NSSK.NL
Image default
Gezondheid

Vegan maaltijdvervangers

In een snel veranderende wereld waar diëten het moeilijk maken om een gezonde en voedzame levensstijl te leiden, kan het een uitdaging zijn om de tijd en de juiste kennis te vinden om je lichaam aan te vullen. Drukke volwassenen en kinderen die moeite hebben om af te vallen of een gezonde maaltijd te eten, kunnen baat hebben bij maaltijdvervangers. Ze krijgen namelijk een volledige maaltijd die boordevol goede voedingsstoffen zit. Ze bevatten de maaltijdshakes de juiste balans van eiwitten, vezels, essentiële vitamines en mineralen, maar het vinden van effectieve, plantaardige maaltijdvervangende shakes voor veganisten kan lastig zijn. Gelukkig zijn er merken Herbalife die hoogwaardige plant-aangedreven opties op de markt bieden, zodat je iets gezonds kunt proeven, zelfs als je haast hebt.

Krijg alle belangrijke voedingsstoffen binnen

Als je bang bent dat je de nodige eiwitten en vetbronnen misloopt die essentieel zijn voor de gezondheid van je lichaam, veganistische maaltijdvervangers, gebruik dan gezonde vetbronnen zoals MCT’s, kokosolie, lijnzaadolie, olijfolie, zonnebloemolie en notenolie. Ondertussen kun je dezelfde ruime hoeveelheid eiwit verzamelen in plantaardige maaltijdvervangende shakes door het gebruik van peulvruchten, zaden, hennep en zilvervliesrijst. Met dat in gedachten, kunt u er gerust op zijn dat het afzweren van dierlijke consumptie uw inname van macronutriënten niet in gevaar brengt – zelfs niet in supplementen!

Beter voor het milieu

Een van de belangrijkste voordelen van vegan worden voor je maaltijdvervangende shake is dat het je ecologische voetafdruk kan verkleinen, wat een uitstekende bijdrage aan het milieu is, omdat het betekent dat je je negatieve impact verkleint. Plantaardige supplementen en shakes zijn een heerlijke optie voor zowel veganisten, vegetariërs als vleeseters, waardoor je je maag en hart kunt vullen en tegelijkertijd milieuvriendelijk kunt zijn.

Gezond en beter voor de dieren

Veganisten kunnen een hectisch leven leiden omdat verantwoordelijkheden op het gebied van werk, familie, vrienden, hobby’s en alles daartussenin snel roosters vullen. Wat tijd inlassen om een gezonde, plantaardige maaltijd te koken kan moeilijk zijn, maar kiezen voor een groene maaltijdvervangende shake is de juiste keuze! Het stelt u niet alleen in staat om te snacken, gezond te blijven en zelfs uw gewichtsverliesreis te ondersteunen, maar u kunt dat allemaal en meer bereiken terwijl u tegelijkertijd boerderijdieren, zeeleven en zelfs dieren in het wild helpt redden!