Mozambique en Botswana vakantie: de activiteiten voor een gevarieerde vakantie

Een Botswana en Mozambique vakantie zijn typische vakanties waarbij diverse activiteiten gecombineerd kunnen worden. Zo kunt u ervoor kiezen om actief op pad te gaan en in de avond lekker te ontspannen aan het strand. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan safaritrips gecombineerd met dagje zonnen op het strand. Beide landen bevinden zich op de kustlijn van Afrika. Zo kunt u ook een bezoek brengen aan de eilanden van Mozambique op uw vakantie. Quilalea Island en Vamizi Island zijn onbewoonde eilanden waar u de mooiste villa’s kunt huren met een prachtig zicht op zee. Deze eilanden bieden u ook weer leuke activiteiten aan zoals: snorkelen, diepzeeduiken of vissen. En als het mee zit kunt u zelfs dolfijnen en walvissen spotten.

 

Botswana of Mozambique vakantie: gegarandeerd genieten

Wilt u lekker genieten van het prachtige Afrika: een Botswana of Mozambique is dan zeker wat voor u! In Botswana en Mozambique valt genoeg te beleven. Er zijn tal van uitdagende activiteiten die u overdag kunt doen waarbij u ‘s avonds tot rust kunt komen op de prachtige witte stranden. Botswana is een zeer vlak land wat voornamelijk bestaat uit woestijn. In het hart van de Kalahari woestijn is er een natuurspektakel wat bestaat uit gigantische concentraties van wilde dieren. Afhankelijk van het jaargetijde zijn er verschillende hoogtepunten te beleven. Houd voor het boeken rekening met wat voor type vakantie u zoekt en stem dit af met de seizoenen.

Botswana en Mozambique vakantie: diverse bezienswaardigheden: u verveelt zich geen moment

Kiest u voor een Botswana of Mozambique vakantie dan hoeft u zich als cultuurliefhebber geen moment te vervelen. Er zijn mooie bezienswaardigheden zoals: Okavango Delta, Moremi Game Reserve is een rijk en divers, Chobe National Park, Linyanti, Kalahari, Makgadigadi en Tuli Block. Dit zijn voornamelijk wild reservaten: parken en savannes waar u prachtige wilde dieren kunt bezichtigen. Botswana is een zeer gevarieerd land, want als u genoeg heeft gezien van de culturele bezienswaardigheden kunt u nog even nagenieten op de witte stranden van Botswana of Mozambique. Kies voor het ultieme vakantiegevoel waarin u het land kunt verkennen en tot rust kunt komen.

http://www.oryxtravel.nl/