Kom veilig op bestemming met een busreis

Sommige mensen zijn van mening dat busreizen minder veilig zijn dan reizen met andere vervoersmiddelen. Gelukkig kunnen we u vertellen, hier is helemaal niets van waar. Tijdens een busreis van Busreizen Maaskant staan veiligheid en gemak voorop. U neemt plaats in een van de comfortabele stoelen en laat met een gerust hart al uw zorgen achter. Alles wordt voor u geregeld. Afhankelijk van de gehele reisduur wordt er om de twee uur gestopt, zodat u lekker uw benen kan strekken. Iedere bus is uitgerust met een toilet en een koffiebar. Maar uiteraard zijn de stoelen ook comfortabel genoeg om lekker in weg te zakken en te slapen. Lukt slapen niet? Met de bus op vakantie is de uitgelezen kans om van het prachtige uitzicht te genieten of een boekje te lezen.

Kies voor de busreis die bij u past: een dagtocht of een rondreis

Wilt u tijdens uw volgende vakantie een of meerdere landen verkennen? Wat dacht u er dan van om op pad te gaan met een busreis? En wilt u toch het liefst binnen Nederland blijven, dan is een dagtocht van Busreizen Maaskant een perfecte mogelijkheid voor u. Reis per touringcar bijvoorbeeld naar Texel, bekijk een theatershow met een groep, ga naar een concert van André Rieu of kies een van de vele andere opties die deze specialist u aanbiedt. Liever met de bus op vakantie? Dat is ook mogelijk. Er worden regelmatig busreizen georganiseerd binnen Europa. Kies bijvoorbeeld voor een 8-daagse busreis naar Italië of bezoek Hongarije en Wenen! Heeft u zelf een goed idee? Dan huurt u eenvoudig zelf een touringcar met chauffeur(s).

Kies voor een busreis die duurzaam genoeg is

Tegenwoordig heerst er een negatief beeld bij op vakantie gaan. Er wordt gezegd dat het milieuonvriendelijk is en dat u niet duurzaam bezig bent. Wist u dat dit in veel gevallen klinkklare onzin is? Tenminste, dat hangt af van de vorm van vervoer waar u gebruikt van maakt. Kiest u voor een busreis van Busreizen Maaskant? Dan zit u goed. De bussen waar zij mee rijden zijn milieuvriendelijker dan een vliegtuig, boot of reizen met uw eigen auto. De bussen voldoen aan de meest strenge milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoersmiddelen. Zo draagt ook u uw steentje bij aan duurzaam toerisme en kunt met een gerust hart genieten van uw mooie vakantie, rondreis of dagtocht.