Zeilboot of partyboot huren op het IJsselmeer: voor jong en oud

Een zeilboot of partyboot huren op het IJsselmeer is heerlijk. Jong en oud zullen een fantastische tijd beleven. Voor kinderen is een dagje zeilen op het IJsselmeer een zeer leerzame ervaring. Daarnaast bent u met zijn allen ook sportief bezig. Op het water mogen jong en oud meehelpen met het bepalen van de koers en het hijsen van de zeilen. Tijdens de dagtocht nabij Amsterdam kunt u er tijdens het zeilen voor kiezen om plaatselijke lekkernijen te nuttigen. Voorbeelden hiervan zijn Volendamse paling en de heerlijke authentieke schipperbitter.

Dagje zeilen op het IJsselmeer met familie: herbeleef de VOC tijdens een dagtocht nabij Amsterdam

Ga een dagje zeilen op het IJsselmeer met de familie en herbeleef de VOC tijdens een dagtocht nabij Amsterdam. Dit kunt u op Zeilschip Bounty zowel ’s avonds als overdag doen. De VOC-belevenis die u gaat ervaren is een unieke ervaring. Varen op een zeilschip in de omgeving van Amsterdam is geschikt voor de hele familie. Ook de kinderen zullen op het schip een fantastische dag hebben. Op het IJsselmeer een partyboot of zeilboot huren en een dagje zeilen met de kinderen is een bijzonder uitje. U kunt vanuit Amsterdam een tocht maken richting Amsterdam. U heeft ook de mogelijkheid om zelf te kiezen waar u naar toe wilt varen.

Een dagje zeilen op het IJsselmeer met de hele familie is een fantastische ervaring

Als u kiest voor het huren van een zeilboot met de hele familie zult u zonder twijfel een fantastische ervaring op het IJsselmeer beleven. Bij Zeilschip Bounty heeft u de mogelijkheid om diverse arrangementen te boeken. Op die manier maakt u de vaartocht met het zeilschip in de regio Amsterdam nog aangenamer. Met vrienden kunt u de partyboot huren en op het schip een whiskyproeverij doen. Of maak van een dagje zeilen op het IJsselmeer met de familie een ware culinaire belevenis. U bepaalt zelf welk arrangement u kiest en dan wordt uw hele dagtocht op Zeilschip Bounty voor u verzorgd. Dat wordt een uitje om nooit meer te vergeten.

https://zeilschipbounty.nl/