NSSK.NL
Image default
Meubels

Eetkamerstoelen met wielen

Eetkamerstoelen met wielen

flexibel In het drukke dagelijkse bestaan is je eigen huis of appartement de plek waar je tot rust komt. Thuis kun je samen met je partner de dag bespreken en van een uitgebreid diner genieten. Je kunt natuurlijk ook met een groep vrienden borrelen. Om iedereen dan een plekje te geven, moet je vaak schuiven met de meubels, met name met de eetkamerstoelen. Eetkamerstoelen met wielen zijn dan een uitkomst.

Eetkamerstoelen met wielen geen krassen

Natuurlijk heb je onder al je meubels viltjes geplakt om te voorkomen dat je mooie vloer beschadigt als je iets wilt verschuiven. Na verloop van tijd worden de viltjes steeds dunner en voor je het weet, komt de meubelpoot er doorheen. Resultaat is dat je alsnog krassen maakt in je vloer. Eetkamerstoelen met wielen voorkomen dit. Doordat ze op kleine wieltjes staan, verplaats je de stoelen gemakkelijk. Schuiven of tillen is niet meer nodig.

Gemak bij het schoonmaken van de vloer

Eetkamerstoelen met wielen maken het ook een stuk eenvoudiger om de vloer onder de eettafel goed schoon te maken. Je rijdt de stoelen simpel opzij en je kunt er met de stofzuiger of dweil goed bij.

Landelijk, luxe en flexibel

Je hoeft niet bang te zijn dat eetkamerstoelen met wielen niet in je interieur passen. In tegendeel zelfs. Als jouw woonstijl landelijk en luxe is, dan kun je daar de perfecte eetkamerstoel op wieltjes bij vinden. De wieltjes zijn zo klein dat je ze nauwelijks ziet zitten. Tijdens een feestje bij je thuis geniet je van de flexibiliteit van de stoelen op wieltjes. Tijdens het borrelen, rijd je de stoelen gezellig dicht naar elkaar toe. Als de avond vordert en iedereen een dansje wil wagen, dan rijd je de stoelen snel opzij. Zo heb je in een handomdraai een dansvloer in je woonkamer.