NSSK.NL
Image default
Gezondheid

Wat is een gezond libido voor mannen en vrouwen?

Volgens mij is het hebben van een gezond libido is belangrijk voor zowel mannen als vrouwen. Het draagt bij tot een goede verstandhouding in een relatie. Omdat een gezonde “zin” hebben in vrijen met je partner aangeeft dat je nog lichamelijk ben aangetrokken tot elkaar. Iets wat bijdraagt tot het gevoel van intimiteit, vertrouwen in elkaar en eigenwaarde. 

De sterke van het libido kan achter afnemen door bijvoorbeeld leeftijd, periodes van stress, ziekte of geestelijke gesteldheid. Hoewel dit zeer gebruikelijk is kan dit zorgen voor onrust binnen een relatie. Gelukkig zijn er vele manieren om het libido te verhogen. Bijvoorbeeld door gezondere voeding tegen erectie problemen. Overgewicht kan een oorzaak zit van het afnemen van de libido. Een gezondere levensstijl kan bijdragen tot een gezonder liefdesleven. Ook zijn er deze dage vele middeltjes op de markt die kunnen helpen.

{externalimage}}

Een dokter kan deze voorschrijven, maar er zijn ook vele soorten op internet verkrijgbaar, zonder doctors recept. Vele variaties, dus voor ieder wat wils.

Ik heb net op internet iets besteld. Het seksleven van mij en mijn vriendin is op het moment wat saai. Dit komt omdat mij libido best laag is, na wat rond surfen op het internet ben ik dan eindelijk tot de conclusie gekomen dat ik een libido verhogend middel wil gaan gebruiken. Nu kwam ik een natuurlijk kuur tegen die ik heb besteld. Bij de omschrijving staat dat het de pikante potentie bevordert. Dit product schijnt te zorgen voor meer aanmaak van het hormoon testosteron. Er stond op de site bij dat je maximaal 1 uur van te voren 2 tabletten moet innemen met water. Het ondersteunt een erectie en je libido gaat omhoog.. Ik ben heel erg benieuwd, maar aan de andere kant ook zenuwachtig. Zal ik er niet ziek van gaan worden? En zal ik straks niet meer zonder die tabletten een normaal libido kunnen hebben? Zijn er andere mannen die ervaring  hebben met deze natuurlijke kuur? 

http://www.libidoverhogen.nl

Gerelateerde artikelen

Waan je in de wereld van het prachtige China tijdens een goddelijke Chinese massage bij ons in Ooste

Een training presenteren kan je heel erg veel helpen

Een kleine ingreep, simpel en snel