Een origineel bedrijfsuitje, war moet het aan voldoen?

Een origineel bedrijfsuitje zorgt ervoor dat ieder bedrijf dichter bij elkaar komt. Collega’s zien elkaar op zo een dag minder als werkpartners, maar meer als vrienden. Dit versterkt zeker de gezonde teambuilding binnen een organisatie. En al deze aspecten vindt u terug in het bedrijfsuitje “The Game” van Neverrest. Hierin komen nog veel meer aspecten terug. Namelijk een verrassende mix van verbazing, ambitieuze uitdaging en zelfs een snufje paranoia. Tijdens The Game lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen, en dat is wat het zo spannend maakt. De groep voelt dat ze in de gaten gehouden worden… Maar door wie? En waarom? Tijdens interactieve activiteiten zal het mysterie ontrafeld worden. Hoe beter de teams samenwerken, hoe beter de activiteiten verlopen. En dat is natuurlijk alleen maar goed voor de teambuilding.

Een spannend bedrijfsuitje is overal in Nederland te organiseren

Doordat verschillende bedrijven tegenwoordig een origineel bedrijfsuitje gaan houden dicht bij het bedrijfspand kan dit zorgen voor vervelende taferelen. Echter kan er gelukkig tegenwoordig overal wel aan de teambuilding gewerkt worden. Bevindt je bedrijf zich in een klein dorp of in een omgeving waar je bang bent dat er niet veel te doen is? Dat is geen reden om geen spannend bedrijfsuitje te kunnen organiseren. De uitjes van Neverrest kunnen namelijk door heel Nederland georganiseerd worden. Is er bij jou in de buurt bijvoorbeeld een café dat graag bezocht wordt door je collega’s? Dan kun je het spannende bedrijfsuitje daar laten beginnen en eindigen; dat geeft een extra leuk effect. Zo kan iedereen volop genieten en hoeven ze ook niet ver te kijken. Ze kunnen zich volledig focussen op de activiteit, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding!

Een spannend onderzoekavontuur als bedrijfsuitje

Waar kiest u voor, voor uw origineel bedrijfsuitje? Wat gaat u nu precies doen om aan de teambuilding te werken binnen de organisatie? Dat zijn vragen die soms wel bij mensen door het hoofd spoken die dit moeten regelen. Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…