Fishertechnik speelgoed

Fishertechnik speelgoedFishertechnik speelgoed

Fishertechnik

Omdat technologie ook onze kinderen heeft bereikt kunnen we er niet meer omheen en hebben ook zij al een laptop en een console waar ze veel mee spelen. Gelukkig zijn ze nog niet zo verslaafd aan beeldschermen en hebben ze ook nog genoeg te doen in en om het huis. Buitenspelen met andere kinderen is gelukkig nog niet uitgeroeid door de smartphones maar we houden ons hart vast. Daarom willen we het ouderwetse spelen ook promoten en dat kan maar op een manier. Namelijk door het onze kinderen daadwerkelijk mogelijk te maken om te kunnen spelen met speelgoed zoals het speelgoed van fishertechnik. Fishertechnik maakt zeer mooie modellen van alles wat je hartje maar begeert als klein kind. Denk hierbij aan:

  • helikopters, jeeps, boten en andere vlieg-, voer-, en vaartuigen
  • constructieplekken waarmee je kunt bouwen. Je kunt dus ook graafmachines, bulldozers en hijskranen maken.
  • bruggen, kermissen en attracties
  • kortom, je kunt het zo gek niet bedenken

Het mooie van dit speelgoed is dat je het meeste ook nog kan aandrijven met behulp van adapters, accu’s en batterijen. Dat maakt fishertechnik ook zo interactief en een kind zal hiermee uren plezier kunnen beleven. Nu moet je niet denken dat fishertechnik dit allemaal kant en klaar aanlevert. Het is meer een vergevorderde vorm van lego of duplo en het kind zal het dus allemaal zelf, aan de hand van een bijgeleverde handleiding, in elkaar moeten zetten. Daarmee kan je de kinderen basisvaardigheden aanleren, dus niet alleen is het vermaak, ze leren er stiekem ook nog eens heel erg veel door. Wij hebben onze kinderen dan ook overladen met fishertechnik. Het is niet zo dat we ze weigeren om met andere dingen te spelen of om naar beeldschermen te staren, gelukkig kiezen onze kinderen daar sowieso niet al te veel voor en zijn onze twee jongens erg graag in de weer met dit prachtige speelgoed. Ik kan het daarom ook aan iedereen aanraden.

Fishertechnik heeft het

Fishertechnik is een gerenommeerd bedrijf uit het Zwarte Woud in Duitsland. Niet alleen is het een handig hulpmiddel voor je kinderen. Ook ouders, leraren en zelfs architecten gebruiken de kits van fishertechnik. En dat is niet alleen vanwege de funfactor. Je kunt er veel van leren omdat je modellen op deze manier duidelijk en helder kunt verwoorden en verbeelden. Dankzij het 3-dimensionaal effect levert het mooie plaatjes op en zo kunnen leraren van bijvoorbeeld architecten- of ingenieursopleidingen verschillende bouwstijlen uitleggen. Doordat je alle beschikbare kits aan elkaar kunt koppelen zijn de grenzen eindeloos en kan je alle bouwen wat je maar wilt. Met een beetje fantasie kom je al een heel eind. Op de site van fishertechnik staat het goed verwoord want daar hebben ze een opsomming gemaakt van de kracht van fishertechnik en die kunnen we jullie niet onthouden:

  • bevordert de oog-hand coördinatie
  • bevordert de grove en fijne motoriek
  • bevordert ruimtelijk inzicht
  • bevordert de verbeelding en creativiteit
  • bevordert het logisch denkvermogen en vaardigheden
  • bevordert en stimuleert het technisch inzicht

En dat geldt dus niet alleen voor je eigen kinderen maar ook voor ouderen en studenten. Nu is er een online webwinkel beschikbaar gekomen die fishertechnik importeert bij de producent. Hun hoofdkantoor is gevestigd in het mooie Doetinchem en van daaruit leiden ze hun operaties. Het is absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen op hun website fishertechnikwebshop.com. Je zult ongetwijfeld je ogen uitkijken want ze kunnen alle producten aanleveren van fishertechnik. Of het hierbij nu gaat om producten tot een bepaalde leeftijdscategorie of om de bijbehorende accessoires zoals opladers, losse onderdelen of speciale controllers waarmee sommige producten mee kunnen worden aangedreven, deze webwinkel staat ervoor garant dat ze dit allemaal bij jou thuis kunnen aanleveren.

Stap ook eens over naar dit prachtige speelgoed

Ben je het dus ook zo zat dat je kinderen hun tijd en leven nu al verdoen door dagelijks uren achter de televisie te zitten? Dan zijn de producten van fishertechnik vast iets voor jou en je kinderen. Met de juiste motivatie zal je kind urenlang plezier hebben en zoals je las is het tevens zeer leerzaam. Wellicht vind je het zelf ook wel erg leuk om het eens een kans te geven en bouw je binnenkort de mooiste structuren. Dat is bij ons in elk geval wel het geval geworden. We moeten ons soms eventjes weer realiseren dat het Fishertechnik speelgoed van onze kinderen is als we, nadat ze naar bed zijn gebracht, ook weer uren hebben geknutseld. Al met al is het een zeer verslavende bezigheid, gelukkig op een gezonde manier. Als je ook zo nieuwsgierig bent geworden naar fishertechnik dan raden we een kijkje op de website aldus van harte aan. Je kunt dan namelijk direct hier een bestelling plaatsten en dan heb je het binnen een paar dagen al in huis. Het is helemaal niet duur en je kunt direct via iDeal, PayPal of via je creditcard snel en veilig betalen. Als je eerst nog even de kat uit de boom wilt kijken en zit met vragen over alles wat maar met fishertechnik te maken heeft, schroom dan niet en neem contact op. Wij hadden bijvoorbeeld wat vragen over de veiligheid van deze producten en die zijn keurig en vaardig beantwoord door hun getrainde klantenservicepersoneel. Bezorgen laten ze over aan twee bekende pakketdiensten namelijk PostNL en DHL. Daardoor kan je het pakketje volgen vanaf het magazijn tot aan je huis. Een geweldige service, dus maak hier gebruik van! Laat je gevoel spreken en probeer fishertechnik uit!

Bezoek de website voor meer informatie : Fishertechnik speelgoed