NSSK.NL
Image default
Groothandel

zo schenkt elke onderneming zijn klanten tevreden’

Elke horeca kent zijn eigen drankassortiment. In de ene horecaonderneming worden er luxe cocktails geschonken, een ander restaurant staat bekend om zijn goede wijnen en weer een andere kroeg heeft de beste speciaalbieren. Door het drankaanbod onderscheidt elke horeca zich van de menigte. Toch zijn er een aantal dranken waar elk horeca niet zonder kan. Deze dranken worden in elke onderneming gedronken. Denk aan frisdrank, wijn, maar vergeet zeker niet het bier. Diverse bieren zijn favoriet, maar in elke onderneming wordt heinenken geschonken.

Waarom heinenken fust?

Heinenken is een merk dat sterk bekend is onder het horecapubliek. Al jarenlang maakt het bedrijf heinenken enorme winsten. Generatie op generatie wordt het bedrijf Heinenken doorgegeven. Er is zelfs een film gemaakt over de familie Heinenken en al jarenlang maakt Heinenken reclames die elke burger aanspreken. Niets voor niets wordt Heinenken bier zoveel gedronken. Niet alleen onder mannen, ook onder de vrouwen is Heinenken geliefd.

Tegenwoordig drinken ook steeds meer vrouwen bier. Het meest geliefd bij de vrouwen is de speciaal bieren. Heinenken radler met zijn diverse smaken wordt veelal onder de vrouwen gedronken, maar ook het gewone heinenken bier doet het erg goed onder de vrouwen. Het is dus verstandig als kroeg of restaurant om voldoende bier en dan vooral Heinenken in het assortiment te hebben. Op deze manier kun je alle klanten bedienen met hun favoriete bier; hertog jan.

Waarom een fust hertog jan.

Het is dus een feit; heinenken is al jarenlang geliefd onder het hele horecapubliek. Vrouwen, mannen, jong en oud, allemaal drinken ze heinenken. Als horeca kun je ervoor kiezen om flesjes te bedienen, maar als kroeg of restaurant is het veel verstandiger om het heinenken bier uit de tap te tappen. Het bestellen van fusten zorgt ervoor dat je als horecaonderneming meer kunt verdienen aan het bier. Het opslaan van fusten is ook veel makkelijker. De meesten kroegen, die maar een beperkt opslagruimte hebben, klinkt dit als muziek in de oren. Heinenken fusten hebben nog meer voordelen. Een heinenken fust is namelijk ook lang houdbaar. Zo zijn alle horecaondernemingen ervan verzekerd dat ze niet alleen het favoriete bier kunnen tappen, maar ook een altijd goed smakende bier. Door de lange houdbaarheidsdatum van heinenken fusten bespaar je als onderneming ook geld. De kans is groot dat de heinenken fusten al op zijn voor ze hun houdbaarheidsdatum bereiken, waardoor je nooit fusten hoeft weg te gooien

https://www.horecagoedkoop.nl/bierfust