezige asbest in het pand op professionele wijze wordt verwijderd. Dat is pas service!