Zorg voor voldoende beweging voor uw hond met de accessoires van Hubertus Gold

Honden moeten, net als mensen, voldoende bewegen. Ga er daarom lekker op uit met uw viervoeter. Trekt u er binnenkort op uit met de accessoires van het premium merk Hubertus Gold? Uw achterbank beschermt u tegen water en modder met een kofferbak ligbed, u traint uw jachthonden met een van de dummy’s en u houdt uw hond altijd aan de lijn met een prachtige jachtriem. In de webshop van Dogline bestelt u deze accessoires eenvoudig en snel. En plaatst u een bestelling voor €25,-? Dan wordt de bestelling gratis naar u verzonden.

Voor jachthonden, sporthonden of actieve honden kiest u voor Hubertus Gold Jacht Performance

Honden die veel bewegen, hebben hiervoor veel extra energie nodig. Daarom moet hun voeding ook voldoende energie leveren. Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag.

Kies uit vier productgroepen van Hubertus Gold

Het mag uw hond uiteraard aan niets ontbreken. Met de goede voeding groeit uw hond gezond op tot een volwassen hond die nog jarenlang energiek rondrent. Kies daarom voor de producten van Hubertus Gold, die u eenvoudig in de webshop van Dogline koopt. U kiest uit een breed aanbod aan droogvoer, natvoer en snacks, waarmee uw hond genoeg voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het merk ook een gevarieerd aanbod aan accessoires zoals een lekkere mand, riem en dummy. Ook heeft u een ruime keuze aan leuke hondenspeeltjes. Oftewel: uw hond komt met de producten van Hubertus Gold niets tekort!