NSSK.NL
Image default
Sport

Spiervermoeidheid tegengaan met aminozuren

Spiervermoeidheid tegengaan met aminozuren.

Bij lang en veel sporten kan er spierafbraak en spiervermoeidheid ontstaan. Dat is lastig en niet iets wat wenselijk is voor je lichaam. Als je traint wil je namelijk een goede droge spiermassa opbouw hebben en geen spierafbraak.

Als je je training en je fysiek beter wil laten worden en op een ander hoger level wil gaan presteren, zonder alle bovengenoemde nadelen. Zal je een middel moeten gaan gebruiken wat dat tegengaat en je helpt ermee.

Dit kan je verkrijgen door aminozuren te gebruiken.

Wat doen aminozuren met je lichaam? En dan met name het aminozuur x?

–    Verbetering van uithoudingsvermogen
–    Gaat spierafbraak tegen
–    Voedingsstoffen worden beter opgenomen
–    Het uithoudingsvermogen wordt beter
–    Werkt spieropbouwend.

Wat is dan precies het aminozuur x?

Amino x is een vertakte keten van aminozuren. Dit wordt ook weleens BCAA genoemd. Het grootste effect is dat je lichaam het aminozuur x gebruikt om de spierafbraak en de spiervermoeidheid bij zware trainingen tegengaat. Dit is natuurlijk waar je wat mee kan en iets wat werkt.

Wat doen BCAA ’s eigenlijk en waaruit bestaan ze?

Het menselijk lichaam is niet in staat om BCAA aan te maken. Het is een groep van drie aminozuren namelijk  IsoLeucine, Valine en Leucine. Door de samenwerking van deze 3 aminozuren ontstaat er een verhoging in de eiwitsynthese. Draagt het zorg voor een verhoging in de opname van de voedingsstoffen en gaat het dus de spierafbraak tegen.

Verder zitten er in amino x de volgende stoffen:

– Vitamine D,
– L-Alanine,
– Taurine
– L-Citrulline.

Het product Amino x bevat naast de gewenste effecten ook een goede lekkere smaak.Lost het goed op in water en als laatste wordt het makkelijk door het lichaam opgenomen. Dit in tegenstelling tot vele andere vergelijkbare producten. Dit product zal je lichaam letterlijk en figuurlijk naar het next level brengen!

Men kan het product voor, tijdens of na de training gebruiken. Maar ook tijdens het ontbijt. Kortom het kan altijd en altijd het gewenste resultaat.

 

https://www.eiwitshakestore.nl