NSSK.NL
Image default
Mode en Kleding

Hockeysokken

HockeysokkenHockeysokken

Hoogwaardige hockeysokken

Het heeft een tijdje geduurd maar inmiddels heb ik drie kinderen. Deze kinderen zitten in de leeftijd van vijf tot twaalf en laatst hebben ze het plan gevat dat ze wilden gaan sporten. Omdat hun moeder een fanatiek hockeyster is wilden zij zich ook graag in deze sport gaan bekwamen. Als we dan even heel praktisch gaan redeneren dan is het eerste wat je, voor het beoefenen van deze sport nodig hebt, hockeysokken. Eigenlijk staat of valt heel de sport met hockeysokken niet alleen omdat deze hockeysokken ervoor zorgen dat je geen onnodige warmte verliest via je benen maar ook omdat je je huid op deze manier beter beschermt. Hockeysokken zijn er in vele soorten en maten maar dat wil niet zeggen dat ieder paar hockeysokken willekeurig aan een hockeyer gekoppeld kan worden. Was het maar zo simpel! Ik heb door mijn kinderen wel geleerd dat smaken ontzettend kunnen verschillen. Zo ging de voorkeur van mijn oudste dochter uit naar roze hockeysokken terwijl de jongste haar voorkeur uitging naar blauwe sokken. Zo ziet u maar weer hoe verschillend mensen kunnen zijn en hoe dit zijn doorwerking vindt in de uiteindelijke keuze van mijn kids. Ik moet zeggen dat ik zelf niet voor zowel roze als voor blauw zou kiezen. Daar komt nog eens bij dat mijn kroost ook rekening moet houden met de club waar ze bij spelen. Het is namelijk zo dat een club ook eisen stelt aan het tenue dat je draagt. Zo speelde ik vroeger jarenlang voetbal en daarvoor moest ik altijd in het wit en in het groen gekleed zijn. Hierdoor geef je een team ook een beetje bekendheid en creëer je een stabiele basis. Ik heb daarom dan ook maar even geïnformeerd of dergelijke eisen, wanneer het gaat om kleur, ook bij deze club worden toegepast.

Hockeysokken in allerlei verschillende kleuren

Ik vind het belangrijk dat, wanneer ik op zoek ga naar hockeysokken, ik daarbij de mogelijkheid heb om uit een ruim assortiment te kiezen. Want alhoewel mijn kinderen dan geheel gefocust zijn op roze en of blauwe hockeysokken, ik vind dat je als vader ook op de mogelijkheid moet wijzen dat er ook andere kleuren mogelijk zijn. Waarom zou je altijd voor de traditionele hockeysokken kiezen? Ik heb ook wel eens gedacht dat het ook wel eens heel erg leuk zou zijn om hockeysokken in verschillende kleuren te bezitten. Ik heb mijn dochters dan ook even op deze mogelijkheid gewezen en dat werd mij dan ook zeer in dank afgenomen. Het is voor mij dan ook fijn om te zien dat ik ze dit stukje kennis en inzicht mee heb kunnen geven. Ik heb inmiddels de hockeysokken voor hen besteld en ze zijn er heel erg mee in hun sas. Ik heb ze afgelopen kerstvakantie besteld. Ik wilde graag dat het een beetje vrolijk zou kleuren bij de rest van hun outfit. Gewoon, dat ze naar die mooie hockeysokken kijken en dat ze dan vrolijk worden. Je zou kunnen zeggen dat ik voor retro-kleuren heb gekozen, ook al interesseert het mij werkelijk waar niet hoe je het zou benoemen. Ik ben meer iemand die kijkt naar het genot dat hockeysokken voort zullen brengen en of ze functioneel zijn in het gebruik. Voor mij is het dan ook een groot plezier geweest om de bestelling te plaatsen en vervolgens in spanning afwachten op het moment dat de postbode je huis aandoet en hij dat langverwachte pakketje bij je door de brievenbus gooit. Ik had voor de mogelijkheid om mijn dochters een zo’n groot mogelijke verrassing te bezorgen ervoor gekozen om hen voorlopig niets te vertellen.

Precies wat ik zocht

Het heeft mij uiteindelijk een paar centen gekost maar inmiddels heb ik wel precies gekregen waar ik naar op zoek was. Dit is natuurlijk altijd fijn en dat is ook waar je het tenslotte voor doet. Ik was op zoek naar mooie hockeysokken en dus heb ik ook mooie hockeysokken gevonden. Het fijne is dat je bij Colormesocks.nl zulk een ruime keuze hebt uit de meest fantastische hockeysokken dat het gewoon moeilijk wordt om een beslissing te maken. Ik ga namelijk altijd voor de mooiste producten die tevens van de hoogste kwaliteit zijn maar die je niet een rib uit je lijf kosten. Dat lijkt voor veel aanbieders een onmogelijke wens om te verwezenlijken maar bij Colormesocks.nl weten ze daar wel wanten mee. Ik heb hier de hockeysokken gevonden waar ik zo hartstochtelijk naar op zoek was. U kunt zich waarschijnlijk de blijdschap van mijn kinderen wel voorstellen toen ik hen de sokken overhandigde. Mijn kinderen sprongen zowaar een gat in het dak. Niet letterlijk natuurlijk want zo groot en sterk zijn ze nou ook weer niet, maar figuurlijk. Als u mij zou vragen om de feiten eens even op een rijtje te zetten, en laten we veronderstellen dat u dat momenteel doet, dan zou ik willen zeggen:

  • dat ik precies datgene heb gevonden waar ik in eerste instantie naar op zoek was
  • dat ik mij geen betere service had kunnen wensen dan die ik heb mogen ontvangen
  • dat mijn bestelling al heel snel bij mij thuis werd afgeleverd, mijn complimenten daar dan ook voor

Kortom, deze tekst is geschreven door een uitermate tevreden klant en dat wil ik dan ook niet onder stoelen of banken schuiven. Ik ben een aanhanger van de overtuiging ‘ere wie ere toekomt’ en daarom wil ik Colormesocks.nl eren.

Bezoek de website voor meer informatie : Hockeysokken