NSSK.NL
Image default
Financieel

Incassobureau Voor Particulieren

Incassobureau Voor ParticulierenIncassobureau Voor Particulieren

Incassobureau voor particulieren

Het gebeurt nogwel eens dat er via internet besteld wordt maar dat er niets ontvangen wordt. Een incassobureau voor particulieren  is dan de uitkomst. Tegenwoordig wordt veel via internet aangeschaft. Die vervolgens afrekenen maar niets afgeleverd krijgen. Als een webshop dan niet meer thuis geeft, is er een probleem. Dat is uiteraard niet! zoals het zou moeten gaan. Indien er vervolgens ook niets terugbetaald wordt, blijft de webwinkel eigenaar ingebreke. Een particuliere incasso is dan uiteraard een mogelijkheid.

Hoe we te werk gaan

Eerst schrijven we de debiteur aan. We vermelden wat er allemaal voldaan moet worden. Met uw debiteur kan wellicht nog een betalingsregeling getroffen worden. Dat is voor iedereen  het beste. Een procedure starten is tegenwoordig prijzig. Het griffierecht moet door de opdrachtgever eerst vooruitbetaald worden en kan later verhaald worden . Om een dure procesgang te voorkomen kan bijvoorbeeld via een betalingsregeling betaald worden. Wel moet de betalingsregeling dan consequent door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Dien gratis uw vordering in

De incassokosten conform de wet incassokosten worden bij debiteur in rekening gebracht. Meestal is dit een bedrag van 15%. Maar die worden via een staffel berekend en zijn lager naar gelang de hoofdsom hoger is. De btw over de buitengerechtelijke incassokosten  worden ook bij debiteur in rekening gebracht. Anders zou dit een kostenpost voor u gaan vormen. No Cure No Pay is bij ons ook van toepassing op particuliere incasso opdrachten. En dat betekent dan weer: Wanneer er niets betaald wordt dan kost het u ook niks.

Bezoek de website voor meer informatie : Incassobureau Voor Particulieren