NSSK.NL
Image default
Horeca

Wil je een partytent huren in Enschede?

Heeft u iets te vieren of gaat u een feestje geven? Het huren van een partytent Enschede is een goed idee. Wij hebben een breed assortiment voor een feest, verjaardag, tuinfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, buurtfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest, open dag, bedrijfsopening, festival of andere evenementen.

Assortiment partytent Enschede

Voor het organiseren van een feest is veel nodig, denk bijvoorbeeld aan stoelen, glazen, tafels, een bar, een tent of feestverlichting. Lang niet alles heeft u standaard in huis en sommige dingen wilt u ook niet aanschaffen. Dan kunt u terecht bij ons, wij hebben een breed assortiment. Naast de verhuur van partytent Enschede hebben wij ook een groot assortiment in accessoires voor uw feest. Denk bijvoorbeeld aan heaters, statafels, feest- verlichting, tafels, krukken en andere horecabenodigdheden. En om het feest helemaal compleet te maken hebben we ook mogelijkheden voor catering. Denk bijvoorbeeld aan een verzorgde barbecue een zomer/winter menu of een complete catering voor uw feest. Ook hebben wij voor u de mogelijkheid om u tent, huis of locatie van versieringen te voorzien met diverse ballondecoraties. Ook een partytent Enschede kan worden versierd met decoratie. We stellen als in het werk om u feest zo grandioos mogelijk te maken. Met partytent Enschede heeft u dan in een klap geheel uw feest geregeld.

Goede service

Wij bieden u een vollediger service als u diverse artikelen bij ons huurt. Dit betekent dat de prijzen allemaal voor een heel weekend gelden, van vrijdag tot maandag. Dat is makkelijk dan hoeft u na afloop van uw feest de volgende dag niet vroeg op omdat ze de spullen komen ophalen. Voor het gemak kunt u ook kiezen om alles te laten bezorgen of zelfs voor u laten opzetten en afbreken! Wilt u meer weten, heeft u wensen die niet op onze website staan of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op! Samen met partytent Enschede wordt het een feest om nooit te vergeten.