NSSK.NL
Image default
Kinderen

Kinderkamer

KinderkamerKinderkamer

Kinderkamer

Mijn vrouw is voor het eerst zwanger. Dus we zijn beiden helemaal euforisch door dit geweldige nieuws. We waren al een tijdje bezig met proberen maar gelukkig werkt alles goed bij ons. En daarom kunnen we nu eindelijk ons eerste kindje verwachten. We hebben een aantal jaren geleden een huis gekocht met extra kamers omdat we al van te voren ons leven hadden uitgestippeld. En het krijgen van kinderen staat zeker op het programma. Een kinderkamer was dan ook het eerste waar we rekening mee hielden toen we dit huis kochten. Het is een fors huis en we willen hier dan ook erg lang in blijven wonen. Een kinderkamer of twee is dan ook zeker een optie en dat komt goed uit want het inrichten van de eerste kinderkamer is nu onze prioriteit. En daar komt nog heel wat bij kijken. Allereerst moesten we op zoek gaan naar een goede aanbieder van babyspullen. Dit is nogal een dure hobby dus we wilden zeker geen dief van onze portemonnee zijn. Het internet lag dan ook voor de hand omdat je daar de verscheidene aanbieders kunt vergelijken met handige vergelijkingssites. Voor een babykamer die we later konden transformeren in een kinderkamer hadden we bijvoorbeeld de volgende spulletjes nodig:

  • Allereerst de basis, de verf, tapijt, behang en gordijnen. Allen in kindvriendelijke en zachte kleuren
  • Een bedje voor in de kinderkamer. We willen namelijk zo snel mogelijk dat het kind van de wieg naar het bed kan want dat is beter voor zijn of haar ontwikkeling
  • En allerlei meubels voor in de kinderkamer. Commodes en dergelijke.

Het werd dus nog een hele speurtocht via het internet toen we op zoek gingen naar mooie en betaalbare spulletjes voor in de kinderkamer. Gelukkig kwamen we al snel uit bij een website die het niet te bont maakt met de prijzen en waar je nog echt waar krijgt voor je geld. De site heet: maakmijnkindblij.nl.

Comfortabele kinderkamer

Als je naar deze website gaat dan zal het je direct opvallen dat de site handig is opgedeeld in allerlei categorieën waardoor je rustig van het ene naar het andere kunt switchen. Ben je op zoek naar aankleding van een van de vele televisiefiguurtjes? Deze site zal het ongetwijfeld in zijn assortiment hebben opgenomen. Allerlei leuke Disney spullen of Dora spullen zijn hier terug te vinden. In principe is dit allemaal uniseks en dat is wel erg fijn omdat we nog niet weten welk geslacht het kind heeft en dat willen we graag een verrassing laten. Daarom moet je de kinderkamer zo inrichten dat het zowel voor een jongen als voor een meisje leuk is. We wisten daarom niet helemaal zeker wat de beste optie zou zijn maar de klantenservice heeft ons keurig kunnen helpen. De site is namelijk gespecialiseerd in alles wat maar bij een kinderkamer komt kijken en dat geldt ook zeker voor het personeel dat daar achter de schermen aan het werk is. Een persoonlijke service kan je verwachten als je contact opneemt omtrent vragen over de perfecte kinderkamer. Daarvoor zijn ook vele mogelijkheden. Zo kan je hen opbellen, een e-mail toesturen of online het formulier invullen. Ze zitten dag en nacht voor je klaar om alle prangende vragen over en kinderkamer en de services van hun website met jou door te nemen. Dan heb je in no time een plan van aanpak op papier staan en kan je overgaan tot het bestellen van deze leuke spullen. Zo zijn wij in ieder geval aan het werk gegaan want we kijken altijd eerst de kat uit de boom. Maar dat is toch ook zeker logisch, als ouders van je aanstaande kind wil je alleen het allerbeste voor je kind en daarom moet een kinderkamer top worden ingericht. Gelukkig kwamen we met behulp van deze site goed aan onze trekken.

Check de recensies

Als je nu nog niet overtuigd bent van de vele voordelen die deze site biedt ten opzichte van een winkel in de fysieke wereld, dan kan je wellicht eens een kijkje nemen bij de vele recensies van andere tevreden klanten. Je zult zien dat er geen kwaad woord wordt gesproken over deze site. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en de spullen die wij tot nog toe hebben ontvangen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ondanks de lage prijzen. Dat komt mede omdat ze slechts een magazijn nodig hebben waarin ze alle producten voor de kinderkamer in kunnen stallen. Een winkel met personeel is niet nodig en op die manier kunnen ze erg bezuinigen qua loonkosten en andere onkosten. Gelukkig berekenen ze dat door in de prijs en dat zie je er duidelijk aan af. Een kinderkamer is dan ook via deze site geheel in te richten. Met een paar drukken van de muisknop kan je het al besteld hebben. Vervolgens zal het binnen een paar dagen al in de kinderkamer staan, want de bezorging gaat razend snel. Je krijgt zelfs een code waarmee je het traject van de bezorging op de voet kunt volgen. Dat is nog eens service. Wij hebben in ieder geval nu de kinderkamer helemaal ingericht en het is nu nog wachten tot de bevalling. Mijn vrouw is al een eind op weg, nog twee maanden wachten en dan is het zover. Dan kunnen we eindelijk ons kind in de armen sluiten. Je zult wel begrijpen dat we niet kunnen wachten. Spannende tijden die we gelukkig doorkomen zonder grote problemen. Mede dankzij deze website!

Bezoek de website voor meer informatie : Kinderkamer