NSSK.NL
Image default
Electronica en Computers

Laat uw data herstellen na een virus of crash

Laat uw data herstellen na een virus of crashLaat uw data herstellen na een virus of crash

Data herstellen bij DRN

Het plotseling verliezen van belangrijke bestanden is erg vervelend. Data Recovery Nederland biedt graag hulp bij dit soort situaties. Data herstellen is het hoofddoel voor elk bedrijf of particulier. Een crash, virus of stroomuitval kan een oorzaak zijn van een crash. Dit kan cruciale gevolgen hebben voor alle opgeslagen data.

Gelukkig slaagt DRN er vaak in om veel van deze data te redden. In zelfs 95% van de gevallen kunnen zij de gegevens redden. Zij weten dan ook raad met het oplossen van dit soort problemen. Naast het feit dat ze kwaliteit bieden zijn ze ook erg klantgericht. Te allen tijde staat de klant voorop. DRN streeft klantvriendelijkheid niet alleen maar na, maar is het ook daadwerkelijk. Zij zullen klanten altijd na bellen en geen enkel onderzoek verrichten zonder goedkeuring van de klant. Er dient zorgvuldig om te worden gegaan met zulk vertrouwensgevoelige informatie. Onze computers staan vol met persoonlijke bestanden die we niet graag met iedereen willen delen. Gelukkig is DRN zich daar volledig van bewust en handelt met respect en professionaliteit. Privacy van de klant staat voorop.

Data herstel brengt bestanden terug

Het terughalen van verloren bestanden is de specialisatie van DRN. Centraal staat het streven naar een succesvolle recovery. De harde schijf kan gratis worden onderzocht. De kans op data herstel wordt bepaald na onderzoek. Of er vervolgens een recovery plaats gaat vinden, is de keuze van de klant.

Het hoofd koel houden na beschadiging van een gegevensdrager, is erg belangrijk. Uiterst vervelend is het verliezen van data op de laptop, computer en usb. Zelf gaan sleutelen is het laatste wat men moet doen. Een gouden tip; doe dit dan ook absoluut niet! Zelf sleutelen verergert de situatie en zal alleen maar meer schade aanbrengen. Technische werkzaamheden kunnen het beste uitgevoerd worden door professionals. Specialisten binnen DRN doen dit dagelijks en weten er als geen ander raad mee. Dit maakt hen de ideale partner in het geval van een computercrash. Op de website staan enkele belangrijke tips vermeld. Het werken in een schone en stofvrije omgeving is hier een voorbeeld van. Niet voor niets luidt het gezegde; beter voorkomen dan genezen. Mocht het niet baten, dan kunt u altijd contact opnemen met DRN. Samen met u zorgen zij ervoor dat u uw gegevens gauw terug zult hebben. Wanneer zij er niet in slagen, hoeft er ook niet betaald te worden. No cure, no pay.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Laat uw data herstellen na een virus of crash