NSSK.NL
Image default
Mode en Kleding

Mooie handtassen

Mooie handtassenMooie handtassen

Het is nog niet zo lang geleden dat mijn man ’s avonds in mijn oor fluisterde wat ik nou graag van hem zou willen hebben. Ik hoefde daar natuurlijk niet lang over na te denken. Ik vertelde hem dat er een nieuwe winkel in de stad was geopend waar ze prachtige handtassen verkochten en dat ik daar graag eens tussen al die mooie handtassen zou willen gaan rondneuzen. Mijn man heeft mij toen direct toegezegd dat wij de volgende dag naar deze winkel zouden gaan en dat ik op zijn kosten twee handtassen zou mogen uitzoeken. Ik kon die nacht van opwinding bijna niet slapen, wat had ik het toch getroffen met zo’n geweldige man.

Heel veel handtassen

De volgende dag gingen we dus naar die winkel om daar een kijkje te nemen in het enorme aanbod handtassen. Er was daar werkelijk geen ‘nee’ te koop en ik wist meteen dat ik mij uren in die shop zou kunnen vermaken. Zelfs mijn man vond het er erg leuk want je kon er ook gratis koffie krijgen en ook voor de mannen hadden ze daar genoeg om je een tijd zoet te houden. Ik heb daar de tijd van mijn leven gehad en heb uitgebreid de tijd genomen om eens heerlijk rond te kijken.

Een mooie tas voor weinig geld

Uiteindelijk heb ik twee prachtige handtassen uitgekozen en, zoals beloofd, heeft mijn man deze voor mij betaald. Met aan ieder schouder een tas waar je gerust ‘u’ tegen kunt zeggen, paradeerde ik door het centrum van onze stad. Ik had:

  • twee prachtige tassen gekregen
  • twee producten aangekocht waarvan ik nog jaren plezier zou gaan hebben
  • een fantastisch cadeau van mijn man gekregen

Kortom, ik kan niet anders zeggen dat ik een prachtige middag heb gehad samen met mijn man.

Bezoek de website voor meer informatie : Mooie handtassen