Ga voor spanning en plezier met een GPS spel met vrienden of collega’s

Moet jij de volgende bedrijfsouting verzorgen? Wil je daar hulp bij of wil je zorgen dat het een onvergetelijke dag zal worden? Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!

Organiseer je GPS spel bij een bedrijf met veel ervaring

Een bedrijfs- of groepsuitje organiseren kan veel tijd in beslag nemen, maar dat hoeft niet. Door een bedrijf met veel ervaring in te schakelen kun je zelf achteroverleunen en ben je verzekerd van succes. Kies daarom alleen voor een bedrijf dat de juiste ervaring heeft. Wave Citygames heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van fantastische uitjes door heel Europa. Ze zijn authentiek, eerlijk en hebben oprechte interesse in jou, je ondernemen, je medewerkers en je klanten! Wil je een GPS spel laten organiseren? Dan moet je bij Wave Citygames zijn. Ook bij vragen of advies staan ze je graag te woord.

De leukste werkdag van het jaar dankzij het GPS spel

Elk bedrijf heeft bedrijfsuitjes door het jaar heen. Dat doet wonderen voor de sfeer en is perfect voor de ontspanning. Omdat bedrijfsuitjes niet maandelijks voorkomen, is het belangrijk om een activiteit te kiezen die ook écht iets toevoegt. Bij Wave Citygames kies je uit verschillende spellen en thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een GPS spel in de Biesbosch en vind de verborgen schat! Ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens andere situaties. Na de vondst van de schat kan je heerlijk een hapje eten met elkaar om de spannende dag door te spreken. Wave Citygames verzorgt graag de catering in de vorm van een lunch, barbecue of Snackbag!