Kies voor een make-up cursus of een andere workshop in Rotterdam!

Wanneer je een make-up of haarstyling cursus in Rotterdam, Breda of een andere stad wilt volgen, ben je bij VisagieWorkshops aan het goede adres. Uit de vele workshops vind je altijd wel iets wat bij je past. Wil jij meedoen aan de laatste trends? Kies dan voor de make-up cursus met shapen en contouren. Ga je binnenkort trouwen? Leer tijdens een workshop Bruidsmake-up in Rotterdam hoe jij je make-up doet voor de grote dag. Tijdens een workshop Arabische Oogmake-up leg je prachtig de nadruk op de ogen, terwijl je veel met kleuren speelt. Kortom: bij VisagieWorkshops.nl raak je niet uitgeleerd! Je vrijgezellenfeestje wordt pas echt een succes met deze make-up workshop in Rotterdam en daarbuiten

Is jouw trouwdag binnenkort? Of die van je zus, nicht of moeder? Daar hoort een leuk vrijgezellenfeestje bij! Je kan je vriendin de hele dag voor schut laten lopen in een grote stad als Rotterdam, maar je kan er ook voor kiezen om er samen een leuke en leerzame dag van te maken met een make-up cursus of workshop van VisagieWorkshops! Hier leren jullie onder andere hoe je een natuurlijke basis aanbrengt en hoe je kan shapen met blush. Daarnaast leg je de aandacht op de ogen met een subtiele look en leer je ook hoe je je lippen mooi op kan maken. Het vrijgezellenfeestje is bij voorbaat al geslaagd!

Proef het vak visagie met een make-up cursus in de buurt van Rotterdam

Wil je graag leren hoe je anderen op een mooie manier opmaakt? Zodat je er mooi uitzien voor een feestje, een fotoshoot of bruiloft? Of gewoon even ervaren hoe het werk van een visagist voelt? Dan zijn de make-up cursussen van VisagieWorkshops.nl in de buurt van Rotterdam echt wat voor jou. Tijdens deze bedrijfsevents en trainingen bij VisagieWorkshops.nl leer je meer over make-up en fris je je huidige kennis op, waardoor je daarna bijvoorbeeld als visagist aan de slag kan in Rotterdam of een andere grote stad. Ook krijg je de mogelijkheid om de basistechnieken van het knippen en stylen van haren te leren. Zo ben je enorm veelzijdig na afronding van onze masterclasses!