NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Zeker fladderen met jou als stewardess

Hou jij van diverse werelddelen? Misschien is een baan als stewardess iets voor jou! Luchtvaartmaatschappijen stellen hoge eisen aan hun medewerkers middels een cursus stewardess. Derhalve is het dus belangrijk om een goede opleiding te volgen. Als grondstewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van inzittenden in het vliegtoestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, verzorgt  het eten en drinken en verkoopt belastingvrije koopwaar. Voor toeristen ben jij het belangrijkste aanspreekpunt en probeer je hun vlucht zo aantrekkelijk denkbaar te maken. 

Zorg voor de veiligheid van toeristen

Als stewardesss heb je een belangrijke baan. Jij werkt in een internationale sector waar het beroep 24/7 door gaat. Jij hebt dus geen bezwaar tegen ongelijke werktijden. Jij bent constant op de hoogte van de steeds afwisselende scherpe voorwaarden die gesteld worden aan de luchtvaart en zorgt ervoor dat inzittenden een plezierige vlucht hebben. Als stewardess zijnde ben jij het aanblik van de luchtvaartmaatschappij. Personen kunnen jou waarnemen aan je uniform van de onderneming voor wie je werkt. Jij geeft fantastische bediening en je bent aansprakelijk voor de protectie op het vliegveld. Je zorgt ervoor dat inzittenden zorgeloos op reis kunnen. Als steward kom jij meerdere culturen tegen en kan je veel van de aarde zien.

Werken als allround luchtvaartdienstverlener

Ingeval allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Tevens help je ze met het ontraadselen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag identiek en je komt meermaals weer voor onverwachte situaties te staan.

Studenten van TAT beroepsopleidingen opereren voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees veel meer over onze studenten onder het kopje Ook werken als steward(ess)?

Opleiding om grondstewardess te wordenKom nu een training steward volgen bij TAT

De TAT beroeps opleiding stewardess is een CRKBO-erkende beroepsopleiding en staat dus waarborg voor kwaliteit. Onze worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er individueel contact tussen studenten en begeleiders. Informeer vandaag nog voor de eerstvolgende startdatum. 

http://opleidingstewardess.nl/