NSSK.NL
Image default
Eten en drinken

Heerlijke Goji bessen recepten

Goji bessen recepten

Wanneer je een super food als de gojibes met enige regelmaat wilt consumeren dan is het natuurlijk leuk als je diverse lekkere recepten bij handen hebt. Onderstaand vind u een kleine selectie hoe ik gojibessen eet. Lekker en makkelijk.

Ter informatie, de Gojibessen bevat iets meer dan 300 calorieën per 100 gram. Het is dus een bes met zeer weinig calorieën, dus goed te eten door mensen die aan de lijn zijn.

Maak een salade met gojibessen:
Het is hartstikke lekker om gedroogde of gewelde goji bessen door je groene salade heen te mixen. Wanneer je ook eens je salade zelfs anders maakt zijn de mogelijkheden en variaties eindeloos.

Musli en granen ontbijt met gojibes
Het is natuurlijk heerlijk om smorgens in de ochtend gezond te beginnen met een lekker ontbijtje met musli of granen ontbijt. Gooi er gewelde goji door heen en smullen maar.

Perfecte afval thee met gojibessen:
Door alle vitaminen, mineralen, aminozuren is het een top afval thee. Het is heel simpel je kookt een handje vol besjes een paar minuten in water, hierna laat je het nog even door trekken. Je thee is klaar! Deze afval thee heeft ook het voordeel dat het je bloeddrukt op een gezond niveau brengt. Dagelijks 1 kopje goji thee drinken is echt een aanrader.

Mix de bessen in vruchten drank of bessen sap:
Lekker eenvoudig en simpel. Wel en mix het gewoon door een bestaand drankje heen en geniet van de extra boost die uw mix drankje u geeft.

De goji bessen kun je online bestellen via Goji bessen Kopen.

http://www.gojibessen.biz/category/gojibessen/