NSSK.NL
Image default
Vakantie

Turkije visum

Turkije visumTurkije visum

Naar Turkije
U gaat op reis naar Turkije, in dit artikel wordt uitgelegd wat u allemaal nodig heeft om Turkije binnen te mogen. Een reis naar Turkije is tegenwoordig snel geboekt. U kunt zelf een ticket boeken of voor het gemak een all-inclusive reis. Aangezien Turkije geen lid is van de Europese Unie, is het vrije verkeer van personen niet onbegrensd. Turkije wil uiteraard weten wie het land binnenkomt, dat doen zij door middel van een visum uit te geven. Met de landen waar Turkije geen speciaal verdrag mee heeft, zijn de burgers verplicht om een visum te hebben bij binnenkomst. Dit zijn onder andere landen zoals Nederland, Belgie, Spanje en Noorwegen.

Naast het visum heeft u een paspoort of ID-kaart nodig die nog minimaal 6 maanden geldig is bij binnenkomst in Turkije. Deze eisen gelden zowel als u reist met het vliegtuig, als met de auto of boot.

Aanvragen visum Turkije
Het visum voor Turkije is vanzelfsprekend verkrijgbaar op het vliegveld, hoewel dat in de toekomst wellicht niet meer mogelijk zal zijn. Het visum Turkije kost op het vliegveld € 25. Voor mensen die geen zin hebben om lang in de rij te staan en € 25 euro betalen, kunnen het Turkije visum ook online aanvragen.

E-visum Turkije
Wanneer u beschikt over een Creditcard, kunt u het beste het visum aanvragen via de website van de Turkse overheid. De kosten bedragen dan $ 20,70. Het is tevens niet mogelijk om ondersteuning te krijgen in het Nederlands. Voor mensen die het visum willen aanvragen met Nederlandse ondersteuning en betalen via iDeal of Mister Cash, is dit ook mogelijk. Er zijn sinds kort vele aanbieders van het Turkse visum. Hoewel niet alle aanbieders even betrouwbaar zijn. U doet er dus goed aan om wat onderzoek te verrichten voor het aanvragen.

Bezoek de website voor meer informatie : Turkije visum

Gerelateerde artikelen

Slagharen is the place to be

Huur nu een huisje met jacuzzi in de Ardennen!

Familiecamping Drenthe