NSSK.NL
Image default
Gezondheid

Een kleine ingreep, simpel en snel

Een kleine ingreep, simpel en snelEen kleine ingreep, simpel en snel

Fronsrimpels kunnen ontstaan wanneer men spiertjes aanspant die overactief zijn in het midden van de wenkbrauwen. Dit kan bijvoorbeeld komen door vaak boos te kijken of het lange turen naar één punt. Bij het fronsen worden als het ware de wenkbrauwen naar beneden geduwd maar ook naar elkaar toe getrokken.

Wilt u fronsrimpels verwijderen, dan ben je bij de klinieken van Injectable aan het juiste adres. De behandeling aan deze fronsrimpels zal voornamelijk bestaan uit het ontspannen van de spiertjes. Dit zorgt ervoor dat de rimpels minder nadrukkelijk zichtbaar zijn en de wenkbrauwen automatisch omhoog zullen komen, met als uiteindelijke effect dat je gezicht er stukken beter komt uit te zien.

Een ander erg prettig effect van deze behandeling is dat deze ingreep er voor kan zorgen dat hoofdpijnklachten en tevens migraine in de toekomst sterk zal verminderen. In sommige gevallen zal er een wat diepere fronsrimpel behandeling uitgevoerd moeten worden als de behandeling met de spierontspanner niet het gewenste effect op levert. Indien dit het geval is zal er worden gekozen voor een alternatief en dat is dat de rimpels opgevuld zullen worden met een dunne gel.

Naast het verwijderen van fronsrimpels wordt er ook een rimpelbehandeling met injectables aangeboden door alle klinieken van Injectables. In de wereld van cosmetica wordt al sinds de beginjaren ´90 gebruik gemaakt van Botox om rimpels te verwijderen. Een rimpelbehandeling wilt zeggen dat er rimpels verwijdert worden door bijvoorbeeld botox in de spiertjes te injecteren om deze spieren te verslappen met uiteindelijke doel om de rimpelvorming te verwijderen. In Nederland is het toedienen van deze anti-rimpelbehandeling alleen toegestaan door erkende artsen. De rimpelbehandeling kan uitgevoerd worden in privéklinieken, het is niet zo dat deze ingreep speciaal in een ziekenhuis dient uitgevoerd te worden. De klinieken van Injectables staan altijd voor jou klaar als er het een en ander behandeld moet worden, van grote tot de wat kleinere ingrepen.

Bezoek de website voor meer informatie : Een kleine ingreep, simpel en snel