NSSK.NL
Image default
Gezondheid

Libido verhogen met Testosteron Booster

 

Libido verhogen met Testosteron Booster

Wanneer je last hebt van een verlaagd libido, dan kan een testosteron booster zeker uitkomst bieden. Vaak wordt een laag libido namelijk veroorzaakt door een daling van het testosteron niveau. Een dergelijke daling kan door heel wat verschillende oorzaken komen. Denk hierbij aan stress, weinig activiteit, ziekte, overgewicht, pijnklachten enzovoort.

Wat is een testosteron booster precies?

Een testosteron booster is veelal een hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je libido weer omhoog schiet. Een testosteron verhogend middel wordt ook wel gebruikt door mensen die spieren willen kweken, denk aan bodybuilders of andere sporters. Een dergelijke booster zorgt er dan ook voor dat je lichaam meer testosteron aan gaat maken. Dit merk je vrij snel, het is dan wel aan te raden om de kuur af te maken voor een langdurig resultaat. Stoppen met de booster betekent niet dat je testostern niveau direct weer daalt. Integendeel zelfs. Een daling heeft vaak te maken met je levensstijl, pas je deze ook aan, dan zul je vanzelf merken dat je dergelijke booster niet meer nodig zult hebben.

Zowel mannen als vrouwen maken testosteron aan

Testosteron is een stofje dat geproduceerd wordt door hormonen. Bij mannen is dit percentage aanzienlijk hoger dan bij vrouwen. Maar ook vrouwen produceren testosteron, namelijk 1-2 mg per dag. Testosteron wordt automatisch aangemaakt door ons lichaam en heeft als functie om meer zin in geslachtsgemeenschap te generen. Dat is vaak dan ook de reden waarom mannen meer zin hebben dan vrouwen.

Waar koop ik testosteron boosters?

Testosteron verhogende middelen koop je simpel en gemakkelijk online. Je kunt de boosters zowel op vele suplementen webshops kopen alsook via testosteronbooster.nl bijvoorbeeld.

Meer weten?

Wij hebben ook een Facebookpagina

 

http://www.testosteronbooster.nl/

Gerelateerde artikelen

Oorzaken van onzekerheid in de slaapkamer

Een training presenteren kan je heel erg veel helpen

Gele tanden witter maken