NSSK.NL
Image default
Internet

Speel het gezellige spelletje met de cijfers: 2048

Speel het gezellige spelletje met de cijfers: 2048Speel het gezellige spelletje met de cijfers: 2048

2048 is de laatste trend op het gebied van puzzelen, het spel is kosteloos te maken op je mobiel of middels je favoriete internetbron. Pas op waar je mee aanvangt aangezien dit spelletje is ontzettend leuk; wanneer je er eens ermee gestart bent wil je blijven door spelen. Dit spelletje met cijfers toont parallellen met typen uit de categorie, doorde excentrieke processen onderscheidt het zich van de rest.

 

Hoe werkt 2048?

Op het moment dat je gaat beginnen in 2048 krijg je een grid voor je neus dat op gebouwd is uit vier keer vier blokje. Op deze zestien vlakken worden verschillende nummer getoond. Het doel is om deze cijfers met elkaar te verbinden opdat je het getal 2048 probeert te bereiken. Met behulp van de pijltjestoetsen of de WASD knoppen van je keyboard kunnen de vlakjes op een eenvoudige wijze een kant op worden bewogen, wanneer je het speelt op je mobiele apparaat beweeeg je met je wijsvinger over de display om deze handeling te verrichten. zodra er twee vlakjes aan de kant van het veld terecht komen dan worden hun waardes samen met elkaar opgeteld. Daarom dien je net zolang door te gaan tot het moment dat je een oppervlakje kunt maken van 2048 punten. Je kunt immers gewoon als een randebiel alle vlakjes alle koersen op bewegen en ja het zal ook effectief zijn, zo gaat het niet lukken die 2048 punten te pakken vanwege het ontbreken van vooropgezet plan.

 

Eenvoudig en uitdagend

Op het moment dat er geen kansen meer zijn dan zal er steeds een nieuw vlakje bij komen totdat het spel over is. Het is van belang om een een goed plan te ontwikkelen tijdens het spelen, buiten het feit dat je goed moet kunnen rekenen, dien je er ook rekening mee te houden dat alle vlakjes verplaatsen zich richting de hoek waar je heen swiped. Los van dat 2048 een eenvoudig design heeft en niet lastig lijkt om te spelen moet je flink je best doen om de verdacht simpele manier van spelen onder de knie te krijgen. Op het moment dat je de beruchte score van 2048 hebt getackeld kan er gewoon doorgespeeld worden om je highscore hoge te maken. Op het leaderboard kun je de het eindresultaat vergelijken met andere spelers, verder is het interessant om samen met je vrienden een eigen highscore lijst bij te houden om uit te maken wie het beste is.

Conclusie

2048 online spelen is een bijzonder eenvoudig, maar verslavend spel. In het bijzonder wanneer je het onder kameraad speelt, want dan wil je extra graag winne. De eerste keren zal je waarschijnlijk onmiddelijk dood zijn, maar wanneer je het doorhebt zal je er steeds beter in worden. Helemaal wanneer je mijn tips tot je neemt. Veel plezier!

Bezoek de website voor meer informatie : Speel het gezellige spelletje met de cijfers: 2048