Categoriearchief: Webdesign

Voorbeelden van ondernemingen met beeldschermcommunicatie

Als onderneming of instelling wil je natuurlijk met de tijd mee gaan, zeker ook als het digitale ontwikkelingen betreft. Als je gebruik wilt maken van beeldschermcommunicatie om je klanten te benaderen of informatie te verschaffen terwijl ze bijvoorbeeld zitten te wachten kun je dit door een professioneel bedrijf zoals QYN laten regelen.

Beeldschermcommunicatie bij grote bedrijven en instellingen

QYN heeft in de afgelopen tijd voor talloze bekende bedrijven en instellingen in Nederland gewerkt en de kans is dan ook vrij groot dat je al wel eens met een van hun manieren van beeldschermcommunicatie in contact bent geweest. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de beeldschermen zoals die in het Erasmus MC hangen maar ook aan de inrichting van de winkels van KPN. Dit zijn slechts twee voorbeelden maar als je op de website van het bedrijf kijkt vind je er nog meer.

Grote en kleine schermen

Het betreft verschillende toepassingen van beeldschermcommunicatie. De ene keer wordt gewerkt met grote schermen terwijl de andere keer de keuze op kleine schermen gevallen is. Waar voor gekozen wordt is afhankelijk van het doel dat ermee bereikt wil worden maar ook van de klant waarvoor het bestemd is. Omdat ieder bedrijf nu eenmaal anders is en iedere ondernemer zijn of haar eigen wensen heeft zorgt QYN ervoor dat er altijd maatwerk afgeleverd wordt. Zo heeft de communicatie ook het meeste nut, voor zowel de ondernemer als de klant.

Kijk wat er mogelijk is voor jouw bedrijf

Voor nagenoeg ieder bedrijf of instelling is het mogelijk een goede vorm van beeldschermcommunicatie te maken. Wil je er graag meer over weten en informeren naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dan neem je het beste even contact op met QYN. Dit doe je door ze te mailen of bellen of door het contactformulier in te vullen dat je op hun website vindt.

Nssk

Webwinkel beginne; wat heb je nodig?

Ga je voor het eerst een webwinkel beginnen of heb je al ervaring met andere webshops? Veel mensen weten niet dat iedereen met een webwinkel kan starten, ook zonder technische kennis. Je hoeft als ondernemer dus niet direct te investeren in een programmeur, en zelfs niet in een grafisch vormgever. Wat je als eerste nodig hebt is de juiste software. Wij denken dat je met Shoptrader de beste keuze maakt, we leggen je graag uit waarom.

 

Start met een professionele look

Een grafisch vormgever is duur, in Shoptrader kun je een webwinkel beginne op basis van standaard templates. Voor de meeste sectoren zijn er al templates, denk bijvoorbeeld aan de horeca of sportartikelen. Je kunt die template altijd aanpassen, bijvoorbeeld met je eigen logo.

 

Opgeruimd aan de achterkant

De etalage moet mooi zijn, maak er achter de schermen geen puinhoop van! Bij een webwinkel beginne wil je een overzichtelijk CMS ofwel Content Management Systeem om alles netjes in te organiseren. Shoptrader heeft alles wat je nodig hebt voor de webshop, overzichtelijk gerangschikt en altijd opgeruimd.

 

Veilig betalen

Bij online webshops is veilig betalen enorm belangrijk. Je wilt de privé gegevens van je klanten niet op straat gooien, je wilt ook niet opgelicht worden door onbetrouwbare kopers. Regel jouw betalingen via erkende kassa systemen en laat klanten betalen met Mastercard, iDeal, PayPal of een ander betrouwbaar systeem.

 

Verzenden en retour sturen

Je hoeft niet zelf het land rond te rijden als je de bezorging uitbesteed. In Shoptrader kun je een bezorgdienst toevoegen die voor jou de levering van deur tot deur kan overnemen. Dat is professioneel en je houdt tijd over om je bezig te houden met de verkoop. Ook retouren kun je zo uitbesteden tegen geringe kosten.

 

Marketing en social media

Een webwinkel beginne kan iedereen, marketing en promotie is andere koek. De Shoptrader software zorgt dat jij hoog kunt ranken in Google, je kunt de webwinkel ook direct koppelen aan jouw social media diensten zoals Facebook, Twitter en Pinterest.

 

Last but not least willen we even vermelden dat Shoptrader ook een uitstekende helpdesk heeft die je antwoord biedt op al jouw vragen. Een webwinkel beginne was nog nooit zo eenvoudig, begin vandaag nog!

https://www.shoptrader.nl/webwinkel-beginnen/
Nssk

Goedkope website

Een tijdje geleden zocht ik op goedkope website in de zoekmachine. Als startende ondernemer ben ik actief als loopbaan begeleider. En hiermee heb ik recent mijn eigen bedrijf op gezet. Maar nu heb ik dus een website nodig. En het liefst een goedkope website.

Goedkope website van SiteToGo

Omdat ik geen idee heb waar ik een goedkope website kan laten maken, ben ik gaan Googelen in de zoekmachine van Google. En al gauw vond ik een Nederlands webdesign bureau, genaamd SiteToGo. Er stond in het stukje tekst dat een website laten maken bij hun €450,- kost. In vergelijking met andere website bouwers is dit erg goedkoop. Dit komt dus mooi uit! Want als beginnende ondernemer heb je nog wel meerdere kosten, dan alleen die van een goedkope website. Daarom ben ik naar de website gegaan. Vervolgens zag ik hier hele mooie voorbeelden van websites die zij eerder hebben gemaakt. Sommigen heel rustig en anderen kleurrijker. Er stond in de tekst dat er telefonisch overleg zal plaatsvinden met de website bouwer die mijn website gaat maken. Na overtuigd te zijn geraakt van met name alle mooie voorbeelden, heb ik contact opgenomen met SiteToGo. Eerst vroeg ik of dat het erg is dat ik niet gevestigd zit in Veenendaal. Maar zij gaven aan dat dit geen enkel probleem is. En dat zij zelfs al meerdere websites hebben gemaakt voor mensen van buiten Veenendaal!

Mijn website

Uiteindelijk heb ik mijn website dus laten maken bij SiteToGo. En hij ziet er prachtig uit! Ook is het goed dat ik nu al prima vindbaar ben op het internet. Een ander goed punt is dat ik mijn eigen website qua tekst en afbeeldingen ook zeer gemakkelijk kan aanpassen. Ik begrijp normaal gesproken niet zo veel van moderne technologie, maar dit gaat perfect!

Dus als je een website wilt laten maken, ga dan naar het webdesign bureau SiteToGo!