NSSK.NL
Image default
Vakantie

Slagharen is the place to be

Slagharen is the place to beSlagharen is the place to be

Slagharen

In het Vechtdal tussen Hardenberg en Slagharen ligt een erg mooi westernstyle gethematiseerd vakantiepark. Nederland staat hiermee echt weer op de kaart als het gaat om gezellig met het gezin eventjes er lekker tussen uit. PonyparkCity te Collendoorn ligt in een bosrijke en rustige omgeving zeer in de buurt van het welbekende attractiepark in Slagharen waarbij je je al snel waant op een ware prairie. De mooie huisjes voegen echt veel sfeer toe aan het toch al gezellige dorp nabij Slagharen. Door de rustieke omgeving kunt u in dit vakantiepark overal fietsen, wandelen en uitstapjes maken in de nabije omgeving. Zo ligt het centrum van Hardenberg al op 2 kilometer afstand. Hardenberg is een prachtig stadje in Noord-Overijssel en zeer geschikt om te gaan shoppen, of de mooie cultuur op te snuiven. Er is voor ieder wat wils. Ook is Slagharen een echte toeristische trekpleister en vanuit het pony park erg makkelijk te bereiken. U krijgt overigens niet alleen de beschikking over het gehele terrein met allerlei leuke activiteiten, ook krijgt u onbeperkt toegang tot attractiepark Slagharen als u een bungalow boekt in dit geweldige pony park. De ponyexpress brengt u er binnen een paar minuten heen en brengt u ook weer terug. Dit treintje rijdt veelvuldig heen en weer naar Slagharen, dus u hoeft nooit al te lang te wachten. En dat is natuurlijk ook altijd vervelend met kleine kinderen erbij. Gelukkig biedt het pony park zelf ook genoeg leuke activiteiten aan zodat uw kinderen tijdens het wachten meer dan genoeg te doen hebben. Alleen het verzorgen van een pony verdient natuurlijk al veel aandacht. Gelukkig zijn pony’s gemakkelijk in het onderhoud en wij selecteren alleen de meest geschikte en liefste pony’s uit voor uw kinderen. Daarom zijn er ook nog nooit ongelukken gebeurd en we garanderen dat die ook nooit zullen plaatsvinden.

Slagharen is the place to be

U vraagt zich welllicht af welke geweldige activiteiten er nog meer te vinden zijn naast het attractiepark in Slagharen. Daarom hebben we speciaal een lijstje gemaakt met een verre van complete lijst met activiteiten voor groot en klein. Op die manier hoeft u zich geen minuut te vervelen. Hieronder vindt u deze lijst terug.

  • Fort Kids; dit is een reusachtig houten speeltuin met een klimheuvel en graafmachines. Voor de ouders zijn er natuurlijk picknicktafels geplaatst zodat u altijd uw kinderen in het oog kunt houden.
  • Er is tevens een verwarmd lekker zwembad dat dagelijks geopend is van 09.30 tot 21.30. du als je lekker wilt zwemmen in plaats van Slagharen, dan is dit een uitstekend idee. En een uitstekende plek.
  • Een kijkdoos maken samen met Lucky Luke, Jolly Jumper, de Daltons of een van de andere stripfiguren uit die beroemde stripreeks, speciaal voor de allerkleinsten.
  • Een westernshop zodat u en uw kinderen zich kunnen uitdossen als ware cowboys of indianen. U zult vele mensen jaloers maken als u zo door Slagharen loopt. Of natuurlijk de stuipen op het lijf doen jagen.
  • Europa’s grootste paardenstal van maar liefst 150 meter, en dan zijn we behoorlijk trots op. Hier kunt u uw eigen gehuurde pony terug vinden. Daarnaast worden er daar in de avond allerlei spannende verhalen verteld over de belevenissen van de pony’s en hun verzorgertjes van die dag. Wees hier dus bij!

U leest het, naast Slagharen zijn er tal van activiteiten die u met uw kind of alleen kunt ondernemen. Dankzij de gratis tickets voor Slagharen begrijpen we dat u daar ok vaak zult vertoeven. En dat is geheel terecht, daarom zijn ze ook onze partners.

Neem gerust eens contact op

Hopelijk hebben we u weten te overtuigen van de kwaliteit van dit geweldige vakantiepark en de vele mogelijkheden die u kunt ondernemen tijdens uw verblijf. We willen specifiek Slagharen nogmaals benoemen als een geweldig attractiepark waar u dagen achtereen de grootste lol kunt hebben. Slagharen is zoals gezegd vanuit het park makkelijk te benaderen dankzij het treintje. Tevens is het beste een leuke wandeling van nog geen vijf kilometer. Voor mensen die enkel naar Slagharen willen zonder overnachting is er een groot parkeerterrein waar u uw auto kunt stallen en ook het openbaar vervoer is een goede manier om hier zo spoedig en flexibel mogelijk te komen. Wilt u toch nog liever de kat uit de boom kijken dan is dat geen probleem. Onze site biedt een rijk overzicht waar u vast uw prangende vragen beantwoordt ziet. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u ons altijd eventjes een email sturen. Of u vult het contactformulier in, dat is wel zo makkelijk. Hier kunt u alle vragen over overnachtingen, Slagharen of de pony’s in kwijt en wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden. We zitten al jaren in dit vak en zullen u uiteraard niet in de kou laten staan. Als u daarom liever iemand van ons persoonlijk wilt spreken, dan is daarvoor het telefoonnummer op de site vermeldt. U kunt op die manier ook direct reserveren. Dit kan ook via de site met een paar simpele klikken van de muis. U kunt op deze manier zelfs uw favoriete huisje uitkiezen. Bent u hier al eens eerder geweest, en beveel dit huisje u erg goed, dan zorgen wij er voor dat u deze de volgende keer weer kunt betreden. Daarnaast is er op de site een uitgebreid overzicht van de nog beschikbare data waarop u kunt reserveren. Dus wees er snel bij, want vol is vol.

Bezoek de website voor meer informatie : Slagharen is the place to be