Categoriearchief: Vakantie

Nssk

Huur nu een huisje met jacuzzi in de Ardennen!

Wil jij graag een weekendje naar de Ardennen en lekker ontspannen in een jacuzzi? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf biedt jou verschillende leuke vakantiehuisjes aan in deze prachtige omgeving, waardoor jij zonder twijfel ook iets leuks kan vinden om in te verblijven. Een van de vele opties die dit bedrijf op de website heeft staan is bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis inclusief een heerlijke jacuzzi in de Ardennen. Een ideale manier om in de Ardennen helemaal tot rust te komen en lekker te ontspannen. Neem daarom zeker nu snel een kijkje op de website van dit bedrijf om je favoriete verblijf uit te zoeken!

Ontspanning

Als jij graag een relaxed weekend in de Ardennen wilt zitten, is een mooi vakantiehuisje inclusief jacuzzi zeker weten een echte aanrader. Zo kun je met je partner, vrienden of je familie helemaal ontspannen en lekker uitrusten. In de Ardennen kun je naast ontspannen in je jacuzzi natuurlijk ook nog veel meer doen. Ga bijvoorbeeld gezellig met z’n allen op een lekkere lange wandeling door de prachtige omgeving. Als je terug komt naar je vakantiehuis in de Ardennen, staat de jacuzzi weer op je te wachten. Neem daarom snel contact op met dit bedrijf om je eigen reservering te maken!

Stress

Als jij ervoor kiest om een weekend in een vakantiehuis met jacuzzi in de Ardennen door te brengen, zal jij zeker weten geen spijt gaan krijgen van je keuze. Door de rustgevende omgeving en de heerlijke jacuzzi, zijn de Ardennen de perfecte plaats om even alle stress los te laten en nergens anders aan te denken. Wil jij ook heel graag een ontspannend weekend naar de Ardennen gaan? Boek dan nu zeker snel via de website van dit bedrijf jouw eigen vakantiehuis inclusief jacuzzi zodat jij de dagen tot ontspanning kan gaan aftellen!Nssk

Escape room Winterswijk is vaak te vol

Als gave escape room Winterswijk wilt blijven door bestaan wordt het voor hen belangrijk dat zij de juiste keuzes beginnen te maken. Je kunt namelijk niet verwachten dat een volle kamer niet gaat opvallen bij de gemeente. De gemeente heeft besloten dat als escape room Winterswijk nog wilt bestaan is het wel belangrijk dat er maatregelen worden getroffen. Hoe kan jij ervoor zorgen dat de bezoekers veilig zijn als de kamers te vol zijn. er zijn gewoon richtlijnen en daar moet je je aan houden.

Vol is vol

Je hoort het vaak maar vol is dan ook echt vol. Dit is precies hetzelfde bij ons op kantoor. Escape room Winterswijk zegt dat zij zich zullen verbeteren als het gaat om capaciteit. Het komt voornamelijk door het feit dat wanneer er boekingen worden gedaan er gewoon te weinig wordt gekeken naar of de huizen al vol zijn. Je hebt op een dag meer mensen nodig die je helpen. Je moet mensen in dienst hebben die alles zakelijk goed regelen. De mensen met wie jij werkt hebben morgen wel meer te doen dan vandaag. Zorg er dan dus voor dat de mensen zich niet kunnen vervelen. Zie jij vandaag ook iets nieuws dat kan helpen bij het tegengaan van te volle kamers laat het dan weten aan de escape room Winterswijk.

Gevaar bij drukt

Het vervelende is dat escape room Winterswijk goed begrijpt dat bij drukte er goed moet worden gekeken naar de veiligheid. Dit is tot op heden te vaak misgegaan. Dit is ook de reden dat de gemeente strenger is geworden voor escape room Winterswijk. Ga gewoon zorgen de veiligheid binnen escape room Winterswijk gewoon op orde is. Je moet wel lekker iets kunnen doen wat je echt graag wilt als dat niet het geval is wordt het moeilijk voor ons om jou te helpen.Nssk

Je bent net geland op Curçao, dan wil je meteen je auto ophalen.

Je kent het vast wel, je bent momenteel op vakantie naar bijvoorbeeld Curçao, of je bent van plan om daar heen te gaan. Om het land en de mooie plekjes te ontdekken, moet je je veerblijflocatie verlaten. In dat geval is een auto huren wel handig bij Autoverhuurwillemstad.

De goedkoopste auto die ze hier hebben is een Kia Picanto. Dit is een twee persoons- auto met 4 deuren en een kofferbak. Bij het ophalen heeft de auto een volle tank en airco. Voor een week betaal je maar €291,-
Ben je op zoek naar een wat luxere auto kan je ook kiezen voor de Nissan Frontier Pick up. Ook deze auto heeft een volle tank en airco. Het is een vier persoons- auto met 4 deuren. Voor een week betaal je €463,-

Bij EasyTerra zijn het allemaal vier persoons- auto’s en ook allemaal met 4 deuren. De prijzen variëren van €230,- tot €250,- voor 1 week.

Misschien wel de meest bekende is Rentalcars.
Rentalcars heeft vele verschillende auto’s. Deze variëren ook weer in prijs, tussen de €200,- voor een week voor een kleine auto (Kia Picanto), tot €370,- voor een grote auto (SUV). Daarnaast bieden ze nog een middelmaatauto voor €250,- voor een week (Kia en Volkswagen), grote auto’s van €110,- per week (Toyota, Kia en Hyundai), Premium auto’s (Nissan, Kia, Volkswagen, Suzuki), dit kost maar €212,- voor een week en dan als laaste de personenbusjes en de SUV’s. Voorde personenbusjes (Kia en Suzuki) betaal je voor 1 week €500-€560,-.

Kortom wanneer je op vakantie gaat naar Curçao, is er genoeg keuze qua het huren van een auto.

https://www.autoverhuurwillemstad.com
Nssk

Hotel Enschede in de bossen

Wanneer je met de auto aan komt rijden zie je al meteen dat hotel Enschede een geweldige uitstraling heeft, dat je niet zo vaak ziet bij een hotel. De omgeving waarin het hotel staat ademt dan ook een enorme rust uit en je weet dat je hier heerlijk tot rust kunt komen. Bij de ingang van hotel Enschede wordt je hartelijk begroet en wordt de bagage van je overgenomen en deze zullen later netjes op je kamer worden gebracht. Na het welkomstdrankje dat zeker niet ontbreekt krijg je de sleutel en wordt je de weg gewezen naar je kamer. Het is beslist geen typisch hotel met lange gangen met aan elke kanten deuren, nee dit ziet er veel anders uit, ruimer en zeer smaakvol ingericht. De sfeervolle verlichting in de gang met hier en daar een mooi kunstwerk geeft je het gevoel van een warm welkom. De deuren van de hotelkamers hebben allemaal verschillende kleuren in de zachte tinten zodat je echt het gevoel hebt dat iedereen een andere kamer heeft in hotel Enschede, wat later ook zo blijkt te zijn. De deur van de kamer geeft weer welke kleur er centraal staat in je hotelkamer. Een warm welkom in het prachtige hotel Enschede.

Hotel Enschede is uniek

Hotel Enschede ziet er beslist niet zo uit als een doorsnee hotel, neem dat maar van mij aan, het ziet er bijna schilderachtig uit zo’n prachtig groot pand dat nog van begin de vorige eeuw dateert en dat de tand des tijds goed heeft doorstaan. In een bosrijke omgeving staat dit mooie hotel en u weet van begin af aan dat het hier echt even lekker onthaasten wordt. Doordat hotel Enschede een kleinschalig hotel is, krijg je hier als gast de aandacht die je verdient en voel je je meteen welkom en thuis. Er zijn hier in totaal dertig kamers waarvan het merendeel twee persoons kamers zijn en daarnaast zijn er nog enkele suites waarvan er twee bruidssuites zijn die zich kenmerken met een prachtig groot en rond bed en een heerlijke groot bad waar je met zijn tweeën heerlijk in kunt vertoeven na je huwelijksdag. De kosten van een verblijf in een tweepersoons kamer bij hotel Enschede vallen niet uit de toon bij een normale overnachting in een ander hotel en wordt op deze manier een echte aanrader om hier eens een nacht of een weekend te verblijven en eens heerlijk tot rust te komen in de prachtige bosrijke omgeving van hotel Enschede.

http://sheetz.nl/hotel/hotel-enschede/
Nssk

Rondreis Israël voor jongeren

Altijd al een rondreis in Israël willen maken? Dit is je kans! Steeds meer jongeren beginnen met zelfstandig te gaan reizen. Dit hoeft niet meer binnen Europa te blijven. Steeds meer jongeren gaan bijvoorbeeld backpacken of rondreizen in Azië of Australië. Het midden oosten is vaak nog een spannend gebied, maar toch zijn er altijd mensen die zich hiertoe aangetrokken voelen. Neem daarom bijvoorbeeld Israël. Dit is een historisch religieuze plek en dit zorgt voor heel veel toerisme in dit land. Het grootste deel zijn natuurlijk moslims of christenen.

Rondreis Israël via Idoed reizen

Vooral voor de christenen is de rondreis in Israël erg interessant. Daarom heeft Idoed reizen ook christelijke reizen georganiseerd. Dit gaat om alle belangrijke plaatsen uit de bijbel. Zo blijf je voor een langere periode in Jeruzalem en ga je langs de dode zee, het meer van Galilea en ga zo maar verder! Bethlehem is altijd in de reis inbegrepen geweest, maar wegens de onrustige situatie in Israël kunnen we niet garanderen dat dit doorgaat. Wel bezoeken we ook Nazareth. De rondreis is een enorm speciale manier om alles wat je naleeft en de geschiedenis die je goed kent in werkelijkheid te zien. Israël is een magisch land vanwege alle religies en culturen. Zo is Jeruzalem hier een goed voorbeeld van. De stad is namelijk in vieren gedeeld met onder andere christenen, joden en moslims. Wel is het erg aanbevolen om met een rondreis mee te gaan en niet in je eentje. Dit omdat het een gebied is waar het nooit echt rustig en vredig zal zijn. Dit moet je echter niet ervan weerhouden om dit prachtige land te bezoeken.

Inhoudelijke info rondreis

Het idee is om een rondreis te doen in Israël met alleen jongeren. Dit is echter wel gericht op christelijke jongeren. Het gaat om elf dagen en hierin bezoek je alle bekende steden en plaatsen. Ook gaat er een Nederlandse gids mee die in Israël woont. Verder geeft onze website israelidoedreizen.nl alle verdere informatie. Wij bieden verder ook profetische reizen of wandelreizen aan aan. Deze zijn niet speciaal voor jongeren, maar deze zijn bedoeld voor iedereen die hierheen zou willen.

Nssk

Een vakantiehuis in Le Marche is voor iedereen een aanrader!

In de zomer van 2016 ben heb ik een vakantiehuis gehuurd in Le Marche, de prachtige streek in Italië en onder San Marino. Zoals ik in de titel aangaf, een zomerverblijf in Le Marche is een advies voor ieder persoon die wil genieten van een zonovergoten vakantie met aangename temperaturen in een mooi gebied met uitgestrekte landakkers die bij elkaar zorgen voor een geweldig uitzicht. De villa was op een vakantiepark in het zuiden, het park was opgedeeld in een camping, met opgezette tenten en plekken voor eigen caravans/tenten, en een deel met bungalows, residenties, villa’s, veel verschillende soorten vakantiehuizen dus!

Een vakantiehuis Le Marche is niet altijd duur!

Toen mijn vriendin begon over een vakantiehuis in Le Marche was mijn eerste reactie dat deze regio niet te betalen is en zeker niet als je op zoek bent naar een mooie chalet/blokhut. Na even gezocht te hebben naar een goedkope optie vonden we Casa Vacanza Italia, hier vonden we zeer betaalbare bungalows, en ja, ook vakantiehuizen in Le Marche waren voordelig. Onze discussie duurde niet heel lang, na vijftien minuten hadden we al geboekt!

Deze vakantie vergeet u nooit meer!

In Nederland is het meer dan gebruikelijk om in de zomer Italië op te zoeken en voor twee weken aan het Gardameer te bakken. Uw buurvrouw, zwager, schilder, collega, noem maar op, iedere zomer opnieuw zijn er meerdere mensen in uw netwerk die naar het Gardameer op zomervakantie gaan, maar waarom? Dat is een vraag die in mijn hoofd rondzwerft na mijn verblijf van anderhalve week in Le Marche vol rust, natuur, idyllische Italiaanse dorpjes en zonder half Nederland om je heen. Het is een regio die voor iedereen aantrekkelijk is, of u nou op zoek bent naar een actieve vakantie of een vakantie waarin u geniet van de stilte en de rust van de omgeving, La Marche is een advies van mij.

Ik gun het iedereen om deze ervaring mee te maken, hierom raad ik u aan eens op onze website http://casa-vacanza-italia.nl/ te kijken of er voor u een vakantiehuis tussen zit. Tevens vindt u hier meer informatie over de regio en over alle verschillende soorten huizen die te huur zijn.

Nssk

Iedereen een vakantiehuisje

Iedereen aan een vakantiehuisje

Denk jij erover om een tweede woning aan te schaffen naast je huidige huis? Een recreatiehuisje in de natuur, een vakantiehuisje in het buitenland, of een appartement in de stad? Nu de economie weer wat aantrekt, is het voor steeds meer mensen mogelijk om hier serieus over na te denken. Deze beslissingen gaan vaak niet over 1 nacht ijs. Zeker als de woning in het buitenland ligt, komt er nogal wat bij kijken.

Hoe kun je je recreatiewoning financieren?

Er zijn verschillende manieren om aan geld te komen voor je tweede woning. Als je eigen spaargeld hebt, is het natuurlijk gemakkelijk om te kopen wat je wil. Heb je niet voldoende spaargeld, maar kun je geld lenen van familie, dan is het zaak om alle afspraken goed op papier te zetten. Een derde optie is om geld te lenen van een Nederlandse bank. Maar als je een tweede huis in het buitenland wil kopen, dan kun je daarvoor ook een buitenlandse financier voor inschakelen. Zo heb je dus verschillende manieren om je recreatiewoning te financieren.

Buitenlandse lening

Het is de moeite waard om uit te zoeken of het voordelig is om een buitenlandse lening aan te vragen. Per land liggen de regels en rentetarieven anders, dus het kan erg gunstig voor je uitvallen. Het beste is om in zo’n geval een tussenpersoon in te schakelen, die je kan helpen met het financiële stuk en met de regels met betrekking tot vergunningen en afspraken. Een tussenpersoon kan ook erg handig zijn om de taalbarrière te doorbreken. Fouten en teleurstelling door miscommunicatie worden daarmee grotendeels voorkomen.

https://www.recreatiewoning.nl/
Nssk

De juiste vakantie naar Spanje

De zomer is weer aangebroken en in Nederland is het niet al te best weer de afgelopen tijd. Daarom is het een uitermate geschikte tijd om op vakantie te gaan naar een van de Spaanse Eilanden. Spanje is een land wat over het algemeen altijd wel goed weer heeft. Zo maakt het daarnaast ook niet heel veel uit met betrekking tot waar je op vakantie wilt. De een heeft liever een rust vakantie waarbij er niks of weinig gedaan wordt. Je kunt er ook nog voor kiezen om op vakantie te gaan en te genieten van de verschillende bouwwerken en uitzichten die Spanje te bieden heeft

Voor een vakantie vol avontuur kun je ervoor kiezen om op vakantie te gaan naar La Gomera. La Gomera heeft een hoop te bieden als je onverschrokken van rotsen af duikt of houdt van het beklimmen van bergen. Het eiland is namelijk gemaakt van rotsen, kliffen, bergen, bossen en wandelpaden.

Als je ervoor kiest om terug te gaan naar het verleden dan kun je ervoor kiezen om een wandeling te maken door het mooi Menorca. Er is hier over het algemeen weinig toerisme te vinden en er zijn ook een hoop bijzondere planten te vinden en een hoop historische monumenten verstopt. Er zijn een hoop dingen opgenomen in het UNESCO ’s wereld erfgoed lijst. Voor mooie bezichtigingen kun je dus hier goed terecht.

Natuurlijk kun je er ook nog voor kiezen om naar Tenerife te gaan. Het staat om een hoop dingen bekend. Een hoop verschillende soorten stranden zijn er terug te vinden. Je kunt er ook geweldig carnaval vieren. Het zal niet de carnaval van Rio de Janeiro kunnen overtreffen.

Een van de Spaanse bestemmingen is daarom geen slecht idee om je vakantie op te kunnen vieren. Er zijn genoeg mooie mogelijkheden voor iedereen.

http://www.vakantiespanje.nl
Nssk

Lastminute boeken naar Griekenland!

Ben je nog opzoek naar een goedkope lastminute naar Griekenland? Veel Nederlanders brengen ieder jaar weer opnieuw hun vakantie in Griekenland door, niet alleen door de gunstige prijzen maar ook door het klimaat en de zeer fraaie bezienswaardigheden. Het lastminute aanbod voor Griekenland wordt dan ook omschreven als zeer breed en uitgebreid. 

Kreta is het populairste eiland van heel Griekenland, hier trekken de meeste Nederlanders dan ook jaarlijks naar toe. Op het vasteland van Griekenland is de kustplaats Parga een veel bezochte vakantiebestemming. Griekenland is een zeer gewilde vakantiebestemming onder zowel jonge als oude Nederlandse toeristen. Gezinnen kunnen zich hier prima vermaken maar ook jongeren en alleenstaanden kunnen zich prima vermaken in dit prachtige zonnige vakantieland. Vanaf April tot en met uiterlijk eind Oktober vlieg je rechtstreeks vanaf : Rotterdam, Eindhoven, Schiphol en Groningen naar dit land toe.

Griekenland staat naast al haar prachtige bezienswaardigheden uit de vroegere Griekse overheersingen ook bekend om een land waar een zeer aangenaam klimaat heerst. Bijna heel het jaar door kun je hier genieten van de heerlijke zon in combinatie met een warme wind die door je haren heen waait. In de zomer kan het gemiddeld zo’n dertig graden zijn met een minimale kans op regen. In de winter komt de temperatuur vaak ook niet onder de 16 graden uit, je kunt je dus vermaken ook in de wintermaanden in dit prachtige vakantieland. Dus mocht je op zoek zijn naar een vakantiebestemming waar je de wintermaanden kunt doorbrengen? Dan is Griekenland zeker voor jou een geschikt land waar je je zeker geen moment hoeft te vervelen. Griekenland is dus ook een perfect land om naar toe te emigreren, je beschikt hier namelijk heel het jaar over een heerlijk klimaat. Je hoeft je geen enkel moment zorgen te maken over het weer, wat in ons land natuurlijk wel altijd het geval is.

 

http://lastminutegriekenland.nl/

Turkije visum

Turkije visumTurkije visum

Naar Turkije
U gaat op reis naar Turkije, in dit artikel wordt uitgelegd wat u allemaal nodig heeft om Turkije binnen te mogen. Een reis naar Turkije is tegenwoordig snel geboekt. U kunt zelf een ticket boeken of voor het gemak een all-inclusive reis. Aangezien Turkije geen lid is van de Europese Unie, is het vrije verkeer van personen niet onbegrensd. Turkije wil uiteraard weten wie het land binnenkomt, dat doen zij door middel van een visum uit te geven. Met de landen waar Turkije geen speciaal verdrag mee heeft, zijn de burgers verplicht om een visum te hebben bij binnenkomst. Dit zijn onder andere landen zoals Nederland, Belgie, Spanje en Noorwegen.

Naast het visum heeft u een paspoort of ID-kaart nodig die nog minimaal 6 maanden geldig is bij binnenkomst in Turkije. Deze eisen gelden zowel als u reist met het vliegtuig, als met de auto of boot.

Aanvragen visum Turkije
Het visum voor Turkije is vanzelfsprekend verkrijgbaar op het vliegveld, hoewel dat in de toekomst wellicht niet meer mogelijk zal zijn. Het visum Turkije kost op het vliegveld € 25. Voor mensen die geen zin hebben om lang in de rij te staan en € 25 euro betalen, kunnen het Turkije visum ook online aanvragen.

E-visum Turkije
Wanneer u beschikt over een Creditcard, kunt u het beste het visum aanvragen via de website van de Turkse overheid. De kosten bedragen dan $ 20,70. Het is tevens niet mogelijk om ondersteuning te krijgen in het Nederlands. Voor mensen die het visum willen aanvragen met Nederlandse ondersteuning en betalen via iDeal of Mister Cash, is dit ook mogelijk. Er zijn sinds kort vele aanbieders van het Turkse visum. Hoewel niet alle aanbieders even betrouwbaar zijn. U doet er dus goed aan om wat onderzoek te verrichten voor het aanvragen.

Bezoek de website voor meer informatie : Turkije visum