Categoriearchief: Wijn

Nssk

Whiskey glazen kopen voor een echte liefhebber.

In mijn familie heb ik een echte liefhebber van whisky. Natuurlijk is het dan niet moeilijk om een verjaardagscadeau te bedenken. Het enige nadeel is wel dat iedereen met een fles whisky komt aanzetten. Natuurlijk wil je ook gewoon een keer iets unieks geven. Iets waar een liefhebber langer plezier van heeft dan alleen één slokje neemt. Whiskey glazen kopen is een oplossing waar ik laatst ineens aan dacht. Mijn familielid lust graag whisky, maar drinkt ze eigenlijk uit een vrij standaard glas. Ik begon mezelf dan ook even af te vragen of whiskey glazen wel bestaan. Gelukkig kwam ik daar op Google vrij snel achter. Het aanbod was niet gigantisch, maar er zijn zeker weten wel glazen te vinden.

Whiskey glazen binnen ieder budget.

Ik kwam al snel tot de ontdekking dat je whiskey glazen eigenlijk kan kopen in vrijwel ieder budget. Je hebt glazen die je al voor iets meer dan € 10 kan kopen, maar ook glazen die € 20 of meer kosten. Je koopt ze meestal in een setje van zes glazen. Al snel werd mijn oog afgeleid naar een prachtige set met een whiskey karaf plus een paar glazen. Helaas valt dit eigenlijk net iets buiten mijn budget. Het is wel echt prachtig. Als het geen familielid was geweest, maar mijn vriendje dan was ik hier echt voor gegaan.

Whiskey glazen online bestellen.

De beste keuze voor whiskey glazen is gewoon online shoppen. Natuurlijk kan je ze ook in de winkel kopen. Alleen de keuze is in de winkel vrij beperkt. Daarnaast kom je geen echt kristalglas tegen en als je online gaat shoppen natuurlijk wel. Ik heb binnen mijn budget gewoon een paar whiskey glazen bestelt en deze thuis laten bezorgen. Mijn familielid was er echt super blij mee en was er eigenlijk nog gelukkiger mee dan een goede fles whisky. Ik heb zo echt iemand blij kunnen maken met een paar mooie whiskey glazen.

http://www.whiskeyglazenshop.nl
Nssk

Kalkaanslag van wijnglazen verwijderen.

Je hebt prachtige wijnglazen en ineens zit er een lelijke kalkaanslag op. Natuurlijk is dit een nachtmerrie vooral als je van die prachtige kristallen wijnglazen koopt. De kans op kalkaanslag is groter als de wijnglazen gewassen worden in de vaatwasser. Gelukkig is een beetje aanslag nog geen ramp. Het verwijderen is alleen vrij lastig en met wat tips kom je gelukkig een heel eind. Een doffe kalkaanslag is zo snel van je glazen verwijdert, zodat ze er weer stralend uitzien. Precies zoals je jouw wijnglazen voor het eerst uit de doos gehaald hebt.

 

Wijnglazen met kalkaanslag in de vaatwasser.

 

Je opent de vaatwasser en ineens zijn jouw prachtige kristallen wijnglazen voorzien van een doffe laag of een witte aanslag. Het water is waarschijnlijk vrij hard en wordt alleen maar harder door de vaatwasser. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn als je op tijd ingrijpt. Probeer jouw wijnglazen eens af te wassen met twee tabletten kunstgebitreiniger. Je zal zien dat de kalkaanslag al snel verdwenen is. Het beste resultaat voor je wijnglazen is overigens gewoon met de hand afwassen.

 

Wijnglazen van kristalglas afwassen met de hand.

 

Met de hand afwassen geeft het beste effect. Gebruik gewoon een beetje lauw water en gebruik absoluut geen schoonmaakborstel. Kristalglas blijft heel gevoelig en als je er met een borstel overheen gaat ontstaan er al snel diepe krassen. Voorkom krassen en was de wijnglazen gewoon even met de hand af. Je glazen gaan zo langer mee en zien er stralend uit.

 

Kalkaanslag verwijderen met azijn.

 

Een oplossing voor wijnglazen is het verwijderen van aanslag met azijn. Laat dit gewoon even goed inweken en leg het wijnglas even in een azijn bad. Met een vochtige doek kan je na afloop de aanslag er gewoon vanaf vegen. Spoel het glas daarna wel een paar keer goed om, zodat er geen restjes azijn in het glas trekken en vermengen met je volgende glas wijn. Droog het glas daarna even goed af met een linnen handdoek. Linnen heeft meer vermogen om vocht te absorberen en zorgt er dus voor dat er geen watervlekken achterblijven of kalkaanslag. Je glas is nu weer als nieuw voor in de kast!

http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnglazen
Nssk

Rode wijnglazen combineren voor een prachtig gedekte tafel.

Als je gasten krijgt om te komen eten dan is het altijd weer even twijfelen wat je op tafel gaat neerzetten. Kies je voor een net servies of voor een bepaald bestek. Je kent het wel dat je vervolgens nog naar iemand roept: “Pak je ook even de glazen”. We vergeten alleen dat de perfecte rode wijnglazen ook voor een bepaalde sfeer kunnen zorgen. Ze kunnen de smaakmaker worden aan tafel en ervoor zorgen dat we echt weer kunnen genieten van een gezellig diner. Maar wat voor een rode wijnglazen kan je het beste neerzetten?

 

Kristalglas doet het altijd goed.

 

Als je opzoek bent naar rode wijnglazen dan doet kristalglas het eigenlijk altijd wel goed. Het voordeel van kristalglas is dat er een bepaalde schittering inzit. Deze schittering maakt het nog leuker om rode wijn te drinken. Het daagt je uit om een slokje te nemen uit dit mooie glas. Daarnaast ontwikkelen de aroma’s zich beter in kristalglas en worden de smaken niet beïnvloed door geuren van buitenaf die al snel vrijkomen bij een chique diner. Alleen waar kan je goedkope rode wijnglazen kopen die gemaakt zijn van echt kristalglas? Dit kan even zoeken zijn, maar al snel kom je uit bij Bohemisch kristal. Dit kristalglas is van dezelfde kwaliteit alleen betaal je er een stuk minder voor. Online zijn er een slechts een handjevol shops die deze wijnglazen verkopen.

 

Moderne glazen bij een moderne setting etc.

 

Het is belangrijk om je rode wijnglazen aan te passen aan de setting. Heb je een modern diner? Kies dan gerust voor moderne rode wijnglazen. Ben je toch meer van echt een klassiek diner? Geen probleem want ook echte klassiekers kan je online vinden gemaakt uit kristalglas. Probeer het soort glas dat je gebruikt ook echt een beetje aan te passen aan zowel de wijn als de setting.

http://www.rode-wijnglazenshop.nl