NSSK.NL
Image default
Kinderen

Kralentafel

KralentafelKralentafel

Kralentafel

Als eigenaar van een basisschool in Meppel wilde ik eens uitpakken voor de jongste kinderen. Het gaat hier dus om groep een en twee. Dit zijn toch voornamelijk peuters en kleuters die vooral aan het spelen zijn. Natuurlijk wordt er ook veel voorgelezen en geknutseld en op die manier leren ze toch basale dingen die in het leven van groot belang zijn. Samenwerken, luisteren en andere belangrijke gedragscodes komen hier al vroeg aan de orde. Zo krijgt de juf en de meester een goed inzicht in het kunnen van deze kleintjes. En dat is belangrijk om het niveau alvast in te schatten van hun intelligentie voor latere klassen. In het rapport voor de ouders van de kinderen is het dan ook al snel duidelijk waartoe het kind allemaal in staat zal zijn. Zoals ik al zei hadden we wat ruimte over in het budget en daarom dacht ik erover na om een leuke kleinigheid te kopen waar de kinderen mee kunnen spelen, maar stiekem ook wat mee leren. Zo kwam ik uit op een site waar ik wel vaker aan het webshoppen ben als ik spullen voor de school nodig heb: speeltafelwinkel.nl. Een kralentafel was iets dat al heel erg lang door mijn hoofd spookte. Kleine kinderen vinden dit altijd erg fascinerend en zo leren ze de kleuren en figuren uit elkaar te houden. Een kralentafel was dan ook waarnaar ik op zoek ging op deze site. Het was dan ook een vrij gemakkelijke opgave om hier een kralentafel te vinden want deze site is zo handig opgebouwd dat je alleen maar het woord “kralentafel” hoeft in te typen en de interne zoekmachine zal het werk voor je doen. Ik heb al heel wat ervaring met deze website en weet dan ook hoe goed hun service is. Een kralentafel had ik dan ook in een handomdraai gevonden.

Mooie kralentafel

Het is trouwens helemaal niet nodig om kralentafel in te typen, het kan nog veel simpeler. Aan de linkerkant van de site zie je een overzicht van alle types speeltafels die de site te bieden heeft. Je vindt daar ongetwijfeld het begrip “kralentafel” terug, dus als je daarop klikt zie je meteen het hele overzicht van alle tafels die zich met recht kralentafel kunnen noemen. Een kind kan de was doen. Bij wijze van spreke, want ik denk niet dat het goed zou komen als je dit werkelijk uit handen gaat geven. Maar liefst zeven verschillende versies van de kralentafel is te vinden op deze site. De prijzen variëren tussen de 200 en de 650 euro. Het is maar net hoe weelderig je het model wilt hebben. Sommige tafels hebben zelfs zitjes ingebouwd zodat vier kinderen tegelijkertijd met de kralentafel kunnen spelen. Ook varieert het aantal kralen en ringen enorm dus wat voor kralentafel je wilt, deze site is van alle markten thuis. Als je trouwens op zoek bent naar andere speeltafels dan zal je hier ook zeker an je trekken komen. Kijk maar eens naar de volgende opsomming van producten die alleen terug te vinden zijn op deze site:

  • lego speeltafels
  • kinderhoeken
  • speelwanden
  • stoeltjes en zitbankjes

En nog veel meer. Deze site is dan ook niet alleen erg geschikt voor basisscholen. Als je een huisarts of tandarts bent met een wachtruimte, dan is het wel zo fijn dat de kleinsten iets kunnen doen totdat ze aan de beurt zijn. Hier vind je ongetwijfeld iets leuks waarmee ze zich kunnen vermaken. Een kralentafel is bijvoorbeeld erg leuk en zeer fascinerend voor een kind. Je zult ze er niet meer bij weg kunnen slaan. Bestel daarom snel een kralentafel net als ik heb gedaan. Dat levert uren speelplezier op!

Laat je gevoel spreken

Het voordeel van een webwinkel laat zich raden. Je bestelt via het internet nadat je uitgebreid je research hebt gedaan naar alle modellen kralentafel die deze site te bieden heeft. Bestellen is erg simpel. Je vult je gegevens in en je selecteert de betaalmethode. Je kunt op allerlei manieren betalen. Bijvoorbeeld via iDeal, PayPal of met je credit card. Eventueel selecteer je nog de besteldag waarop je de kralentafel wilt ontvangen en klaar is kees. Internetbankieren is trouwens de meest veilige en meest betrouwbare manier om met geld om te gaan. Je hoeft in ieder geval niet met cash of je pinpas de straat op. Sterker nog, je hoeft net eens meer de deur uit. Nu wil ik niet zeggen dat ik lui ben, maar als directeur van een basisschool heb ik het al druk genoeg met het reilen en zeilen van alle klassen. Een kralentafel bestellen doe ik dan ook maar al te graag online. Als je graag op de hoogte wilt worden gehouden van alle nieuwe artikelen die deze puike webwinkel in het assortiment opneemt, dan kan je lid worden van hun nieuwsbrief. Soms hebben ze ook leuke acties en kortingen dus dan weet je ook direct wanneer je echt een koopje binnen kan halen. Niet alleen hebben ze hiervoor een handige nieuwsbrief, ook zijn ze te volgen via facebook. Ik heb ze een aantal jaren geleden al geliked en daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Zo ben ik ook op het idee gekomen om een kralentafel aan te schaffen. Als je eerst graag de kat uit de boom wilt kijken dan raad ik ten slotte aan om ze eens te mailen of te bellen voor persoonlijk advies. Bij hen zal je zeker slagen!

Bezoek de website voor meer informatie : Kralentafel